- הוסף לסימניות
א. הצעות חוק כבר יש בעניין עם קנסות וכו'-לא עוזרלמה שהמערכת של הצינתוקים למיניהם לא יהיה כמו בקבלת מייל ספאם כש20 איש מסמנים לספאם זה אוטומטי נחסם.
הגיע הזמן להצעת חוק
ב. הם מחליפים מספרים כל שני וחמישי
ג. איך בדיוק זה יעבוד?
א. הצעות חוק כבר יש בעניין עם קנסות וכו'-לא עוזרלמה שהמערכת של הצינתוקים למיניהם לא יהיה כמו בקבלת מייל ספאם כש20 איש מסמנים לספאם זה אוטומטי נחסם.
הגיע הזמן להצעת חוק
כי לפתוח מייל זה קצת יותר מסובך מלפתוח מספר טלפון שרובוט עושה את זהולמה הספאמרים במייל לא יכולים להחליף מייל כמו שמחליפים מספרי טלפון?
תמיד חשבתי שמספר טלפון יותר יקר מכתובת מייל.
איך מתנתקים??אני אישית ניתקתי את עצמי מכל הקווים של ימות המשיח, ככה שזה מוריד כמעט 90% מהצינתוקים![]()
נחמד שיש שאני זוכה להיות שותף בפלטפורמה המאגדת בתוכה בין השאר פוסקי (ופוסקות) הלכה,גם אם ניתן לתבוע אלפי שקלים או מאות אלפים
הלכתית אין שום התר לתבוע על דברים כאלו
ולמה הספאמרים במייל לא יכולים להחליף מייל כמו שמחליפים מספרי טלפון?
תמיד חשבתי שמספר טלפון יותר יקר מכתובת מייל.
למה שהמערכת של הצינתוקים למיניהם לא יהיה כמו בקבלת מייל ספאם כש20 איש מסמנים לספאם זה אוטומטי נחסם.
הגיע הזמן להצעת חוק
מהגיון גם אני חשבתי שצריך לשאול דיין על שאלה של הליכה לערכאות ומסירת ממון ישראל.נחמד שיש שאני זוכה להיות שותף בפלטפורמה המאגדת בתוכה בין השאר פוסקי (ופוסקות) הלכה,
להבא אבקש מכבוד הרבנית אם אפשר מקור.
יש גם עוד שאלה מדין התורה האם מותר לחסום את גבאי הצדקה מלבקש ממנו צדקה, זכור לי שיש איזה הלכה שקשורה לזה שלא לעשות גדר ושער שימנע מהעניים לדפוק אצלו בדלת. אז אולי טוב לקבל את ה"דפיקות" האלו אפילו לא יכולים לתרום, לפחות לשמוע ולרכך את הלב. (לאמץ ולהקשות את הלב, אפילו נותן צדקה כל היום, הקשחת הלב זה בעצמו עבירה לאו דאורייתא).
על זה בדיוק זה נאמר, על אנשים שאומרים שדפיקות של עניים בדלת זו הטרדה. שכל פעם צריך לפתוח וחושבים שזה מישהו חשוב שצריך לפתוח לו ובסוף כשפותחים מגלים שזה רק עני שמבקש צדקה...לנעול דלת הכוונה שאין לו דרך להגיע לנועל, כאן נשארו לו כל הדרכים הנורמליות חוץ מהטרדה.
לא נראה לי,על זה בדיוק זה נאמר, על אנשים שאומרים שדפיקות של עניים בדלת זו הטרדה. שכל פעם צריך לפתוח וחושבים שזה מישהו חשוב שצריך לפתוח לו ובסוף כשפותחים מגלים שזה רק עני שמבקש צדקה...
למה להקפיץ 4 אשכולות עתיקים עם אותה השאלה?האם את הצינתוקים של הקווים של שיחות ושיעורי ט' באב ללא אפשרות הסרה ניתן גם לתבוע ב1000 ש"ח על כל צינתוק?
צינתק לנו קו שיעורי הרב טויסיג לט' באב, ואומרים להסרה הקישו 9, הקשנו 9 וזה לא מסיר, הסרטנו את זה,
וכן הקו המרכזי לשיחות ט' באב בכלל לא נותן אפשרות הסרה,
ניתן לתבוע 1000 ש"ח על כל צינתוק?
יש לכם כוח לרשום את המייל עם רווחים .עקרונית אפשר לבקש מימות המשיח ב
זמני המענה האנושי: 9:00 - 17:00
טלפון: 077-3137-770
וואטצאפ:053-3137-770
מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הסרת מספר וזה מוריד 95 אחוז מהצינתוקים
אלא שאז גם הקווים שאתם כן מעונינים לא יצנתקו...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים