- הוסף לסימניות
זה הולך להיות בפסח ?????
אם צריך סגר אז צריך ,אא לחשוב על הכל, התחלואה בעליה רצינית.
הציבור לא תמיד נזהר, "הסמוך ".....
רק צריך לעשות זאת בחכמה כדי שהעסקים לא יפלו חלילה!!!!
נזמין דרך האתר.
זה הולך להיות בפסח ?????
אם צריך סגר אז צריך ,אא לחשוב על הכל, התחלואה בעליה רצינית.
הציבור לא תמיד נזהר, "הסמוך ".....
רק צריך לעשות זאת בחכמה כדי שהעסקים לא יפלו חלילה!!!!
נזמין דרך האתר.
חזק!!! באמת לא הבנתי איך מאה שערים ירוקה...![]()
צפו: יואליש קרויס מסביר "כך הפכה מאה שערים לירוקה" | המחדש
בשכונת מאה שערים רכשו מכונות הנשמה עבור חולים שזקוקים לכך, לטענת יואליש קרויס כדי להקל בעומס על בתי החולים, עלות כל מכונה 3500 שקלים • צפו בראיון של קרויס לרשתhm-news.co.il
מה שבטוח שהגורמים הרפואיים מבינים קצת יותר ממנו...לא הבנתי.
אם במחלקה מסתובבים כח עזר, כמו בנות שרות, וחוסכים לצוות עבודה שמסכנת אותם.
איך הצוות ידבק?
בלי להאשים את בתי החולים, המציאות - ו..כן, מהיכרות אישית היא: שאם מוציאים את החולים הללו מבתי החולים, מביאים אותם הביתה ומטפלים בהם בבית (כמובן שהמחירים בהתאם), התוצאה היא 1. שיפור במצב החולה 2. מיטה פנויה בבית החולים = מרחיק את הקריסה במיטה....
זה מה שקלטו אנ"ש באמריקה ומאז הפסיקה התמותה שם, וזה מה שהולכים וקולטים אנ"ש בישראל ורואים אנשים שמוצאים מבתי החולים ופשוט יוצאים מ(סף) מות לחיים...
או מבינים או מקובעים...מה שבטוח שהגורמים הרפואיים מבינים קצת יותר ממנו...
![]()
צפו: יואליש קרויס מסביר "כך הפכה מאה שערים לירוקה" | המחדש
בשכונת מאה שערים רכשו מכונות הנשמה עבור חולים שזקוקים לכך, לטענת יואליש קרויס כדי להקל בעומס על בתי החולים, עלות כל מכונה 3500 שקלים • צפו בראיון של קרויס לרשתhm-news.co.il
כנראה לא ראיתם את כל ההודעות שלי ושל אחרים באשכולות השונים בכל התקופה, שהתייחסו בסבלנות וברצינות לטענות השונות, וענו אינסוף הסברים מגובים בנתונים על כל שאלה וטענה כמעט.טיבו של ויכוח שצד א' לא משכנע את צד ב' - אלא שכל צד משכנע את עצמו יותר חזק.
(נראה לי שזה משפט של א' מגדו"י זצ"ל)
טיבו של דיאלוג שכל צד מקשיב לצד השני מנסה להכיל את זה בדעתו ואז לשאול שאלות > להסכים > לא להסכים וכו'.
---
בנתיים לא ראיתי שמנסים להקשיב ברוגע לצד השני בשביל לנסות (רק לנסות) להכיל את דעתו.
והדברים מכוונים לעצמי לא פחות אם לא יותר מלאחרים.
רגע לפני שאי מי רץ לצטט ולכתוב אבל גם אתה לא, פשוט קראו שוב.
היכרות אישית?
אתם מכירים מישהו שהיה במצב נשימתי קשה, מאד.
שבית חולים במצב הזה היה מנשים אותו.
לקחו אותו הביתה, והצילו אותו?
למה זה לא פורסם בתקשרות? חבל, באמת היה יכול לחסוך מבתי החולים את כל מחלקות הקורונה....
סתם מנסה לדמיין, אנשים שלא למדו רפואה, מתחילים להתעסק עם הנשמה מלאכותית על חולים,
וזה יותר טוב מרופאים בבתי חולים.
למי יש יותר סיכוי להרוג את החולה....![]()
לידיעה כללית בלי כל קשר לקורונה:מה שבטוח שהגורמים הרפואיים מבינים קצת יותר ממנו...
אני אגיד לך איך מסתדרים, פשוט אם משהו ח"ו נפטר אז זה לא מקורונה, זה ממשהו אחר.אוף,
התבלבלתי.
אז כן עוזר מכונות הנשמה, או שזה סתם... ?
לא קראתי את כל הכתבה.
סתם מנסה לדמיין, אנשים שלא למדו רפואה, מתחילים להתעסק עם הנשמה מלאכותית על חולים,
וזה יותר טוב מרופאים בבתי חולים.
למי יש יותר סיכוי להרוג את החולה....![]()
רשמי: עשרות חולי קורונה בהפגנות השמאל
משרד הבריאות מאשר לראשונה כי היו חולים מאומתים בהפגנות נגד ראש הממשלה • הסיבה לנתונים החלקיים: בחקירות האפידמיולוגיות לא שואלים על הפגנות (אקטואליה)
לראשונה: נתונים חלקיים מאשרים כי היו עשרות חולי קורונה בהפגנות השמאל נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו - כך נחשף הבוקר (חמישי) בכאן רשת ב'.
רק השבוע עדכן משרד הבריאות את ועדת הקורונה של הכנסת כי עד ה-26 באוגוסט לא התגלה אף חולה מאומת שמקור הדבקתו היה השתתפות בהפגנה.
את התשובה כתב מנהל האגף לאפידמיולוגיה במשרד הבריאות, ד"ר אריק האס, במענה לשאלת יו"ר הועדה, חברת הכנסת יפעת שאשא-ביטון.
אך כעת מתברר, מנתונים חלקיים בלבד, כי לפחות 20 חולי קורונה השתתפו במחאות בחודש האחרון, ולפחות 55 נדבקים בנגיף לקחו חלק בהפגנות בשלושת החודשים האחרונים.
ומדוע מדובר בנתון חלקי בלבד? לפי הדיווח של זאב קם עולה כי בטופס החקירה האפידמיולוגי כלל לא מופיעה הקטגוריה של "הפגנה".
כלומר, כאשר החולה נדרש לדווח היכן השתתף, כולל בית כנסת, אירועים משפחתיים וכו', הוא כלל לא נשאל האם השתתף בהפגנה.
סגן שר הבריאות יואב קיש בירר מול הדרג המקצועי, מהם קיבל תשובה חיובית: אכן שהו חולי קורונה במחאות. לדברי סגן השר אי אפשר לדעת אם החולים נדבקו בהפגנה עצמה או אם הדביקו אחרים במהלכה. [כיכר השבת]
א.בהחלט שלא ראיתי ולא עקבתי אחרי כל הודעה.כנראה לא ראיתם את כל ההודעות שלי ושל אחרים באשכולות השונים בכל התקופה, שהתייחסו בסבלנות וענו אינסוף הסברים מגובים בנתונים על כל שאלה וטענה כמעט.
לגמרי
חבל שלא קנו גם מכונות הרדמה, עירוי, דיאליזה וכן הלאה.
לא מבינה מה צריך בית חולים בכלל אם אפשר לטפל לבד בבית
התגובה שלכם היתה להודעה שלי. לכן הגבתי.א.בהחלט שלא ראיתי ולא עקבתי אחרי כל הודעה.
ב.היות וציינתי שהדברים לא מכוונים אישית לאף אחד אלא נאמרו לעצמי ונכתבו לכלל ובכל זאת בחרתם להגיב כאילו זה כוון אליכם אז אני שאלה:
אני מוכן בל"נ לארגן לכם שיחת טלפון עם אחד מחשובי האדמורי"ם שליט"א (להבחל"ח בחיי הגראי"ל שטיינמן זצוק"ל היה ממש ממקרוביו) הנמצא בצד השני של דעת הקהל בכל הנוגע ליחס לקורונה, האם תהיו מוכנים לעלות את אותם טיעונים ולהקשיב לתשובות ?
אפשר הסבר לקשר שבין התגובה להודעה המצוטטת ?מילת הקסם שרצה פה באשכול - היכרות אישית.
אז גם לי יש.
אין רופא שלא לוקח אחריות !!!!!!!!!!
אחריות זה אחד מהתפקידים הכי משמעותים ברפואה. ולא סתם עושים / לא עושים פעולה מסוימת.
הכל בשם האחריות. היא הבסיס.
לא יודעת מה נקרא מצב נשימתי קשה והאם בי"ח היה מנשים אותוהיכרות אישית?
אתם מכירים מישהו שהיה במצב נשימתי קשה, מאד.
שבית חולים במצב הזה היה מנשים אותו.
לקחו אותו הביתה, והצילו אותו?
יש קצת הרבה הבדל בין הנשמה לחמצן...לא קראתי את כל הכתבה.
אכן ובכדי להבדיל בין חלקי ההודעה הכנסתי את המקפים, צר לי שלא הובנתי כראוי, עמכם הסליחה.התגובה שלכם היתה להודעה שלי.
הכל בסדר.אכן ובכדי להבדיל בין חלקי ההודעה הכנסתי את המקפים, צר לי שלא הובנתי כראוי, עמכם הסליחה.
מהי היא דעת הקהל ביחס לקורונה ?אחד מחשובי האדמורי"ם שליט"א (להבחל"ח בחיי הגראי"ל שטיינמן זצוק"ל היה ממש ממקרוביו) הנמצא בצד השני של דעת הקהל בכל הנוגע ליחס לקורונה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //