חגים סופגניות מווווווווווווווושלמות ממש כמו בחנות

שלום שירה בירה
אמנם אני לא טוניסאית - רק מרוקאית
אבל ראיתי שעושים פריקסה מבצק לחם ונראה אוטנטי
וכמובן יותר קל לעצב ולטגן

@צפורה. ב. החזרת לי את הביטחון עצמי בסופגניות...
יצא מושלם!
ותודה לכל מי שהוסיפה טיפים לטיגון.

קבצים מצורפים

• 20231214_181621.jpg
    20231214_181621.jpg
    KB 796.5 · צפיות: 102
קרצת עיגולים עם כוס?
או שהן יותר גדולות?
עשיתי כדורים, חלק גדולים וחלק קטנים וכמובן כמו שאמרה פה אחת האלופות קצת מעכתי אותן בהתפחה השניה- פעמיים לחצתי עליהן קצת. לאחר ניסיון כושל במתכון אחר פחדתי לרדד ואז את השאריות לעבד שוב ולרדד וכו’, מחשש שלא יתפח מספיק.

מצ"ב קישור לסרטון
אני גם מכינה את הכדורים בשיטה זו יוצא מהמם!!!
(אגב, אני מקפידה לשקול את הסופגניות שיהיו באותו משקל בדיוק! ע"מ שיצאו אותו דבר...)

יאאאמייי!!!!
נראה טוב!!!!

מצ"ב קישור לסרטון
(אגב, אני מקפידה לשקול את הסופגניות שיהיו באותו משקל בדיוק! ע"מ שיצאו אותו דבר...

מצ"ב קישור לסרטון
(אגב, אני מקפידה לשקול את הסופגניות שיהיו באותו משקל בדיוק! ע"מ שיצאו אותו דבר...)
לכמה גרם את מחלקת אותם?

מצ"ב קישור לסרטון
יוטיוב חסום לי
יש אפשרות להוריד בשבילי?

רוצה בעז"ה להכין היום
למישהי יש דגשים חשובים להוראות ההכנה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה