כללי סוף סוף - המדריך האישי שלך כאן >>>

• הוסף לסימניות
אני לא יכול לגשת לפלא פאי הוא אומר שגיעת SSL ולרעיון +חצי פרק מתנה זה חסום לי ואני באתרוג

• הוסף לסימניות
גם אני באתרוג, והמתנה מעלה דף ריק. (אולי כצ'ופר לפרוגיסטים, יועלה לכאן חצי הפרק?)

אבל בכל אופן תודה, וברכת הצלחה.

=====

ואגב, בראיון מופיע כך:
לשם המחשה, כפרוייקט גמר ב"אמונה" בחרתי להעלות למודעות את נושא שכונות המצוקה בירושלים ואת הניגוד החד והחריף בינן לבין מגדלי היוקרה החדשים שצמחו בעיר, ולשם כך התמקדתי ברחוב "בר יוחאי" בקטמונים שהיה סמוך למקום מגוריי דאז. מיתגתי את "בר יוחאי" כפרוייקט אדריכלי-יוקרתי, והקונטרסט החריף בין השפה העיצובית לבין התוכן יצר אפקט אירוני חזק שקשה היה לחלוף לידו באדישות.

איפה ניתן לצפות בפרוייקט?<?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O:p></O:p>

• הוסף לסימניות
לכל מי שנתקל בבעיה של דף ריק -
התקלה אותרה מול אתרוג והם הבטיחו לטפל בכך בהקדם, אני מקווה שעד הערב זה אכן יסתדר.

בנוסף - בדקו שאין לכם שום חסימות כאלו ואחרות בהגדרות הדפדפן עצמו בלי קשר לאתרוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;888018:
אני לא יכול לגשת לפלא פאי הוא אומר שגיעת SSL ולרעיון +חצי פרק מתנה זה חסום לי ואני באתרוג

שלח לי בבקשה למייל צילום מסך של השגיאה שאתה מקבל, כדי שאוכל לפנות לפלא פיי ולברר איתם מה מקור התקלה. עד כה אנשים רכשו בהצלחה ללא תקלות.

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לכל מי שנתקל בבעיה של דף ריק -
התקלה אותרה מול אתרוג והם הבטיחו לטפל בכך בהקדם, אני מקווה שעד הערב זה אכן יסתדר.

בנוסף - בדקו שאין לכם שום חסימות כאלו ואחרות בהגדרות הדפדפן עצמו בלי קשר לאתרוג.
עדיין הדף ריק, אני באתרוג.
מה זה חסימות נוספות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מור100;888019:
ואגב, בראיון מופיע כך:
לשם המחשה, כפרוייקט גמר ב"אמונה" בחרתי להעלות למודעות את נושא שכונות המצוקה בירושלים ואת הניגוד החד והחריף בינן לבין מגדלי היוקרה החדשים שצמחו בעיר, ולשם כך התמקדתי ברחוב "בר יוחאי" בקטמונים שהיה סמוך למקום מגוריי דאז. מיתגתי את "בר יוחאי" כפרוייקט אדריכלי-יוקרתי, והקונטרסט החריף בין השפה העיצובית לבין התוכן יצר אפקט אירוני חזק שקשה היה לחלוף לידו באדישות.

איפה ניתן לצפות בפרוייקט?<?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O:p></O:p>

http://www.maabada-studio.co.il/html/concept.html#

• הוסף לסימניות
ערב טוב לכולם,

בשורה משמחת לגולשי נתיב ואתרוג -
חצי הפרק במתנה זמין כעת לכל הגולשים בכל רמות החסימה.
למי שנתקל מוקדם יותר היום בקשיים - נסו שוב.
מי שעדיין לא מימש את זכות ההטבה, מוזמן לעשות זאת כאן.

• הוסף לסימניות
אצלי (אתרוג) רואים איקס קטן אדום והשאר לבן וריק. ):

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;888263:
ערב טוב לכולם,

איפה הוא זמין באיזה קישור?? כי אני בנתיב ועדיין לא מצליחה

(כל כך חבל שמי שרוצה כשר צריך לעבור כל כך הרבה עינויים בשביל דבר בסיסי:mad:)

• הוסף לסימניות
משום מה גם באייפון זה פותח רק את הדף הראשון, גם בsafari וגם בדפדפן chrome שמותקן על האייפון...
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;888263:
ערב טוב לכולם,

הקישור חסום לי
תודה.

• הוסף לסימניות
עם נתיב עדין חסום.

• הוסף לסימניות
גם אצלי באתרוג עדיין לא רואים

• הוסף לסימניות
אני שוקדת על מציאת פתרונות לתקלה שבה חלקכם נתקלתם, בנושא חצי פרק המתנה.
מפניות ומבדיקות שערכתי עולה שחלק מלקוחות נתיב ואתרוג כן מצליחים להיכנס לדף ולצפות בתכנים, כך שהבעיה היא לאו דווקא בנתיב/אתרוג עצמם. ייתכן שיש צורך למחוק קוקיז/היסטוריה בדפדפן וכד'.
בכל אופן אני ממשיכה בבירורים.

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב, אולי כבר יש לזה תשובה - כמה עמ' סה"כ יש בספר?

• הוסף לסימניות
מחקתי היסטוריה וקוקיז ועדיין לא רואים כלום... אתרוג.

• הוסף לסימניות
לכל הנתקלים בבעיות ברכישה (או בקבלת ההטבה), אתם מוזמנים לפנות אליי במייל לקבלת פתרון מיידי:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה לכולם ולילה טוב!

• הוסף לסימניות
בוקר אור,

לכל מי שפנה אליי אישית במייל מאז אתמול נמצא ב"ה פתרון, גם לרכישה וגם לקבלת ההטבה.
ניתן להמשיך לפנות. תודה לרוכשים הרבים, למחמיאים ולמפרגנים - ריגשתם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה