עשינו את הסופגניות שלך וזה נהיה לנו משהו מיוחדבס"ד
צפה בקובץ המצורף 1841520
אצלנו זה המתכון של ארוחת ערב אחרי הדלקת הנרות
ברכתן המוציא, סופגניות נימוחות מלאות בריבה מתוקה
יש ביקוש ?, להעלות מתכון ?
אם כן בס"ד אכתוב לכם מתכון והוראות מדויקות
ניסיתי להעלות סרטון בו רואים את רמת האוורריות והרכות הלא תאומן.. אבל כותב לי גדול מידי
מישהו יודע איך מעלים אשמח לשמוע ולהעלות עבורכן.
צפה בקובץ המצורף 1841346צפה בקובץ המצורף 1841356
צפה בקובץ המצורף 1841344
בעז"ה , שמחה לקרוא...עשינו את הסופגניות שלך וזה נהיה לנו משהו מיוחד
אשמח שתעלו גם מתכון לחלות אם אפשר
בבקשה!
אוהוו, שימחת אותי בתגובתך !!הכנתי יצא מעדן!!! בשביל מה לטגן? הטעם לא רחוק...
חנוכה עוד לא הגיעהאם עוד מישהי הכינה והיה מוצלח?
רוצה להכין הערב אבל מחכה לעוד כמה המלצות .
DvoraVidman
האם הכנת בסוף מכוסמין לבן? איך יצא לך ואשמח לדעת לגבי כמות המים אם יש שינוי.
תודה!
קטן יותר, אם עושים 22 סופגניות יצא לי בערך 70 גרם לכל סופגניהנראה מושלם. מקווה להספיק להכין
איזה גודל זה יוצא?
בגודל של סופגניית חנות או יותר קטן?
שימחת!!מלכה!! שה' יברך אותך!!
הכנתי עכשיו, יצא מעדןןןן
אומנם מסתבר שהתנור שלי חזק ואז 20 דק' זה הרבה מידי זמן... אבל יצא ממש ממש מוצלח !
כמו המיני בסופגניותנראה מושלם. מקווה להספיק להכין
איזה גודל זה יוצא?
בגודל של סופגניית חנות או יותר קטן?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים