כללי >>> סדרת המדריכים הקצרים, במרוכז <<<

• הוסף לסימניות
הסרטון עם הטיפ החדש:
תודה רבה!
פשוט מדהים
רציתי לבנות מוקאפ מהדמייה כזו. הבעייה שאי אפשר לעשות הכהייה על סמארט אובג'קט אולי למישהו יהיה פתרון...
האם ניתן להגיע לאותה תוצאה גם ע"י מברשת והשתקפות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
פשוט מדהים
רציתי לבנות מוקאפ מהדמייה כזו. הבעייה שאי אפשר לעשות הכהייה על סמארט אובג'קט אולי למישהו יהיה פתרון...
האם ניתן להגיע לאותה תוצאה גם ע"י מברשת והשתקפות?
השיטה לכאורה היא לייצר את השכבה ב50% אפור ועל זה להחיל את כל ההכהיות וכו' ואת השכבה הזאת להשים בשיטת שילוב נראה לי (overley) .

כמובן שתחתיו לסדר את הסמארט אובגקט.
לשם דיוק תוצאה ניתן לעבוד כבר כשהשכבה נמצאת.

כשהיה לי קצת זמן אני גם אנסה את זה ואעלה לכאן (אם זה יצליח)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
איך התוצאה?

אשמח לחוו"ד ולשיפורים

משהו בפרספקטיבה בין השדרה לחזית לא נעימה לי לעין ואני לא מוצא איפה הבעייה.
upload_2019-6-6_10-3-40.png

• הוסף לסימניות
האם ככה עדיף?
upload_2019-6-6_10-15-55.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש רק דבר אחד מעצבן בסרטון הזה
לראות ספר שמכיל את כל הטיפים מבית אלמנטריק
ולשמוע את מיסטר נויבירט מעדכן בקור רוח ש"אין מה לחפש את זה בחנויות"...
כן, הוא קר רוח, ואפילו התראיין פעם לפעקל׳ע.

אברומי, רק תבקש, ניתן לכולם לינק לפרסום ברשימה שלך...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עיצוב הוילון הפינתי אמור להיות פשוט בהרבה
יש מצב לעוד סרטון קצר של הדרכה בנושא?

• הוסף לסימניות
היום התפרסם סרטון חדש מבית @אברוּמי
(זה כבר מתחיל להתחמם... וילון, לא סתם הדמית זהב אלא אלמנט אמיתי)
מעניין שלא קבלתי את המייל.

אבל יצויין, שלראשונה זה בא לי לשימוש. איזה כיף לבנות וילון. ותודה אברומי!

מחכים לעוד דברים ואמיתיים.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה