מידע שימושי סוודר מנקסט עם צמר, מישהו כאן בדק לזה שעטנז?

• הוסף לסימניות
לאחר הקניה ראיתי שזה מכיל צמר,
אם מישהו כאן קנה את החולצה הזו ושלח לבדיקת שעטנז, אשמח לשמוע....
271872s.jpg

• הוסף לסימניות
יפה על תשומת הלב
אין לי מושג לגבי הסודר הזה
יודעת שזה אכן יכול להיות בעיתי
זוכרת שלפני כ10 שנים חברה קנתה סודר שהיה בו שעטנז
עד אז , ומאז, לא נתקלתי בבעיות

• הוסף לסימניות
שנה שעברה קניתי סוודר דומה בצבעים אחרים, שלחתי לבדיקה ולא היה שעטנז.
אני לא יודעת אם מדובר באותו סוג סוודר,
וגם בדרך כלל הבעיות הם לא בבד עצמו אלה בחוטי תפירה, כמו אלה שמחברים כפתורים, אפליקציות וכו׳

• הוסף לסימניות
o_O
קניתי אותו גם
ולא חלמתי לבדוק האם יש בו צמר.
בדקת כבר במעבדת שעטנז???

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים נסעתי ללונדון וקניתי חולצות בזארה
המידות לא היו טובות ורציתי להחליף בזארה בארץ
ניסיתי לפנות אליהם והם אמרו שבארץ אין החלפה על פריטים מחו"ל
מאחר ועל פריטים מחו"ל אין ביקורת שעטנז !!!!
כך במפורש אמרו לי בזארה !!!
והוא הסביר לי שזה נוהל, ולמיטב ידיעתו על כל סחורה ולא רק שלהם.
כמובן שלא ניתן להסיק מכך שלא צריך לבדוק שעטנז,
אבל כקונים או מזמינים מחו"ל יש לבדוק כל פריט שיש לו חשש.
קניתי לבן שלי עניבות בארה"ב והוא ביקש ממני לשלוח אותן לבדיקת שעטנז
המכון שאליו הבאתי את העניבות טען שהבן שלי צודק ויכולות להיות בעיות גם בעניבות (ב"ה כולן יצאו בסדר)
אבל צריך לוודא, אפשר אפילו טלפונית מול המכון לבדיקת שעטנז ידוע לי שניתן לאמר להם את רכיבי הבד
והם יכולים לאמר אם יש מקום לבדיקה או שאין מה לחשוש

כתוב שאדם שלובש בגד שעטנז תפילתו אינה מתקבלת 40 יום

• הוסף לסימניות
לאחר הקניה ראיתי שזה מכיל צמר,
אם מישהו כאן קנה את החולצה הזו ושלח לבדיקת שעטנז, אשמח לשמוע....

שאלת תם, איפה בדיוק רואים שיש שם צמר ? באתר לא מופיע כלל צמר ברכיבים אלא רק כותנה אקריליק ופוליאסטר

1639640132225.png

• הוסף לסימניות
אחרי שראיתי את ההודעה הנ"ל הסתכלתי בתוית הצמודה לסוודר וראיתי מספרים אחרים:56 כותנה 29 ניילון 12 צמר ואקרילן 3
זה התמונה שלי:ברכיבים כן רואים צמר. (לינק)
1639651563180.png

מקווה לשלוח מהר אם הסוודר לשעטנז.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
במעבדת שעטנז נאמר לי כי יש צורך לבדוק בגד רק אם יש בו החל מ20 אחוז צמר
כי אם יש פחות לא משתמשים גם בפשתן בבגד-הוא משמש לתפרים, הקשחה ועוד.
תשאלו בכל אופן אבל זה הכלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום לכולם,
לאחרונה יוצא לי לשמוע המון על המושג "תודעת שפע".
זה נשמע מושג מאוד מבטיח, אבל ככל שאני מנסה להבין אותו לעומק עולות לי שאלות שמעסיקות אותי מאוד, ואשמח לשמוע את דעתכם ומניסיונכם.

אני מנסה להבין את הקשר בין זה לבין האמונה והחינוך שקיבלנו.
רובנו גדלנו על מסרים של "השלמה עם המציאות" – הגישה שאומרת שמה שמגיע לנו - נקבל, ואם לא קיבלנו , כנראה שזה לא הזמן או שזה לא בשבילנו.
למרות שיש בזה המון אמת ואמונה, אני תוהה האם לפעמים המסרים הללו הופכים אצלנו ל"אמונות מגבילות"?
הרי אם אני אומרת לעצמי "זה מה שיש ועם זה נסתדר", האם אני לא חוסמת בטעות את היכולת שלי לבקש ולצפות ליותר מהקב"ה?
אם הכל ממנו והוא כל יכול, למה כל כך קשה לנו לשחרר את התפיסה המצמצמת הזו ולפתוח את הלב לשפע גדול יותר?
האם ההשלמה שלנו היא באמת אמונה וענווה, או שהוא סוג של חוסר אמונה ביכולת האינסופית של ה'?

וכמובן, השאלה המתבקשת-- אם זו אכן דרך התורה, מדוע רובינו חונכנו אחרת?? חוסר מודעות? איך יתכן?

אני מאוד רוצה לעשות שינוי בתחום הזה, אבל אני מתלבטת:
האם מספיק לקרוא ספרים ולשמוע הרצאות כדי שהתפיסה הזו תשתנה, או שזה מחייב תהליך אישי צמוד?

כאן אני צריכה את עזרתכם:
מי שכבר נמצא בדרך הזו או עבר שינוי בתודעה –
* האם זה באמת עובד?
* מה באמת עזר לכם ליישם את הגישה הזו בחיי היומיום?
* איך הופכים את הידע היבש על "שפע" להרגשה פנימית חיה?
* אם זה לא רק קריאה, מה היו הכלים המעשיים שעזרו לכם לשנות את המחשבה ביום-יום?

*** אשמח מאוד להמלצות על ספרים (בפרט ברוח יהודית), / שיתוף קבצים מעניינים שאפשר ללמוד מהם,
או כל פיסת מידע שתוכל לעזור לי להבין איך מתקדמים.

תודה רבה לכל המשיבים!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה