כללי סגירת קובץ ללקוח

• פותח הנושא Big
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איזו דרך טובה לשלוח ללקוח קובץ pdf ? אני רוצה שהוא יתרשם מהעבודה, כך שאני לא רוצה לשים סימני מים. תנו טיפים נוספים... תודה!

• הוסף לסימניות
כשאת שומרת לפי,די,אף ביצוא ישיר
יש לך אפשרות לשמור לsmallest quality - איכות נמוכה

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
ואת יכולה גם לשטח את השכבות לפני הסגירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדן;482468:
ניסיתי גם את זה, אך האיכות בו עדיין טובה... מה עוד ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טאצ';482477:
כלום בעצם...
רק לתת אמון בלקוח
כבר איבדתי אות האמון מזמן...
בפרט כעת, שמדובר בלקוח 'עסקי', שההנהלה צריכה לאשר תתשלום, קבלות, סיפורים וכו', אני לא לוקחת סיכונים מיותרים. אין דרך ללנעול את פתיחת הקובץ בצורה אחרת או משהו מעין זה?

• הוסף לסימניות
יש דרך לנעול אותו להדפסה או לעריכה ע"י קוד.
זה נמצא באחת האפשרויות בייצוא לפי די אף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;482484:
נראה לי שזו הדרך האידיאלית בינתיים, איך עושים את זה? באיזה תפריט?​

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;482484:

נכתב ע"י Big;482496:
נראה לי שזו הדרך האידיאלית בינתיים, איך עושים את זה? באיזה תפריט?​
תודה לך! מצאתי את זה.

• הוסף לסימניות
זה עדיין אל מונע את האפשרות לעשות שימוש בקובץ... אמנם לא לשנות אותו אבל להדפיסו ולהשתמש בו.
ניתן גם לפתוח קובץ כזה בפוטושופ ולערוך אותו. (הוא אמנם יתרסטר)

שמירה לsmallest file size היא הדרך האידיאלית עבורך להבטיח שלא ייעשה שימוש בקובץ ללא רשותך. הקבוץ נראה טוב על המסך אך לא מתאים להדפסה. אופציה אחרת היא כמובן לשלוח JPEG מוקטן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;482510:
זה עדיין אל מונע את האפשרות לעשות שימוש בקובץ... אמנם לא לשנות אותו אבל להדפיסו ולהשתמש בו.
ניתן גם לפתוח קובץ כזה בפוטושופ ולערוך אותו. (הוא אמנם יתרסטר)

שמירה לsmallest file size היא הדרך האידיאלית עבורך להבטיח שלא ייעשה שימוש בקובץ ללא רשותך. הקבוץ נראה טוב על המסך אך לא מתאים להדפסה. אופציה אחרת היא כמובן לשלוח JPEG מוקטן.

בשלב זה אני מעונינת לשלוח אותו להתרשמות ולהערות, בשלב מאוחר יותר אני ארצה לשלוח אותו כשהוא גמור, אולם לא לשחרר אותו לפני התשלום, השאלה היא אם אין ללקוח סיכוי להדפיס כשאני סוגרת בsmallest file size? כי על המסך זה נראה סביר בהחלט.

• הוסף לסימניות
נסי להגדיל את התצוגה מעבר ל-100% ותראי את הפיקסלים על המסך.
קובץ PDF באיכות טובה לא אמור להיראות מפוקסל גם ב-400%.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;482514:
נסי להגדיל את התצוגה מעבר ל-100% ותראי את הפיקסלים על המסך.
קובץ PDF באיכות טובה לא אמור להיראות מפוקסל גם ב-400%.
ומה עושים כשהקובץ כמעט כולו וקטורי, למעט אוביקט אחד או שניים, התצוגה נשארת אותו הדבר.

• הוסף לסימניות
פותחים אותו בפוטושופ משטחים ואז שומרים שו"פ לPDF

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;482550:
פותחים אותו בפוטושופ משטחים ואז שומרים שו"פ לPDF
חברה, תעזרו לי... יש לי קובץ pdf כ-20 עמודים ואני רוצה לשלוח ללקוח להתרשמות, איך לשלוח, בצורה שלא יהיה ניתן להדפיס עד לשליחת קובץ אחר מצידי (לאחר התשלום...)

• הוסף לסימניות
אופס יש משהו יותר פשוט להדפיס לPDF.
אם אני לא טועה זה משטח הכל!

• הוסף לסימניות
טוב, תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים...
בסוף נראה לי שאשלח את הקובץ כמעט גמור כדי שיוכלו להתרשם, אך אנעל אותו מפני עריכה, וכן באיכות גרועה להדפסה. ע"מ לבטח את עצמי.

• הוסף לסימניות
נעילה לא עוזרת כלום
קל לפרוץ אותה.
סימן מים זה דבר יעיל.

• הוסף לסימניות
תכתבי בקובץ פרטים שגויים. לדוג' מספר טלפון שגוי וכד'.
כך הוא לא ישלח את זה להדפסה עם שגיאה.

לאישור הסופי תשלחי בJPEG שתי עמודים בעמ' לרוחב.. (כל אחד בחצי מהגודל המקורי..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה