נכתב ע"י לנדא;887787:המתנה לא נפתחת...
נכתב ע"י id24;887792:נראה מעניין במיוחד.
הייתי שמח אם הייתה גירסה מודפסת...
נכתב ע"י naamah;887744:הלוגו החדש הוא טעימה מתוך תדמית חדשה לסטודיו שתבוא לידי ביטוי באתר חדש, שיושק לפני חנוכה בע"ה.
נכתב ע"י naamah;887793:
נכתב ע"י לנדא;887787:המתנה לא נפתחת...
נכתב ע"י nechama3048;887809:גם אצלי לא נפתחת. כלומר- נפתח דף ריק....
חינכו אותי שלא מתלוננים על מתנות!![]()
נכתב ע"י מטאור;887830:מילאתי את הפרטים לפני כשעה ולא קיבלתי כלום בתיבת המייל שלי. כשאני נכנסת שוב לקישור אני מקבלת הודעה זו: אתם מילאתם את הסקר הזה.
נכתב ע"י naamah;887819:יש LOADING של כמה שניות.
נכתב ע"י bbr;887846:יש פה מישהו שנתיב פתחו לו את האתר של 'יצירה'??
הם כותבים שאי אפשר לפתוח בגלל שיש שם קישורים לעוד אתרים, משהו כזה...
נכתב ע"י מטאור;887830:מילאתי את הפרטים לפני כשעה ולא קיבלתי כלום בתיבת המייל שלי. כשאני נכנסת שוב לקישור אני מקבלת הודעה זו: אתם מילאתם את הסקר הזה.
נכתב ע"י nechama3048;887842:אין LOADING.... גם לא אחרי כמה דקות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים