כללי סוברו אברייכים

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נעמי - וגם חייבים קורס להבין שגרפיקה זה לא חלטורה,

• הוסף לסימניות
קורס באמונה שהכל קצוב מלמעלה- לא יזיק לאיש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;351878:
נעמי - וגם חייבים קורס להבין שגרפיקה זה לא חלטורה,

הקורס של עיצוב גרפי הוא קורס שנתי ומקצועי ביותר, מועבר על ידי מיטב מורי מנטור, לצד הרצאות וסדנאות עיצוב ברמה גבוהה. טיפוגרפיה, הבאה לדפוס, צילום דיגטלי. עימוד מקצועי, (כולל עימוד המקובל בספרי קודש).
תאמין לי שאני מכיר טוב את השוק הגרפי, (אני הרי כאן כל היום...לא?), ואני מכיר מגמות גרפיקה, כאן בהחלט מדובר על משהו אחר לגמרי.

לגבי תמחור, יש הרצאת אורח של 4 שעות המקיפה את כל נושאי התמחור והשיווק.

• הוסף לסימניות
אם ככה, באמת חבל שהמשתמע מהמודעה הוא קורס טכני בתוכנות נטו, תכתבו משהו גם על עיצוב וכו'

סתם ככה, המילים עיצוב גרפי מבטאות משמעות אחרת לגמרי מהמילה גרפיקה, אצלי בכלופן..

• הוסף לסימניות
אוהב ישראל, אני לא יודע מה ההתמחות שלך, אבל המודעה הזו פונה בדיוק לקהל היעד שהיא מחפשת, והויז'ואל שלה קולע במדויק במקרה הזה.
יש פה העלאת רמה בפרסום ועיצוב, לא כל מה שמלא וילונות וכתרים נקרא רמה גבוהה.

אחד שלומד בקורס (המעולה והסופר מקצועי) הנוכחי.

• הוסף לסימניות
שאו ברכות והצלחה.
(וגנזו את רעיון המחירון מכל סוג שהוא עמוק עמוק במגירה)

• הוסף לסימניות
בלי להיכנס לדיון שנגרר כאן על מהות הקורס עצמו, יישר כוח על המודעה עצמה!
אתם שומרים על קו אחיד ומדוייק בסדרת הפרסומות, הן מבחינה צבעונית והן מבחינת המסר, וללא ספק מראים מקצועיות מרשימה יותר מהרבה משרדים גדולים שאני מכיר. עלו והצליחו!

• הוסף לסימניות
חברים בבקשה לשמור אחד על כבודו של השני ...
בסך הכל מדובר בדיון ענייני ...

• הוסף לסימניות
לגבי המודעה עצמה, היא קולעת ומקסימה!
תמיד מענין לעקוב אחרי הפרסומות של פרוג, איזו הברקה תעלה הפעם...

נכתב ע"י prog;351880:
לגבי תמחור, יש הרצאת אורח של 4 שעות המקיפה את כל נושאי התמחור והשיווק.
יש מצב לארגן לציבור הרחב איזושהי הרצאה חד פעמית בנושא?

• הוסף לסימניות
לאוהב ישראל ולכל היתר...
אני כעת לומד בקורס עיצוב גרפי של פרוג .
ולא בגלל כל הטייטלים למינהם שלי בפרוג וללא היותי פרוגיסט בנשמה .
אני חייב להגיד לך שהלימודים הם באמת ברמה הגבוהה ביותר .
אני נכנס למשרדים של גרפיקאים והם מתפלאים מהידע שצברתי תוך שישה מפגשים באילוס'
ואני לא העיפרון הכי מחודד בכיתה ....:D
אני באמת מאמין שהתלמידים שיצאו מהקורס המקיף הזה באמת ירימו את הרמה של כלל הגרפיקאים במגזר שלנו .

• הוסף לסימניות
"יש מצב לארגן לציבור הרחב איזושהי הרצאה חד פעמית בנושא?"

אני בעד.

• הוסף לסימניות
בהחלט ייתכן מאוד שהם ירימו את הרמה הגרפית של כל אחד ואחד ממשתתפי התוכנית.
בדיוק כשם שהם יורידו את רמת מקצוע הגרפיקה לתהום.
כי אין דין אברך העובד שחור מהבית, עם מחשב אישי (ולמרות הקורס, עם תוכנות ופונטים צרובים), ושבשבילו המקצועי הוא חלטורה להשלמת הכנסה ותו לא, לאדם שהשקיע הון בגרפיקה, לימודים ושנים, ויומו סובב את המקצוע.
הדבר משול לעורכי דין, שיקבלו למגזר שלהם מידי שנה עשרות "מיני" עורכי דין, שעשו את תוארם המקוצר בשנה אחת ומתכוונים לעסוק בו, להבדיל מלומדי התורה כמובן, בין החייטות לסנדלרות......

אבל שאו ברכה במעשי ידכם. אם אינם מבינים את הסתירה בין יצירת מחירון לבין הכח שאתם מתכוונים להציף בו את השוק שלא ישמור (ואני בטוח בדבריי) על שום מחירון שהוא - אני כבר לא אוכל להאיר את עיניכם בכך.

• הוסף לסימניות
ברצוני להבהיר כמובן, שאיני מדבר כלל על אלה הנמנים על המקצוע שרוצים להעשיר את תחומי התמחותם, ועל אלה שמתכוונים באמת להיות גרפיקאיים 'אמיתיים'.

• הוסף לסימניות
'אוהב ישראל'..
תתפלא, אבל יש כאן בפרוג לא מעט משתתפים שלומדיםלפחות חצי יום במסגרת תורנית זו או אחרת..
וכן, יש להם מחשב טוב, תוכנות חוקיות,פונטים חוקיים ועוד..

למשל יש כאן גרפיקאי מוצלח מאד, והוא ר"מ בישיבה! (ולמד אצלנו בעבר בקורס בהצטיינות גמורה).
יש אנשים שחייבים להשלים את הכנסותיהם, ומ'משכורת' הכולל קשה לשרוד, לכן בשעות הערב והלילה עוסקים בעבודות מקצועיות שונות. (גרפיקה, עימוד, ועוד)

• הוסף לסימניות
ולכן כתבתי: "ועל אלה שמתכוונים באמת להיות גרפיקאיים 'אמיתיים'". דהיינו מתחייבים לשמור על כבוד המקצוע.

עם יד על הלב, כמה אתה באמת מאמין ישמרו על מחירון רשמי לכשייצא?

• הוסף לסימניות
אוהב אתה הבנת את המודעה הכי לא נכון שאפשר
פרשנת אותה ושפטת וגם הוצאת לפועל
לידיעתך אני אברך כולל יום שלם + כולל ערב וגם גרפיקאי
לא התכוונתי לעשות לעצמי כזה אאוטינג לו עצבנת אותי כל כך מה הקשר בין זה שאדם אברך לרמת המקצועיות שלו בגרפיקה
מה חסר חלטוריסטים בשוק שהם לא אברכים מה בגלל שהוא אברך אז הוא יחלטר?

• הוסף לסימניות
אותה תגובה מתאימה גם להודעתך:
ולכן כתבתי: "ועל אלה שמתכוונים באמת להיות גרפיקאיים 'אמיתיים'". דהיינו מתחייבים לשמור על כבוד המקצוע.

עם יד על הלב, כמה אתה באמת מאמין ישמרו על מחירון רשמי לכשייצא?

• הוסף לסימניות
אני מאמין שיותר מ50% סוף סוף זה אינטרס של כולנו להתפרנס בכבוד

• הוסף לסימניות
יפה. אז שחררת קרוב לחמישים שיוזילו את מעמד הגרפיקאי.

(והתנצלותי, לא ה"אברך" הוא המפריע לי כאן. ממש לא)

• הוסף לסימניות
אבל המצב היום הרבה יותר גרוע, 50% זה המון,
ה50% השניים או שהם לא ישרדו או שיתפתחו לכיוונים אחרים
אז מה עדיף לא לעשות קורסים עדיף שילמדו לבד או שלא ילמדו בכלל ויעבדו בשוק הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה