- הוסף לסימניות
אפשר גם ויסקי?גם ערק או ודקה(אפילו אלכוהול) יתאימו, זה בשביל האוריריות
אפשר גם ויסקי?גם ערק או ודקה(אפילו אלכוהול) יתאימו, זה בשביל האוריריות
היה לי פעם מתכון שלהם,נראה ממש מתכון קל וידידותי, בדיוק קראתי היום מתכון של סופגניות של מאפיית עיני, וכמה שקרץ לי המתכון יותר מידי הוראות... ושוב אני בטוחה שההוראות והטיפים זה כדי שיצליח!
אצלך זה נראה ממש פשוט להכנה, תודה לך על השיתוף!
ושאלה לסיום... מה גודל הכוס? ח״פ לשתיה קרה או כוס קרטון לשתיה חמה?
כמה בערך סופגניות יוצאות לך?
מכסים את הסיר? כמה בערך זמן מטגנים מכל צד?
חשוב לי שיצליח בעז״ה!
תודה לך על כל תשובה!
קודם כל, התפחתי את הכדורים על ריבועי נייר אפיה משומן.רוצה בעז"ה להכין היום
למישהי יש דגשים חשובים להוראות ההכנה?
אפשר ומומלץ להכניס את הסופגנייה לשמן עם הנייר אפייה.קודם כל, התפחתי את הכדורים על ריבועי נייר אפיה משומן.
חוץ מזה, בהתפחה ריססתי את הבצק בשמן.
ג, שקלתי את הבצק (עשיתי 75 גרם, זה סופגניות די גדולות)
ד, קצת מסובר להסביר את שיטת ההכנה, אבל אנסה. ני 'צבטתי' מהבצק כדורים, וכדררתי אותם בצורה שהאגודלים דוחפים את הבצק פנימה והכדור יוצא במעטפת שלמה בלי חורים (חוץ מהמקום שבו דחפנו את כל הבצק פנימה). את החלק של החיבורים הנחתי כלפי מטה על נייר האפיה
ה, הגלשתי את הכדורים אל השמן בעזרת נייר האפיה ומרית, שלא יירד מההתפחה בדרך.
וואו תודה על המענה המהיר!!!אין צורך להמיס את המרגרינה
לא ניסיתי עם נטורינה, מאמינה שאין הבדל..
במיקסרוואו תודה על המענה המהיר!!!
ללוש במיקסר או ביד?
כמה זמן?
בבקשה:היה לי פעם מתכון שלהם,
ומאז שהוא נאבד - לא מכינה סופגניות.
יש מצב שאת מעלה את המתכון הזה?
השאלה שלי -אפשר ומומלץ להכניס את הסופגנייה לשמן עם הנייר אפייה.
אחרי שהצד עם הנייר אפיה נכנס לשמן הוא יורד בקלות.
אני משתמשת בסיר רגיל. מה שיש לי בבית. אין לי מושג מאיזה סוג הואהשאלה שלי -
כל פעם בסוף הסופגנוים התמכנו מבחוץ ולא מבפנים כנראה האש הייתה גבוהה מידי.
מה עושים- יש לי רק סיר רגיל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים