נכתב ע"י ונתנו10;1654120:יש לי גם שם מנוי חדשי
נכתב ע"י שמש;1649966:והסמינר משלם 650 ש"ח בחודש מנוי בשאטר?? קשה לי להאמין.
הוא מחתים את התלמידות על תנאי שימוש?
נכתב ע"י ממממ;1657262:מישהו יכול להעלות את כל התנאים שלהם?
נכתב ע"י פוזי;1658523:אשמח לתגובה באישי
נכתב ע"י sm05276;1658555:האתרים פתוחים אבל רוב התמונות לא מסוננות כי אלו אתרים פחות שימושיים, הן נשלחות לבדיקה כמו כל התמונות משאטר
נכתב ע"י sm05276;1658544:באתר depositphotos יש גם אפשרות קניה לפי קרדיטים. למישהו יש ניסיון עם זה? כי מצד אחד הם כותבים חבילת קרדיטים וכמה היא עולה ועושים חישוב לכמה שזה יוצא לכל תמונה. אבל מצד שני כשפותחים תמונה ע"מ להוריד אותה רואים שכל גודל 'עולה' מס' אחר של קרדיטים כך שאם בוחרים איכות L שזה הנורמלי זה כבר עולה ממש יקר. האם זה באמת כך?
חשוב לי מאד לשמוע ממישהו שמכיר, כי די נתקעתי עם עבודה עכשיו שאני חייבת לעשות מבחינת התמונות ומחפשת פתרון זול ללא הגבלת זמן יומית
דוגמה של איך שזה נראה.
נכתב ע"י OR_Design;1658614:ניסית לחפש בפוטוליה?
יש שם המוווון מבחר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים