מה הקשר?אין מה לעשות, הסמרטוט בסוף השימוש עדיין רטוב,
הדבר היחיד שיכול לעזור זה להרים אותו מיד שלוחצים על הכיבוי
גם אני מצטרפת לשאלה.יש לי דרימי חדש
מפריע לי שהוא משאיר סימנים של פסים על הרצפה
כמו רצפה אחרי ניגוב של סמרטוט
זה תקין?
נכון ממש סימני מריחה על הרצפה.גם אני מצטרפת לשאלה.
לדעתי זה ניכר במרצפות מסויימות שגם מתלכלכות מהר.
זה לא אמור להיות אבל ככה זה.
היום שאלתי את עצמי אם להעביר סמרטוט אולי יותר מוצלח.
ואגב שוטפת את הגלגלת מפעם לפעם.
גם לי.
פתחתי פניה-אספו לי אותו לטיפולגם לי.
מה יצא עם זה?
(נתן לי לעשות ניקוי עצמי ואז ה-E1 עבר אבל לא שואב את המים)
למישהו קרה?בלתק..
הדרמי מטפטף לי כל הזמן על הרצפה
גם כשהוא כבוי
קרה למישהו??
תוך כמה זמן חזרו אליך אחרי שפתחת פניה?פתחתי פניה-אספו לי אותו לטיפול
נראה כשיחזור...
פתחתי כבר 3 פניות...פתחתי פניה-אספו לי אותו לטיפול
נראה כשיחזור...
כל מכשיר שואב שוטף אינו במקום שטיפה אמיתית ובגלל שהוא מנגב את הריצפה על רטוב הוא משאיר סימנים (דרך אגב אצלי זה לפעמים כן ולפעמים לא)נכון ממש סימני מריחה על הרצפה.
משהו מכיר ?
לפני שאנחנו מתיעצים אחד אם השני אל תשכחו איך השרשור התחיל.כן, ראינו כבר מאות אשכולות על דרימי.
אבל כאן זה המרכזי והמוסמך – עם נציגים של דרימי שישיבו לכם ישירות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //