שיתוף - לביקורת סופגנייה ממולאת בנקמה מתוקה

• הוסף לסימניות
אחד הטובים.

טור שהוא מקשה אחת משעשעת המגיעה משנינות קטנות, שכל אחת מהן זהב.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מבין את האנשים האלה. תאכלו לחמנייה וזהו, סופגנייה היא לא בשבילכם!
לדעתי סופגניה עם ריבה זו דרכם של אנשים להגיד 'אני אוהב סבל, אבל מתוק'.
זה כמו להוסיף מלח לקפה, הקונספט מעניין, הביצוע.... פחות.

תראו מה נהיה פה! מריבה!
(ב' דגושה או רפויה, לבחירתכם)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא אוהבת סופגניות, אז אני לא יודעת אם יש צדק בדבריו של הקונדיטור המהולל, או שיריבו אוהד הריבה, אבל אין ספק שהנקמה הייתה מתוקה יותר מהריבה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האשכול הזה עשה לי טוב. מתחילתו (שרציתי לצוטט את כל הטור, ולומר את זה אהבתי הכי... )
ועד אמצעו (מאמינה שיהיו עוד תגובות...;)) בתגובות השנונות פה אחת אחת.

@ניהול קהילת כתיבה תודה על הקישור.
תודה רבה איזה כיף לשמוע
כתיבה טובה. שנונה. למרות שלקראת הסוף היה לי ברור לאן זה הולך, הפאנצ' היה מקורי.

היו
תודה רבה על המשוב ועל התיקון. אהה וברכות על המינוי הנוצץ. הצלחתך הצלחתינו!

• הוסף לסימניות
זה לוקח!! אחלה דימוי
תודה רבה
יש לך שגיאת כתיב.. איפה ניהול קהילת כתיבה???
חחח חששתי שלא יבינו את הקטע עם ה'צכפתי', כנראה הרבה לא קלטו, אז אסביר.
זה לא שגיאה, אלה המבטא הצכפתי בכתב (תמיד הפריע לי שלשפה העברית אין פתרון לביטוי מבטאים בכתיבה)

• הוסף לסימניות
חחח חששתי שלא יבינו את הקטע עם ה'צכפתי', כנראה הרבה לא קלטו, אז אסביר.
זה לא שגיאה, אלה המבטא הצכפתי בכתב (תמיד הפריע לי שלשפה העברית אין פתרון לביטוי מבטאים בכתיבה)
ברצינות???
אולי הייתי צריכה להוסיף אימוג'י מתגלגל מצחוק....

• הוסף לסימניות
האשכול הזה עשה לי טוב. מתחילתו (שרציתי לצוטט את כל הטור, ולומר את זה אהבתי הכי... )
ועד אמצעו (מאמינה שיהיו עוד תגובות...;)) בתגובות השנונות פה אחת אחת.

@ניהול קהילת כתיבה תודה על הקישור.
אהה וברכות על המינוי הנוצץ. הצלחתך הצלחתינו!
כנ"ל.

@יוסף יצחק פ. משגר מזל טוב ענקי מכאן. בהצלחה!!!

@ניהול קהילת כתיבה תודה רבה על הקישור. עזר לי מאוד.

• הוסף לסימניות
הביס האחרון היה טראגי. ניגשתי אליו בהססנות ובחשש אדיר. ביס אחד קטן הפריד בין שיחוק מטורף, לעוקץ הקולינרי הכי גדול שהיה כאן מאז נזיד העדשים של עשיו.
ואם הביס האחרון כן מלאאא בריבה -
הוא לא פחות טראגי.
מרגיש כאילו נוזל הריבה הוא בעל יכולת ניידות דינאמית.

ממש ככה.
המשפט המדויק שלך חסך לי את העבודה.

---
דעתי על הריבה בנושא חדש ומורחב.
אשתף בקרוב.

*עריכה:
>>>

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ואם הביס האחרון כן מלאאא בריבה -
הוא לא פחות טראגי.
מרגיש כאילו נוזל הריבה הוא בעל יכולת ניידות דינאמית.

ממש ככה.
המשפט המדויק שלך חסך לי את העבודה.

---
דעתי על הריבה בנושא חדש ומורחב.
אשתף בקרוב.

*עריכה:
>>>
@משך ,@איש המילה הכתובה - זוהי התראת הקפצה. לכבוד חנוכה נחריג, אבל זה הזמן לחדד שאין להקפיץ אשכולות בני יותר משנה מעת מועד פתיחתם.
חנוכה שמח!

• הוסף לסימניות
@משך ,@איש המילה הכתובה - זוהי התראת הקפצה. לכבוד חנוכה נחריג, אבל זה הזמן לחדד שאין להקפיץ אשכולות בני יותר משנה מעת מועד פתיחתם.
חנוכה שמח!
אופס.
לא שמתי לב.
איך הגעתי לאשכול הזה?...
נראה לי מקישור בשרשור חדש.
תודה על ההערה.

אגב, אפילו באא"ר זה לא מקובל.
ושם אני בודק.

תודה.
*סורי על ההקפצה הנוספת.

---
הצעה לחוק נחמד:
כשמניחים קישור לאשכול ישן -
לרשום הבהרה.
"אשכול ישן. לא להגיב"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

בעין אחת כאובה, אדומה מבכי, היא מציצה מבעד לאבקת הסוכר הדביקה אל המדפים שמסביב.

פעם היא הייתה המלכה, הסופגנייה האחת והיחידה – מחוללת הריור הרשמית והבלעדית של החורף. אבל היום? מי יקריב את מכנסיו לאבקה הלבנה הפשוטה? מי יסכן חולצה לבנה עבור ריבה אדומה חסרת אופי? ומי יבזבז מכסת פחמימות על סתם סופגנייה?

מסביבה על המדפים ניצבות קונסטרוקציות מרהיבות, ארכיטקטורות מלכותיות מבוססות סוכר, מוטציות מופרעות של עצמה שיצאו משליטה וגונבות את ההצגה.

מתקבל אצלה הרושם שבמהדורה הראשונה של הסופגניות, שבאה לציין את נס פך השמן, הייתה סופגנייה אחת חתומה בחותמו של הנחתום הגדול, שהסתתרה מיהודים טובים שקמו עליה לכלותה. ומאז היא הלכה ותפחה, עד שכעבור מאות רבות של שנים היא הגיעה לממדים העצומים האלה.

במבט נוגה היא עוקבת אחרי מרצה בכיר לבניין, עם עדת סטודנטים חרוצים. הם נכנסים למאפיה, חולפים על פניה בהתעלמות מוחלטת, ועוצרים ליד סופגניית המרשמלו: שלושה מטרים גובה, מבנה א-סימטרי מסועף שבנו בנאים סיניים חרוצים.

"היציקה המורכבת הזאת", מכריז המרצה, בעל תואר שני בהנדסה ודוקטורט בדיבור תוך כדי ריור מסיבי, "אמנם מושתתת על בצקון מטוגן קטן ויש לה את כל הסיבות לקרוס, אבל היא אינה קורסת – פלא גאומטרי."

הוא לא מסתיר את התפעלותו, ואת כוונותיו הזדוניות שהוא זומם לפלא הגאומטרי בטווח הזמן המיידי.

"הבאתי אתכם לכאן כדי שתקבלו השראה לתכנון יצירתי ויוצא דופן. ועכשיו, צאו מכאן כולכם. אני עומד לבדוק אם הפלא המדהים הזה בנוי מרכיבים מתכלים. מסוכן מאוד להיות כאן בזמן הפירוק", הוא מכריז ויוצר לעצמו מרחב לעיסה נעים ונטול שותפים.

הסטודנטים יוצאים עצובים, הם לא יזכו לראות סופגניית מרשמלו ראוותנית מתפרקת במקצוענות הנדסים מעוררת השראה, בתוך לועו של מרצה בכיר. בדרכם האבלה החוצה, חלפו שוב ליד סופגנייה עממית כאובה, ולא הביטו לכיוונה. אפילו כפרס ניחומים לא בחרו בה.

רק סטודנט אחד רחום בלם פתאום ואסף אותה לתוך שקית נייר חומה. "מזל שיש עוד צעירים עם טעם טוב ונוסטלגי, שיודעים להעריך איכות טהורה", חשבה וניגבה דמעה אדמדמה בשקית הנייר.

רק באוניברסיטה היא הבינה, למרבה הטרגדיה, שהסטודנט החרוץ בעל מוטיבציית הוכחה למרצה, רכש אותה כדי שתשמש בסיס לעבודת גמר. וככה מצאה את עצמה קבורה מתחת לבטון, חול וברזלים.

"יפה מאוד, אבל עדיין רחוק מאוד מהמרשמלו", שמעה במעומם את הביקורת הקפדנית והמעליבה של המרצה על העבודה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה