הכל מאהבת השם אותנו!
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
האם יתכן שסוג ריצפה מסוים יגרום לשואב שוטף להתריע אחרי דקה שהמברשת והגלגלת מלוכלכים, לעשות ניקוי עצמי?
@Dreame israel , המברשת לא אמורה להתקבל יחד עם המכשיר??היי יש מברשת מיוחדת לעזרה בניקוי
אין מה לעשות, הסמרטוט בסוף השימוש עדיין רטוב,Dreame israel
@Dreame israel
אני קניתי לאחרונה דרימי H 14
זה אמור להיות שבסוף כל שימוש הוא משאיר פס מים על הריצפה שהוא לא מצליח לאסוף
זאת אומרת שאני מכבה את המכשיר ואז הוא אמור לאסוף את שאריות המים אבל למעשה זה לא ככה למעשה בדרך כלל הוא משאיר כן פס מים על הריצפה
טוב ... אז עד עכשיו לא קבלתי עזרה מהגורם שמסתובב פה באתרזה פשוט קשקוש
ואני רוצה לומר שזו דרך להתחמק מאחריות ולשלם כסף!
כל האנשים שקנו דרימי משתמשים רק בחומר של דרימי? ברור שלא!
האם התקלקלו להם המכשירים 4 פעמים תוך שנה? ברור שלא
הרי אתה יודע שזה לא סביר ולא הגיוני
לקיחת אחריות שלכם ממש זהה ללקיחת אחריות של ילד בן 3 שאומר "זה לא אני זה אתה"
ואני כותבת את זה מעל הפורום שכולם ידעו ויזהרו
אם תקנו דרימי ותיהיה לכם תקלה, פשוט תמודדו לבד!!!!
ברשותנו Dreame H14 כבר שנה
בחודש חודשיים הראשונים הוא עבד מצוין, מאז הוא לא תקין וכמעט בלתי שמיש.
התקלה:
עוצמת השאיבה על 100% כל הזמן, ויוצאת כמות גדולה מאוד של מים.
זה מוביל לכך שאחרי דקות ספורות של שימוש צריך לרוקן את המיכל ולמלא מים מחדש, והסוללה נגמרת מאוד מהר.
נסיונות תיקון שנעשו:
פירוק מלא של המברשת והמיכלים וניקוי יסודי כולל הצינור, באופן קבוע, על מנת לוודא שאין משהו שתקוע בפנים.
עדכון קושחה, איפוס מלא של המכשיר להגדרות יצרן.
הגדרת מצב מותאם אישית על עוצמת שאיבה נמוכה יותר.
החלפת מברשת לחדשה (מקורית).
כל הניסיונות לא הועילו, המכשיר ממשיך לשאוב בעוצמה הכי גבוהה עם אור אדום, מרעיש מאוד, משפריץ מים שחורים ודורש מילוי מים נקיים 3 פעמים בשביל ניקוי של דירה לא גדולה.
נשמח לעזרה בתיקון התקלה @Dreame israel
אכן ניקינו ביסודיות ממש את הצינור (כל שבוע מנקים יסודי, אבל ממש שפשפנו עכשיו בחזקה)כדאי לבדוק עוד פעם
אם מתחת לגלגל השחור שעליו מתלבש הגלגלת לא תקוע שום דבר
וכן בצינור מתחת למיכל המים המלוכלכים.
בהצלחה.
כנראה שהוא גם לא ייצאנראה לי שהגורם הרשמי פה מהחברה של דרימי התקלקל ונכנס לתיקון בחברה
בדיוק קרה לי גם ועוד ביום שישי...@Dreame israel
Dreame H14
השתמשתי במברשת המצורפת לניקוי התעלה
דחפתי לפתח שתחת המיכל של המים המלוכלכים מאחורה.
ותוך כדי ניקוי יצא חלק מקפיץ מתכת - לא מצליחה להחזיר אותו. מאז השואב משמיע רעש חזק ומהבהב באדום.
מישהו יודע אם זה קשור ואיך לסדר את זה?
ביינתים דחפתי את הקפיץ פנימה כדי שאוכל להחזיר את המיכל שמעליו... מקווה שבסדר ולא יזיק...בדיוק קרה לי גם ועוד ביום שישי...
מה עשיתם?
לי הוא מתלונן לנקות את הצינור ולא עובד בכללביינתים דחפתי את הקפיץ פנימה כדי שאוכל להחזיר את המיכל שמעליו... מקווה שבסדר ולא יזיק...
אבל מצטבר המון לכלוך (ושיער) על הקפיץ ואי אפשר להסיר אותם. מה עושים?
מה הוא מציג - לפי מה יודעים מה הוא דורש לנקות?לי הוא מתלונן לנקות את הצינור ולא עובד בכלל
בהוראות שימושמה הוא מציג - לפי מה יודעים מה הוא דורש לנקות?
?יוצא לי מים בשטיפה רק מצד אחד של המכשיר
וראיתי באמת שיוצא רק משני חורים בצד המברשת למרות ששאר החורים פתוחים מה לעשות?
לשולח לחברה ולחכות חצי שנה או לנסות להסתדר ככה או שיש איזה פיתרון?
קרה לעוד מישהו?
?יש לנו דרימי H14 עם נזילה קלה מהמערכת שמתיזה את המים של השטיפה.
יש למישהו נסיון עם בעיה כזו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //