- הוסף לסימניות
זה מה שאמרו היום בבוקר, אולי זה השתנה. צריך לבדוק.תודה
אתם בטוחים? כי גם אני הייתי בטוחה שכך, ומשהו אמר שבסוף רק משלישי
אפשר מקור רשמי?
זה מה שאמרו היום בבוקר, אולי זה השתנה. צריך לבדוק.תודה
אתם בטוחים? כי גם אני הייתי בטוחה שכך, ומשהו אמר שבסוף רק משלישי
אפשר מקור רשמי?
נכון להבוקר הגנים ימשיכו כרגיל גם בסגריש מחר גנים עירוניים בערים אדומות?
תודה רבה, חשבתי שזה כבר אושר...כי זה טרם אושר בממשלה.
מקור?הסגר לכאורה לא יתחיל היום, היות ועדיין לא הגיעו להחלטה אילו ערים יהיו בסגר
הוא ידחה...
גם במחלקות הקורונה מתו אנשים לא מקורונה (בלבד).דברתי על מחלקות הקורונה בלבד, כן?
גם במחלקות הקורונה מתו אנשים לא מקורונה.
מהזנחה,רעב,בדידות וחוסר טיפול בבעיות נוספות שהיו מנת חלקם טרם נדבקו בקורונה.
וגם מהנשמות שווא -כדי לשמור על הצוות.
כיון שהקורונה זה מזימה סודית להשתלט על העולם, הצליחו לשתול ליד כל מיטה של כל אחד מאלפי המאושפזים בארץ (או אולי אפילו מליוני המאושפזים בכל העולם) סוכן של ביל גייטס שהוא ממונה להרוג בסתר את אותו חולה (באמצעות מכשירי הנשמה חדים שדוקרים את הריאות) כדי להפחיד את הציבור כאילו יש מגיפה.
(לאור זה שכבר היו פה אי הבנות יש עלי חיוב לציין שזה ציני)
יהיה גם בסגרלא הבנתי
גני ילדים עירוניים בבני ברק
יש מחר??????
מציאות מוכחת - נכון.הקונספירציות שלכם בלבד.
הודעתי מבוססת על מציאות מוכחת וגם לא נשללת ע"י מערכת הבריאות
יש דיבורים על כיתות א' ב'ומה עם מוסדות חינוך?
הרבה ממחדלי וממקרי המוות במחלקות הללומציאות מוכחת - נכון.
אבל מנופחת מעט (ביחס למספר החולים שעברו במחלקות הקורונה. אלא אם כן יש לכם נתונים על מספר הנרצחים מהזנחה רעב ומחלות).
אחרי כל אי האימון (שחלקו לא מוצדק לדעתי אבל חבל להתווכח) עדיין אין אלטרנטיבה ולכן צריך להמשיך ללכת לקופת חולים או לבית חולים כל פעם שלא נצטרך ושיהיה רק לדברים שמחים.הרבה ממחדלי וממקרי המוות במחלקות הללו
לא ניתן יהיה להוכיח במדויק לעולם.
כיון שכל התהליך היה סמוי וחסוי מעיני משפחה ולעיני הצוותות בלבד.
המציאות שנחתכה באמריקה קרתה
לאחר התפכחות מהאמון בבתי החולים ונטילת יוזמה לטיפול בקהילה.
לא נכנסת להצדקות אילו ואחרות.
גם אני שומרת באדיקות על כל ההנחיות
אך האמון של במערכת הבריאות מועטת כיום.
אני מעריכה את העבודה המטורפת של צוותי הרפואה.
עדין הם דואגים לעצמם ,לא פעם ע"ח הטיפול הנכון בחולים.
יותר חמור להזיק לאחרים אם מישהו אוכל עוגה הוא מזיק רק לעצמו אם הוא מדביק אחרים הוא גורם נזק לאחרים! עישון כנל מי שמעשן ליד אנשים הוא לא בסדר רוצה למות אפשר לבד.חוץ מזה מעניין אם כל אלו שמנופפים בדגל "ונשמרתם"
כל השנה אתם גם מקפידים ככה על ונשמרתם??
אנשים אוכלים דברים שמזיקים לגוף הרבה יותר מקורונה (סוכרת לחץ דם וכו וכו')
מעשנים ועוד היד נטויה .....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //