כללי ** סוגיית שאטרסטוק **

• הוסף לסימניות
זה המחיר. נסיון אין לי.

• הוסף לסימניות
יש לי גם שם מנוי חדשי. יש להם חצי מהתמונות של שאטר.
והרבה צלמים מכניסים בשני האתרים.

• הוסף לסימניות
לי יש מנוי באתר depositphotos כבר כמה חודשים, מצאתי שם כל תמונה שראיתי בשאטר סטוק, ומשמש אותי נהדר בעבודה השוטפת, המחיר מצוין 69 דולר ל5 תמונות ביום, זה מחיר מעולה.
(יש לי חברה שיש לה נתיב והם לא פתחו לה, צריך לדבר איתם כי זה כמו שוטר סטוק שאותו הם כן פותחים)
מלבד זה יש אתר שמוכר בדולר כל תמונה בודדת -אין לי ניסיון בו, אבל נשמע משתלם. dollarphotoclub.com

• הוסף לסימניות
אכן. זה טוב בשביל ימים שהשאטר הסתיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמש;1649966:
והסמינר משלם 650 ש"ח בחודש מנוי בשאטר?? קשה לי להאמין.
הוא מחתים את התלמידות על תנאי שימוש?

אין לי מושג מה סמינרים עושים,

אבל 650 ש"ח זה לא כ"כ הרבה, במיוחד בהתחשב בסכומים שהתלמידות משלמות על הלימודים.

ושימי לב שהתמונות שייכות לסמינר, כמו הפונטים ששייכים לסמינר.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות את כל התנאים שלהם?

• הוסף לסימניות
יש משהו פתוח נורמלי בנטפרי חוץ משאטרסטוק?

אשמח לתגובה באישי

• הוסף לסימניות
למה באישי?
מעל במה זו אני מודיעה שכל האתרים שמוזכרים באשכול זה פתוחים 'נורמלי' לחלוטין,
מלבד האתר שמוכר תמונה בדולר, שהגשתי בקשה אבל עדין לא פתחו.

• הוסף לסימניות
באתר depositphotos יש גם אפשרות קניה לפי קרדיטים. למישהו יש ניסיון עם זה? כי מצד אחד הם כותבים חבילת קרדיטים וכמה היא עולה ועושים חישוב לכמה שזה יוצא לכל תמונה. אבל מצד שני כשפותחים תמונה ע"מ להוריד אותה רואים שכל גודל 'עולה' מס' אחר של קרדיטים כך שאם בוחרים איכות L שזה הנורמלי זה כבר עולה ממש יקר. האם זה באמת כך?
חשוב לי מאד לשמוע ממישהו שמכיר, כי די נתקעתי עם עבודה עכשיו שאני חייבת לעשות מבחינת התמונות ומחפשת פתרון זול ללא הגבלת זמן יומית
דוגמה של איך שזה נראה.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 43.6 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוזי;1658523:
אשמח לתגובה באישי

האתרים פתוחים אבל רוב התמונות לא מסוננות כי אלו אתרים פחות שימושיים, הן נשלחות לבדיקה כמו כל התמונות משאטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1658555:
האתרים פתוחים אבל רוב התמונות לא מסוננות כי אלו אתרים פחות שימושיים, הן נשלחות לבדיקה כמו כל התמונות משאטר

כמה שיותר אנשים יכנסו ויחפשו, יהיו שם יותר תמונות מסוננות.

• הוסף לסימניות
אנחנו כמנויי נטפרי נבקש מהם שיסננו גם אתרים רלוונטיים בשבילינו

הם אמרו לי מזמן שיבקשו והם יסננו

• הוסף לסימניות
...

ציטוט: למה באישי?
מעל במה זו אני מודיעה שכל האתרים שמוזכרים באשכול זה פתוחים 'נורמלי' לחלוטין,
מלבד האתר שמוכר תמונה בדולר, שהגשתי בקשה אבל עדין לא פתחו.
כל האתרים האלו נשלחו לבדיקה וא"א לחפש שם שום תמונה כי הכל מטושטש, זה לא נקרא אצלי פתוח, זה נקרא נעול,
צריכים לזה פיתרון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1658544:
באתר depositphotos יש גם אפשרות קניה לפי קרדיטים. למישהו יש ניסיון עם זה? כי מצד אחד הם כותבים חבילת קרדיטים וכמה היא עולה ועושים חישוב לכמה שזה יוצא לכל תמונה. אבל מצד שני כשפותחים תמונה ע"מ להוריד אותה רואים שכל גודל 'עולה' מס' אחר של קרדיטים כך שאם בוחרים איכות L שזה הנורמלי זה כבר עולה ממש יקר. האם זה באמת כך?
חשוב לי מאד לשמוע ממישהו שמכיר, כי די נתקעתי עם עבודה עכשיו שאני חייבת לעשות מבחינת התמונות ומחפשת פתרון זול ללא הגבלת זמן יומית
דוגמה של איך שזה נראה.

ניסית לחפש בפוטוליה?
יש שם המוווון מבחר

• הוסף לסימניות
ג''כ כולו מסונן בנטפרי, דהיינו מטושטש

תודה בכ"ז

• הוסף לסימניות
ואוו.. איזה קשה!
אשריך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1658614:
ניסית לחפש בפוטוליה?
יש שם המוווון מבחר

פתחתי אותו אחרי שקראתי את האשכול הסמוך שלך. לא הצלחתי כ"כ להתרשם ממנו כי עוד לא ראיתי את התמונות (נשלחו לבדיקה) אבל את דספוניפוטו אני קצת מכירה ושמעתי עליו דברים טובים וגם ממשק נוח אז דבר ראשון ניסיתי שם. השאלה איפה יוצא יותר זול אם שניהם ממילא טובים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה