כללי סוף סוף - המדריך האישי שלך כאן >>>

• הוסף לסימניות
נעמה,
נהניתי מאוד מקריאת החצי פרק...
ונשארתי במתח...
ניכר שהושקע במדריך הן בכתיבה ובעריכה והן בעיצוב
תודה.

• הוסף לסימניות
ברכות הצלחה למעצבת היוצרת המוכשרת.

כל הכבוד

• הוסף לסימניות
המתנה לא נפתחת...

• הוסף לסימניות
נראה מעניין במיוחד.
הייתי שמח אם הייתה גירסה מודפסת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י id24;887792:
נראה מעניין במיוחד.
הייתי שמח אם הייתה גירסה מודפסת...

הוספתי עבורכם אפשרות הדפסה עצמית (במדפסת הביתית, ללא הורדה למחשב) לרוכשי המדריך.

• הוסף לסימניות
לא, אתרוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;887744:
הלוגו החדש הוא טעימה מתוך תדמית חדשה לסטודיו שתבוא לידי ביטוי באתר חדש, שיושק לפני חנוכה בע"ה.

שדרוג יפה ללוגו, לגבי האתר, בהחלט הגיע הזמן...

לגבי המדריך, עיצוב נקי ויפה, נח לקריאה (אע"פ שאני לא אוהבת לקרוא ספרים מהמחשב), לייק גדול לכותרת, קראתי חלק מהפרק וממש נהניתי.

תודה רבה
יישר כח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama3048;887809:
גם אצלי לא נפתחת. כלומר- נפתח דף ריק....

חינכו אותי שלא מתלוננים על מתנות! :):):)

יש LOADING של כמה שניות.

• הוסף לסימניות
מילאתי את הפרטים לפני כשעה ולא קיבלתי כלום בתיבת המייל שלי. כשאני נכנסת שוב לקישור אני מקבלת הודעה זו: אתם מילאתם את הסקר הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;887830:
מילאתי את הפרטים לפני כשעה ולא קיבלתי כלום בתיבת המייל שלי. כשאני נכנסת שוב לקישור אני מקבלת הודעה זו: אתם מילאתם את הסקר הזה.

לכל הנתקלים בקשיים עם קבלת ההטבה, פנו ל"יצירה" ואני בטוחה שתקבלו מענה בהקדם.

• הוסף לסימניות
יש פה מישהו שנתיב פתחו לו את האתר של 'יצירה'??
הם כותבים שאי אפשר לפתוח בגלל שיש שם קישורים לעוד אתרים, משהו כזה...

• הוסף לסימניות
מזל טוב.
הרעיון מעולה ואני מתאר לעצמי שהביצוע לא פחות....
גם השם הוא הברקה!
בהצלחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;887846:
יש פה מישהו שנתיב פתחו לו את האתר של 'יצירה'??
הם כותבים שאי אפשר לפתוח בגלל שיש שם קישורים לעוד אתרים, משהו כזה...

אצלי כנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;887830:

בדקי בSPAM לפעמים הודעות מהסוג הנ"ל מגיעות לשם- עדכני כשתקבלי

• הוסף לסימניות
יישר כוח והמון הצלחה בכל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama3048;887842:
אין LOADING.... גם לא אחרי כמה דקות...

דיברתי שוב עם נתיב, הבנו איפה התקלה והיא (בע"ה) סודרה.
אנא בדקי כעת שנית (ייתכן וצריך להתנתק קודם מהתוכנה - אני לא בקיאה בפרטים) וחזרי אלי במידה ויש בעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה