מה זאת אומרת בוררים?בוררים סולת, לא מסננים.
אם יש גבשוש, בד"כ זה נגועאין בסולת מצב של כתמים זה גרגרים נורא קטנים.
בוררים כמו שבוררים אורז.
הברירה היא רק כדי לראות שאין תולעים וכו'
אין בסולת מצב של כתמים זה גרגרים נורא קטנים.
בד"כ לא מוצאים כלום... (אם האריזה נגועה במשהו מיד רואים את זה)
אם יש גבשוש, בד"כ זה נגוע
וגם חוטים... כאילו כמו קורי עכביש כאלו.
צריך לבדוק טוב, לא מזמן מצאתי 3 תולעים מתות. זה היה סוף הקיץ אז אולי בחורף פחות מצוי.. בהצלחה!אני אמורה לסנן?
באיזה מסננת?
תודה!
ו...מתכון טוב ממש יתאים לי
תודה תודה!!
איפה את קונה??אני קונה סולת ברורה ונקיה ושומרת במקפיא.
איפה? באיזה כשרות?אני קונה סולת ברורה ונקיה ושומרת במקפיא.
מצטרפת לשאלהאיפה? באיזה כשרות?
אצלינו בצפון מוכרים בחנות בשם 'קטוף' שם יש את כל סוגי ה'חסלט' והקטניות הנקיים.איפה? באיזה כשרות?
סולת לא עוברת בנפהאני שאלתי שבוע שעבר בועד הכשרות של בד"ץ העדה החרדית ואמרו לי שחובה לסנן במסננת ולא מספיק לברור!
וכן הרב ויא אמר לי אישית שחובה לסנן, ואח"כ לברור על משטח לבן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים