קורונה סגר בתשרי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
חזק!!! באמת לא הבנתי איך מאה שערים ירוקה...

• הוסף לסימניות
בלי להאשים את בתי החולים, המציאות - ו..כן, מהיכרות אישית היא: שאם מוציאים את החולים הללו מבתי החולים, מביאים אותם הביתה ומטפלים בהם בבית (כמובן שהמחירים בהתאם), התוצאה היא 1. שיפור במצב החולה 2. מיטה פנויה בבית החולים = מרחיק את הקריסה במיטה....

זה מה שקלטו אנ"ש באמריקה ומאז הפסיקה התמותה שם, וזה מה שהולכים וקולטים אנ"ש בישראל ורואים אנשים שמוצאים מבתי החולים ופשוט יוצאים מ(סף) מות לחיים...

היכרות אישית?
אתם מכירים מישהו שהיה במצב נשימתי קשה, מאד.
שבית חולים במצב הזה היה מנשים אותו.
לקחו אותו הביתה, והצילו אותו?

למה זה לא פורסם בתקשרות? חבל, באמת היה יכול לחסוך מבתי החולים את כל מחלקות הקורונה....

מה שכן,
אני הבנתי, שאנשים בדקו, גילו שהם חולי קורונה, עם יד על הדופק וכבר שהחלו להרגיש קשיי נשימה קלים,
הם לקחו חמצן/ עזרה מקצועית אחרת (בבית, בבית חולים) דבר שעזר לגופם להתגבר על המחלה.

• הוסף לסימניות

אוף,
התבלבלתי.
אז כן עוזר מכונות הנשמה, או שזה סתם... ?

לא קראתי את כל הכתבה.
סתם מנסה לדמיין, אנשים שלא למדו רפואה, מתחילים להתעסק עם הנשמה מלאכותית על חולים,
וזה יותר טוב מרופאים בבתי חולים.

למי יש יותר סיכוי להרוג את החולה.... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אני גם בדעה של הבנה והקשבה ולא בהתרסה והתנגדות וחשיבה אולי זה רק לחרדים..... בסהכ ננסה לחשוב מה זה תורם לנו....
גם אם זה מעלה לביבי מנדטים, הבריאות יותר חשובה , חשוב לנו שיעשו הכל כדי שיהיה לזה סוף ונתחיל שגרה מבורכת יותר.
הלימודים אצלינו מושבתים,לומדים דרך הטלפון וזה לא זה....כל יציאה מעוררת חשש, התקהלות , ביקור אצל סבא וסבתא,מצפונים למינהם..
ומעל הכל זה האנשים המבוגרים שככ חשובים לנו , למרות שהיום יש גם צעירים שנמצאים במצב לא פשוט.

• הוסף לסימניות
טיבו של ויכוח שצד א' לא משכנע את צד ב' - אלא שכל צד משכנע את עצמו יותר חזק.
(נראה לי שזה משפט של א' מגדו"י זצ"ל)

טיבו של דיאלוג שכל צד מקשיב לצד השני מנסה להכיל את זה בדעתו ואז לשאול שאלות > להסכים > לא להסכים וכו'.
---
בנתיים לא ראיתי שמנסים להקשיב ברוגע לצד השני בשביל לנסות (רק לנסות) להכיל את דעתו.

והדברים מכוונים לעצמי לא פחות אם לא יותר מלאחרים.

רגע לפני שאי מי רץ לצטט ולכתוב אבל גם אתה לא, פשוט קראו שוב.
כנראה לא ראיתם את כל ההודעות שלי ושל אחרים באשכולות השונים בכל התקופה, שהתייחסו בסבלנות וברצינות לטענות השונות, וענו אינסוף הסברים מגובים בנתונים על כל שאלה וטענה כמעט.
כמובן מותר לכל אחד להחזיק בדעתו.
ומותר גם לכל אחד לחזור על מנטרות אינסופיות.
הכל בסדר.
רק אין שום טעם יותר לענות על מה שנכתב כבר עשרות פעמים.
בפרט שכל מה שהממשלה מנסה לעשות, וכבר שנתה את הדרך כמה פעמים - הצעקות (וגם הזלזול בסגנון של מה זה שווה, ותראו איך אפשר 'לסדר' אותם) ממשיכות אותו דבר.
שום דרך לא טובה.
ושוכחים שהמאבק הוא קודם כל בקורונה.
ההתנגדות תמשיך בכל מקרה, כל עוד לא יאפשרו לאנשים לחיות לגמרי לגמרי רגיל, כאילו אין כלום.
אז די.
וד' הטוב ירחם.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היכרות אישית?

למה זה לא פורסם בתקשרות? חבל, באמת היה יכול לחסוך מבתי החולים את כל מחלקות הקורונה....
סתם מנסה לדמיין, אנשים שלא למדו רפואה, מתחילים להתעסק עם הנשמה מלאכותית על חולים,

לגמרי
חבל שלא קנו גם מכונות הרדמה, עירוי, דיאליזה וכן הלאה.
לא מבינה מה צריך בית חולים בכלל אם אפשר לטפל לבד בבית

• הוסף לסימניות
מה שבטוח שהגורמים הרפואיים מבינים קצת יותר ממנו...
לידיעה כללית בלי כל קשר לקורונה:
לרופאים יש המון טווח פעולה בין ידע לבין הבנה ולבין אחריות אישית כמעט ואין רופאים שמוכנים ללכת יותר מדי לכיון האחריות האישית למרות ההבנה שצריך לשנות מהפרוטוקל, שמעתי את הדברים לא מרופא אחד ולא משניים.

• הוסף לסימניות
אוף,
התבלבלתי.
אז כן עוזר מכונות הנשמה, או שזה סתם... ?

לא קראתי את כל הכתבה.

אני אגיד לך איך מסתדרים, פשוט אם משהו ח"ו נפטר אז זה לא מקורונה, זה ממשהו אחר.
אז זהו, ככה הטיפול בקורונה נוחל הצלחה מסחררת!

• הוסף לסימניות
צוין הרבה שלא התגלו חולי קורנה מאומתים מהפגנות בלפור
אתם יודעים למה ??! הזוי ביותר !!! כישלון של המדינה !
קיבלתי למייל את עדכוני הקורונה ותראו מה כתוב שם ותהיו בהלם !
כעת מובן למה אין (כביכול) שם נדבקים, פשוט לא שואלים על הפגנות !! :eek: :eek: :(
רשמי: עשרות חולי קורונה בהפגנות השמאל
משרד הבריאות מאשר לראשונה כי היו חולים מאומתים בהפגנות נגד ראש הממשלה • הסיבה לנתונים החלקיים: בחקירות האפידמיולוגיות לא שואלים על הפגנות (אקטואליה)

לראשונה: נתונים חלקיים מאשרים כי היו עשרות חולי קורונה בהפגנות השמאל נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו - כך נחשף הבוקר (חמישי) בכאן רשת ב'.
רק השבוע עדכן משרד הבריאות את ועדת הקורונה של הכנסת כי עד ה-26 באוגוסט לא התגלה אף חולה מאומת שמקור הדבקתו היה השתתפות בהפגנה.
את התשובה כתב מנהל האגף לאפידמיולוגיה במשרד הבריאות, ד"ר אריק האס, במענה לשאלת יו"ר הועדה, חברת הכנסת יפעת שאשא-ביטון.
אך כעת מתברר, מנתונים חלקיים בלבד, כי לפחות 20 חולי קורונה השתתפו במחאות בחודש האחרון, ולפחות 55 נדבקים בנגיף לקחו חלק בהפגנות בשלושת החודשים האחרונים.

ומדוע מדובר בנתון חלקי בלבד? לפי הדיווח של זאב קם עולה כי בטופס החקירה האפידמיולוגי כלל לא מופיעה הקטגוריה של "הפגנה".
כלומר, כאשר החולה נדרש לדווח היכן השתתף, כולל בית כנסת, אירועים משפחתיים וכו', הוא כלל לא נשאל האם השתתף בהפגנה.
סגן שר הבריאות יואב קיש בירר מול הדרג המקצועי, מהם קיבל תשובה חיובית: אכן שהו חולי קורונה במחאות. לדברי סגן השר אי אפשר לדעת אם החולים נדבקו בהפגנה עצמה או אם הדביקו אחרים במהלכה. [כיכר השבת]

• הוסף לסימניות
כנראה לא ראיתם את כל ההודעות שלי ושל אחרים באשכולות השונים בכל התקופה, שהתייחסו בסבלנות וענו אינסוף הסברים מגובים בנתונים על כל שאלה וטענה כמעט.
א.בהחלט שלא ראיתי ולא עקבתי אחרי כל הודעה.
ב.היות וציינתי שהדברים לא מכוונים אישית לאף אחד אלא נאמרו לעצמי ונכתבו לכלל ובכל זאת בחרתם להגיב כאילו זה כוון אליכם אז אני שאלה:
אני מוכן בל"נ לארגן לכם שיחת טלפון עם אחד מחשובי האדמורי"ם שליט"א (להבחל"ח בחיי הגראי"ל שטיינמן זצוק"ל היה ממש ממקרוביו) הנמצא בצד השני של דעת הקהל בכל הנוגע ליחס לקורונה, האם תהיו מוכנים לעלות את אותם טיעונים ולהקשיב לתשובות ?

• הוסף לסימניות
לגמרי
חבל שלא קנו גם מכונות הרדמה, עירוי, דיאליזה וכן הלאה.
לא מבינה מה צריך בית חולים בכלל אם אפשר לטפל לבד בבית

עוד משהו מבולבל אצלי.
אם זו לא קורונה, כי הם לא נבדקים - כי אין כזה דבר, זו המצאה.
אז למה הם מטפלים בטיפול המועיל לחולי קורונה.
טיפול שמתבסס על מחקר של הרפואה - אלא מבית החולים....

משהו / מישהו סותר פה את עצמו?

• הוסף לסימניות
א.בהחלט שלא ראיתי ולא עקבתי אחרי כל הודעה.
ב.היות וציינתי שהדברים לא מכוונים אישית לאף אחד אלא נאמרו לעצמי ונכתבו לכלל ובכל זאת בחרתם להגיב כאילו זה כוון אליכם אז אני שאלה:
אני מוכן בל"נ לארגן לכם שיחת טלפון עם אחד מחשובי האדמורי"ם שליט"א (להבחל"ח בחיי הגראי"ל שטיינמן זצוק"ל היה ממש ממקרוביו) הנמצא בצד השני של דעת הקהל בכל הנוגע ליחס לקורונה, האם תהיו מוכנים לעלות את אותם טיעונים ולהקשיב לתשובות ?
התגובה שלכם היתה להודעה שלי. לכן הגבתי.
אני יודעת שיש דעות שונות בין הגדולים, אך עוול לתלות את כל הטענות וסילופי הנתונים המובאים כאן - בגדולים.

• הוסף לסימניות
מילת הקסם שרצה פה באשכול - היכרות אישית.
אז גם לי יש.
אין רופא שלא לוקח אחריות !!!!!!!!!!

אחריות זה אחד מהתפקידים הכי משמעותים ברפואה. ולא סתם עושים / לא עושים פעולה מסוימת.
הכל בשם האחריות. היא הבסיס.
אפשר הסבר לקשר שבין התגובה להודעה המצוטטת ?

אני כתבתי שרופא לא יעשה פעולה במידה והאחריות האישית שלו תהיה בסיכון גבוה מדי.
אתם כתבתם רופא לא עושה פעולות מסוימות מטעמי אחריות אישית.
אז מה ההבדל ?
שבתחילת ההודעה פילחתם איזה משפט שפוסל את הנאמר לפני בלי להבחין בכלל והנה אתם על הגל הנכון.

• הוסף לסימניות
היכרות אישית?
לא יודעת מה נקרא מצב נשימתי קשה והאם בי"ח היה מנשים אותו
אבל מכירה ת"ח יקר מאוד שהגיע לבי"ח להתאשפז במצב ממש לא פשוט.
בעצת אחד העסקנים הרפואיים, חזר לביתו וקיבל שם חמצן.
ב"ה היום הוא מסתובב כאחד האדם.

לא קראתי את כל הכתבה.
יש קצת הרבה הבדל בין הנשמה לחמצן...

אחד מחשובי האדמורי"ם שליט"א (להבחל"ח בחיי הגראי"ל שטיינמן זצוק"ל היה ממש ממקרוביו) הנמצא בצד השני של דעת הקהל בכל הנוגע ליחס לקורונה
מהי היא דעת הקהל ביחס לקורונה ?
כדי לדעת מה הצד השני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....