כללי סוף סוף - המדריך האישי שלך כאן >>>

• הוסף לסימניות
נתיב פתחו לי רק את הדף של הפרסומת והרכישה,
אבל לא את הראיון + המתנה

• הוסף לסימניות
הבעיה שהבלוג שבו נמצא הראיון לא יפתח למשמתשי נתיב.

נכתב ע"י מנגו;887765:
משתמשי נתיב,
אתם יודעים שלאחר אישור מהחברה על פתיחת אתר חדש יש לצאת מתוכנת נתיב לחלוטין
(לנתק אותה. לא מספיק לסגור את האתר), ואז לשוב ולחבר והאתר פתוח.

אולי עזרתי למישהו?
לא צריך לסגור. אפשר לעשות כך:
קליק ימני על סמל נתיב, לבחור 'נתיב', שם בתפריט לבחור 'דפדפן', ושם 'החלף משתמש'. (אם עושים ב'החלף משתמש' ביטול, התוכנה נסגרת).
זה גורם להוריד שוב את רשימת האתרים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על מתנת חצי הפרק, לא יכלתי לעזוב את המחשב עד לסיום הקריאה.

• הוסף לסימניות
מה עם הנתיבים?
לא יכולים לזכות במתנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BlueRay;889192:
מה עם הנתיבים?
לא יכולים לזכות במתנה?

כל מי שנרשם לקבלת חצי הפרק יקבל אותו כעת בפורמט PDF כך שלא אמורה להיות בעית צפיה

• הוסף לסימניות
ל-כוח: שיתן כח
ל-כוח: מול הלקוח
ל-כוח: ישר כוח

• הוסף לסימניות
נרשמתי לקנות אותו ומלאתי את כל הפרטים ולא נשלח לי שום אישור במייל?
ושום ספר?
מה קורה, נעמה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;889243:
נרשמתי לקנות אותו ומלאתי את כל הפרטים ולא נשלח לי שום אישור במייל?
ושום ספר?
מה קורה, נעמה?

שלחתי את פרטי הגישה לכל מי שפרטיו התקבלו מחברת הסליקה.
אם לא שלחתי, כנראה שלא קיבלתי את פרטייך, כלומר התשלום לא עבר.

• הוסף לסימניות
נעמה את ענקית!!!
'שתיתי' כל מילה, ונורא הצטערתי לגלות שנגמר (:
אני חושבת שזה ספר חובה.
כל הכבוד ותודה רבה!

• הוסף לסימניות
נעמה, מוכרחה לשתף אותך ובעצם את כל הגרפקאיות/ים... הרווחתי כמה מאות נוספים בזכותך...

בדר"כ הייתי גובה לבנית לוגו סכום מסוים. אם כי ידעתי שהגיע הזמן להעלות את המחירים אבל... הייתי צריכה את הpush שלך... (בלעתי את הפרקים הראשונים...)

אתמול בבוקר נפגשתי עם מנהל הפקות שעשיתי לו בעבר עבודות, ושאל אותי כמה אני לוקחת על בנית לוגו חדש אמרתי לו סכום גבוה ממה שלקחתי עד אתמול.
דיברנו ושוחחנו והוא אומר שצריך לחשוב עלזה... שאל אותי ומה קורה אם אני לא אוהב את זה. אמרתי לו: אף פעם לא שחררתי לקוח לא מרוצה...
אתמול בערב סגרנו :)

ממליצה לכולם בחום לקנות את הספר!

• הוסף לסימניות
קיבלתי מס' פניות מחוצניקים שלא מצליחים לרכוש אז אני רואה לנכון להבהיר -

אתר הסליקה מאפשר תשלום רק למחזיקי כרטיס אשראי ישראלי + ת.ז./מס' דרכון ישראלי.
למי שאין לו אפשרות לשלם דרך אתר הסליקה, פנו אליי במייל ונמצא פתרון.

תודה!

• הוסף לסימניות
קניתי וקראתי את המדריך ואני ממליצה בהחלט!
חומר איכותי ויעיל, מאוד עוזר להסדרת כמה וכמה סוגיות, ישר כח

• הוסף לסימניות
מלבד ההערכה הגדולה ליצירה הנפלאה, (לא אומר שאין ביקורת. משאיר משהו לאחרי השיווק), הרי שאני רואה באשכול הזה משהו מרגש נוסף...
הציבור חסום ב"ה. לא משנה איזו חסימה (אולי כן משנה אבל יש לזה את האשכולות המתאימים..) העיקר חסומים!
חוץ מאחד שלא מתבייש להצהיר בריש גלי שמשתמש באייפון, הרי שעמך ישראל כשרים הם!
מי כעמך ישראל!!!

• הוסף לסימניות
שאלה ניתן לרכוש את הספר בפורמט אמיתי? או רק האיבוק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;905747:
שאלה ניתן לרכוש את הספר בפורמט אמיתי? או רק האיבוק?

לא, אך רכישת האי-בוק מאפשרת גם אופציה של הדפסה (ישירות מהמחשב, ללא שמירת הקובץ). הרבה רוכשים כבר השתמשו באפשרות זו בהצלחה.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;905757:
למען האמת אני לא כ"כ מתחבטת בבעיות הנידונות ב"ה.
אך לו כן הייתי,
אני די מתקשה לשלם על מוצר וירטואלי שלא יגיע לרשותי באופן ממשי.

אי-בוק הוא פורמט מאוד מקובל היום, ובזכות הבחירה בפורמט זה התאפשר לי גם לתמחר אותו במחיר שווה לכל נפש.
לגבי יחס עלות-תועלת, אין הנחתום מעיד על עיסתו אך דומני שמי שכן מוצא את עצמו מתחבט בבעיות הנידונות (ולפי שרשור הלקוחות ההזויים, יש כאן רבים מאוד כאלה) יפיק תועלת רבה מתכני המדריך, ללא תלות בשאלה האם הם מודפסים על נייר או נקראים מעל גבי מסך המחשב. (מה גם שכאמור, אפשרתי אופציה להדפסה של המדריך)

• הוסף לסימניות
השאלה אם זה לא מצמצם את קהל היעד שלך.
גם מבחינה טכנית, אנשים שיש להם חסימה לאינטרנט בכלל. בוגרות סמינרים שתחילות לעסוק בזה ועוד.

• הוסף לסימניות
אגב, נעמה יקרה, כל ההודעות כאן נובעות מהערכה עצומה ליצירה הנפלאה הזו.
מה שכן, ברור שלפני החלטה על הדפסה בפורמט ספר אמתי וכל השאר שווה לך להמתין לתגובות, הארות ובקשות על התכנים במהדורה הדיגיטלית.

נכתב ע"י תור הזהב;905781:
אגב, נעמה יקרה, כל ההודעות כאן נובעות מהערכה עצומה ליצירה הנפלאה הזו.

זה ברור לי לחלוטין :) וגם אין בכוונתי להתנצל.
זהו המוצר וזהו הפורמט, בשלב הנוכחי.
ייתכן ובעתיד אשקול פורמטים מסוג שונה, אך זה לא בתכנון כעת.
ב"ה ההצלחה המרובה במכירות מעידה על כך שיש מספיק 'שוק' למדריך אלקטרוני.
הרכישות הן התגובות הכי טובות.

[ואם כבר קהלים נוספים - יש תכנון לצאת עם המדריך למגזר הכללי, שם ודאי שאי-בוק הוא הפורמט הרלוונטי ביותר (וגם לא יהיו בעיות עם נתיב ואתרוג :))]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה