- הוסף לסימניות
גיסתי האלופה טוענת שע"מ ליצור חגורה - סוגרים את הסיר בטיגון של הצד הראשון.כבר 20 שנה אופה עם השיטות מהסוג הזה ועדיין לא הגעתי לסופגניות עם חגורה![]()
גיסתי האלופה טוענת שע"מ ליצור חגורה - סוגרים את הסיר בטיגון של הצד הראשון.כבר 20 שנה אופה עם השיטות מהסוג הזה ועדיין לא הגעתי לסופגניות עם חגורה![]()
אם תקפידי על עוצמת החום יצליח לךכבר 20 שנה אופה עם השיטות מהסוג הזה ועדיין לא הגעתי לסופגניות עם חגורה![]()
מחר אני הולכת להכין לראשונה בחיי סופגניות,נכון הקפדה על עוצמת החום זה הסוד.
גם אני מנסה כבר שנים ובשנה שעברה קניתי מדחום וראיתי ישועהוכמובן טיימר.
בגלל זה שאלתי על המדחום.אם תקפידי על עוצמת החום יצליח לך
שנים ניסיתי להכין ויצא לי לא הכי טעים עד שהתחלתי לטגן באמת 2 דקות לצד עם טיימר ולשחק עם עוצמת האש
נוו חנוכה!אפשר בבקשה לוותר על המרגרינה ?
ניתן להמיר בשמן? ואם כן בכמה ...
רק מלראות את התמונה של הסופגניות אני משתכנעתנוו חנוכה!
איך תצאי ידי חובה? טיגון בשמן עמוק
עדיין לא מוציא..
אני כל השנה לא נוגעת במרגרינה, מגיעה למצב
שפג לה התוקף.
עד שזה מגיע לחנוכה.
את עובדת כ"כ קשה וממילא מטגנת וגן פעם בשנה..
לא השתכנעת??
אני לא לוקחת סיכונים כאמור,רק מלראות את התמונה של הסופגניות אני משתכנעת
אבל מה זה כזה תורם למרקם ?? חובהה?
סופגניות אפויות=לחמניות מזונות.סופגניות אפויות- נהדרות! )
נראה לי שהחגורה תלויה בעומק של השמןכבר 20 שנה אופה עם השיטות מהסוג הזה ועדיין לא הגעתי לסופגניות עם חגורה![]()
צריך לטבול מדחום? יש לי לא טבול, וחששתי להשתמש...
din.org.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים