דרוש מידע סופגניות רולדין

• הוסף לסימניות
עזבו אתכם.
החלטתי שאם איני יכולה ללכת לרולדין, אביא את רולדין אלי...
בקיצור, הכנתי שתי סופגניות חביבות.
1) מילוי גנאש מוקצף.
ציפוי גנאש.
קצפת עם פודינג נוגט.
קישטתי עם לבבות שוקולד.
2) מילוי קצפת עם סירופ מייפל (דווקא טעים!)
קצפת עם קרם פטיסייר.
קישטתי עם גירוד רוזמרי חום-לבן.
(***קצפת חלבית והגנאש משוקולד חלבי + רוזמרי מריר***)
ואם תשאלו למה דווקא את שני אלה, פשוט מאוד, בשנה האחרונה אני לא מספיקה להיכנס למטבח אז לא היו לי חומרים מגניבים בבית. חיפשתי מה יש והכנתי מזה...

• הוסף לסימניות
היה סניף אחד בממילא ששמעתי שהי מהדרין אבל הוא כבר לא....
לי יש את הניסיון הזה בעבודה כבר יותר משבועיים :(
כל יום מביאים אצלנו את הסופגניות הכי הכי של רולדין/ביסקוטי...
לפחות אני חוסכת קלוריות...

• הוסף לסימניות
עזבו אתכם.
1) מילוי גנאש מוקצף.
ציפוי גנאש.
קצפת עם פודינג נוגט.
קישטתי עם לבבות שוקולד.
קצפת עם קרם פטיסייר.
ואם תשאלו למה דווקא את שני אלה, פשוט מאוד, בשנה האחרונה אני לא מספיקה להיכנס למטבח אז לא היו לי חומרים מגניבים בבית. חיפשתי מה יש והכנתי מזה...
תעלי תמונות שנאמין לך:LOL:

• הוסף לסימניות
IMG_4315.JPG

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה בי-ם זה רבנות מהדרין י-ם (זה בסדר)
יכול להיות חלב נכרי לא יודע
לידיעת הציבור. רבנות ירושלים של היום זה לא רבנות ירושלים של פעם. מומלץ לברר אם הכשרות כפי שהיא היום עדיין מתאימה לסטנדרטים ההלכתיים שלכם.

• הוסף לסימניות
עזבו אתכם.
1) מילוי גנאש מוקצף.
ציפוי גנאש.
קצפת עם פודינג נוגט.
קישטתי עם לבבות שוקולד.
קצפת עם קרם פטיסייר.
תמונות!
פליז

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טלר מודיעין כשר למהדרין
יותר טעים מרולדין בפער........

• הוסף לסימניות
ולי יש חלום לקינדר בואנו כשר, יש כזה???🤣

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה