- הוסף לסימניות
תודה רבה!הסרטון עם הטיפ החדש:
פשוט מדהים
רציתי לבנות מוקאפ מהדמייה כזו. הבעייה שאי אפשר לעשות הכהייה על סמארט אובג'קט אולי למישהו יהיה פתרון...
האם ניתן להגיע לאותה תוצאה גם ע"י מברשת והשתקפות?
תודה רבה!הסרטון עם הטיפ החדש:
אחרת איך אני עושה מזה מוקאפ?למה אתה חייב שזה ישאר סמארט אוב'זקט?
השיטה לכאורה היא לייצר את השכבה ב50% אפור ועל זה להחיל את כל ההכהיות וכו' ואת השכבה הזאת להשים בשיטת שילוב נראה לי (overley) .תודה רבה!
פשוט מדהים
רציתי לבנות מוקאפ מהדמייה כזו. הבעייה שאי אפשר לעשות הכהייה על סמארט אובג'קט אולי למישהו יהיה פתרון...
האם ניתן להגיע לאותה תוצאה גם ע"י מברשת והשתקפות?
השתמש במה שכתבתי?איך התוצאה?
למה נראה בראשון שהספר קצת פתוח?הראשון נראה מושלם
בשני משהו צורם לי בעין אם כי אני לא יודע להשים את האצבע על הנקודה
לא!השתמש במה שכתבתי?
אל תתנצל...עשיתי את זה לפני שראיתי.
אני לא שמתי לב לכזה דברלמה נראה בראשון שהספר קצת פתוח?
כן, הוא קר רוח, ואפילו התראיין פעם לפעקל׳ע.יש רק דבר אחד מעצבן בסרטון הזה
לראות ספר שמכיל את כל הטיפים מבית אלמנטריק
ולשמוע את מיסטר נויבירט מעדכן בקור רוח ש"אין מה לחפש את זה בחנויות"...
היי נתן, למה תרגמת את שמך לשפות זרות?כן, הוא קר רוח, ואפילו התראיין פעם לפעקל׳ע.
אברומי, רק תבקש, ניתן לכולם לינק לפרסום ברשימה שלך...
היי נתן, למה תרגמת את שמך לשפות זרות?
כלומר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים