כללי סדרת פרסומות לתבלינים - חוונא דעה!

• הוסף לסימניות
סקיצה ראשונית שעשיתי... (הלקוח לא שלי.) אמור לשדר ולהעביר המסר שלחברת "מיה" יש מוצרים מגוונים לאפיה בישול וכו וכו
תפתחו את הארון מעל לכיור ותראו...

צפה בקובץ המצורף 1588

צפה בקובץ המצורף 1586

ולקינוח...

צפה בקובץ המצורף 1587

חייבת תודה לונתנו שהיתה לי איזה הארה בזכותו (הוא אפילו לא יודע...)

• הוסף לסימניות
הוא רואה את זה עכשיו...:)
טוב שלא לקחת את האדום משם...או אולי אדום וכתום דווקא טוב לתבלינים.
ואגב, הרעיונות בסדר, אבל הגופן לא מדבר אלי.

• הוסף לסימניות
התחלה יפה
הצלחות והכיתוביות צריכים לעלות יותר ללמעלה
כרגע הם נופלים לחלק התחתון של המודעה

• הוסף לסימניות
(בטח התמונות)

חח התחלה יפה תנסי לשכנע אותי קצת יותר שהתבלינים של מיה באמת טובים!!
ונכון הגופן לא הכי ועוד דבר כשמסתכלים על המודעה בא להרחיק את העיניים זה מידי זועק!

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד מאוד. אני תומך בנתן שהעיר על הפונט. והוסיף הארה שהסלט בתמונה הראשונה נראה רקוב ): צריך למצוא סלט אחר. הארה נוספת: במודעה הראשונה: "מוצרים לטיבול" טעות כתיב, "תיבול".
נוסף, במקום מוצרים ל... לכתוב טעם ב... טעם בתיבול, טעם בבישול וטעם באפיה.

בברכה,

עמיר.

• הוסף לסימניות
הכיוון חמוד מאד, ההערות שכתבו קודמי צודקות, לקופסאות התבלינים הייתי מוסיפה צל.

• הוסף לסימניות
פרסומית לדעתי זה לא נכון, אני יעלה את זה לדיון בפורום פירסום

• הוסף לסימניות
הצלחת נמצאת בשכבה מתחת לקוים הבהירים, או שהצלחת היא בmode של Multiply, ולכן אולי הסלט נראה רקוב

• הוסף לסימניות
חמוד!
גם רוצה סלט יותר מגרה(הצלחת נמצאת מתחת לשכבת הרקע) ואולי יותר עוף.
וכל השאר כקודמי.

• הוסף לסימניות
עוד הערה: בפרסומת השלישית הצבע (שאמור לבטא אפיה?) לדעתי קצת מת. אני הייתי הולכת על משהו עם יותר אדום.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
הערותיכם צודקות בהחלט...התמונה של הסלט זה מולטיפליי...
והסלט רקוב כי הוא פה בפורום בלי שנכנס למקרר מאמש כאשר העליתיהו הנה....
אני ממהרת ל'פורום פרסום' ראיתי שמדברים עלי שם...

• הוסף לסימניות
הרעיון חמוד. אבל:
התמונה הראשונה ממש לא מגרה... (עיין ערך המלפפון...)
הרקע: הוא לא פשוט מידי? מיושן מידי? מרובע...
לענ"ד הפרסומת מקטלגת את מיה כחברה מיושנת משהו.. (אולי זה העניין? תבלינים מבית סבתא...)
הצעותי לשיפור:
1. תמונות מרשימות יותר ובהטיה מעניינת יותר.
2. רקע פחות חד ומעורר מעוף.
3. פונט שונה: הם' שלך נראת כמו ס' וזה מסרבל את הפרסומת.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה