דרוש מידע סופי: התייקרות ממוצעת של כ-12% בתחבורה הציבורית - כמה תעלה נסיעה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
למה?
חסר אנשים שנוסעים מתל אביב למודיעין
מירושלים לתל אביב?
ועם החופשי החדש חוסכים הרבה יותר כסף?
מתל אביב למודיעין יש ,
מתל אביב לירושלים -קיים אבל עדיין הרב הפחות,
מאשר האנשים שנוסעים מגוש דן לתל אביב..

ומעבר לכך, מה שאמרתי שצריך לתת הנחה יותר גדולה לאלו שעושים חופשי חודשי,
שאז זה מכניס את כל אלו שנוסעים נסיעה באופן קבוע, מאשר למי שפעם בתקופה עושה את הנסיעה הזו - זה הכל....

• הוסף לסימניות
לא מבין מה הטענה

המחירים היו עולים בלי שום קשר אם היתה מתוכננת רפורמה נוספת לספטמבר או לא.

משרד האוצר שרואה את כל העולם דרך החור שבגרוש, אמר למשרד התחבורה, אם אתם רוצים לבטל את העליה בתעריף שנקבעה מראש, אז תבטלו את הרפורמה המתוכננת, שמשרד האוצר לא רוצה שתקרה כי זה יעלה לו כסף.
ועל זה ענה משרד התחבורה שהם לא מסכימים.

אבל אף אחד לא פגע בתושב ב"ב כדי להיטיב עם תושב מו"ע.
נכון לגמרי
זה לא שעושים עליה בתעריפים כדי לעשות רפורמה
אלא יש מנגנון אוטו' של עליה בתעריפים
ובלי קשר מירי רגב השיגה תקציב לרפורמה שלה אחרי מאבקים קשים עם האוצר שלא רוצה את הרפורמה
ועכשיו יש עליה אז הוא אומר לה: קחי את הכסף של הרפורמה ותשמשי בו למנוע את העליה
מה הקשר?
במקרה זה יצא באותו יום, אם הרפורמה היתה לפני חודש או עוד חודשיים אף אחד לא היה מקשר ביניהם

וגם אחרי הרפורמה, שנה הבאה יהיה כנראה עוד עליה
ואחרי שנה עוד
וכו' וכו'
גם אני מצטרף להנ"ל.
העליית מחירים הזו היא בכלל החלטה של הממשלה הקודמת.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף להנ"ל.
העליית מחירים הזו היא בכלל החלטה של הממשלה הקודמת.
לא מדויק
העלית מחירים היא כל שנה, לפי איזה מדד מסוים, בעשור האחרון עלה כמעט כל פעם
ספציפית עכשיו עולה יותר מהרגיל - כי בממשלה הקודמת הקפיאו את העליה אז עכשיו עולה לשנתיים כביכול
אבל בכל מקרה היה עולה גם הפעם בלי קשר לממשלה הקודמת

• הוסף לסימניות
מעניין כמה החופשי שנתי עולה

• הוסף לסימניות
חופשי שנתי זה רק באוקטובר, עד אז יהיה את הרפורמה החדשה.

• הוסף לסימניות
באותו זמן שיצאה הרפורמה של מיכאלי
אמרו שהמחיר של תחבורה ציבורית עלה ועוד כמה דברים
ובגלל זה צריך לעלות את הריבית
אז התחבורה הציבורית עלתה גם אז

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הודעה משותפת לשר האוצר ושרת התחבורה

בהחלטה משותפת של שרת התחבורה מירי רגב ושר האוצר בצלאל סמוטריץ׳ מונעים את עליית מחירי התחבורה הציבורית

מתוך רצון למנוע את עליית התעריפים לציבור הנוסעים בתחבורה הציבורית ב-12%, גובשה בין משרד התחבורה ומשרד האוצר תכנית כוללת לביטול ההתייקרות באוטובוסים וברכבות ולעידוד המעבר לשימוש קבוע בתחבורה הציבורית.
הרפורמה כוללת הנחות מרחיקות לכת - 50% הנחה לכל תושבי היישובים בפריפריה הגאוגרפית (1-5), 50% לזכאי ביטוח לאומי ו-50% לתושבי היישובים בדירוג סוציו אקונומי 1-5 וכן 33% הנחה לצעירים מגיל 18-26 על חוזים חודשיים (חופשי חודשי) באוטובוסים, רכבות ורכבות קלות.
בנוסף, הוחלט לתת שנה שלמה של נסיעות חינם בתחבורה הציבורית לחיילים משוחררים, זאת על מנת לעודד חיילים להמשיך ולנסוע בתחבורה הציבורית כמה שיותר.
התכנית הכוללת תמומן ממקורות משרד התחבורה, משרד האוצר, הרשות לפיתוח האוכלוסייה החרדית והתאמת תעריפי הרק"לים.
כחלק מהמאמץ להתמודדות עם הפקקים, יצרנו מערכת תעריפים שמעודדת אנשים לשימוש קבוע ותדיר יותר במערכות התחבורה הציבורית. על כן ההנחה תינתן לנוסעי חופשי-חודשי, שהפגיעה הצפויה בהם בשל עליית התעריפים הייתה צפויה להיות משמעותית ביותר.

שרת התחבורה והבטיחות בדרכים מירי רגב:
הבאנו ״צדק תחבורתי״ לישראל
מהיום הראשון הודעתי שלא אאפשר את העלייה במחירי התחבורה הציבורית, ואני שמחה היום על הבשורה הגדולה לציבור.
בנוסף לכך שביטלנו את העליה במחירי התחבורה הציבורית, הרפורמה אותה אני מובילה ״צדק תחבורתי״ יוצאת לדרך ותעניק הנחות משמעויות לאוכלוסיות נרחבות בחברה הישראלית, ותתמרץ את הציבור להשתמש בתחבורה הציבורית ולוותר על רכבם הפרטי.
אני רוצה להודות לרה״מ נתניהו, לסגן השרה מקלב, למנכ״ל רה״מ ולמשרד האוצר, שנרתמו יחד על מנת למנוע את הגזירה על ציבור משתמשי התחבורה הציבורית.
בימים אלה כאשר הציבור כורע תחת יוקר המחיה, צריך לעשות הכל על מנת לפעול להוזיל את השירותים לאזרח.

שר האוצר בצלאל סמוטריץ':
אנחנו מונעים היום את עליית מחירי התחבורה הציבורית. זה לא היה פשוט אבל הפכנו כל אבן לשם כך. כשר אוצר אני מחויב למאבק ביוקר המחיה ולהמשך שירותי התחבורה הציבורית באופן מיטבי וללא התייקרויות. בשיח משמעותי עם משרד התחבורה, מצאנו את המקורות התקציביים לכך. התחבורה הציבורית חשובה לי ואני תומך בייעול ושיפור מערך התחב"צ. נמשיך לפתח את הכלכלה הישראלית ולדאוג לכיס של כל אזרחי ישראל.

• הוסף לסימניות
הודעה משותפת לשר האוצר ושרת התחבורה

בהחלטה משותפת של שרת התחבורה מירי רגב ושר האוצר בצלאל סמוטריץ׳ מונעים את עליית מחירי התחבורה הציבורית

מתוך רצון למנוע את עליית התעריפים לציבור הנוסעים בתחבורה הציבורית ב-12%, גובשה בין משרד התחבורה ומשרד האוצר תכנית כוללת לביטול ההתייקרות באוטובוסים וברכבות ולעידוד המעבר לשימוש קבוע בתחבורה הציבורית.
הרפורמה כוללת הנחות מרחיקות לכת - 50% הנחה לכל תושבי היישובים בפריפריה הגאוגרפית (1-5), 50% לזכאי ביטוח לאומי ו-50% לתושבי היישובים בדירוג סוציו אקונומי 1-5 וכן 33% הנחה לצעירים מגיל 18-26 על חוזים חודשיים (חופשי חודשי) באוטובוסים, רכבות ורכבות קלות.
בנוסף, הוחלט לתת שנה שלמה של נסיעות חינם בתחבורה הציבורית לחיילים משוחררים, זאת על מנת לעודד חיילים להמשיך ולנסוע בתחבורה הציבורית כמה שיותר.
התכנית הכוללת תמומן ממקורות משרד התחבורה, משרד האוצר, הרשות לפיתוח האוכלוסייה החרדית והתאמת תעריפי הרק"לים.
כחלק מהמאמץ להתמודדות עם הפקקים, יצרנו מערכת תעריפים שמעודדת אנשים לשימוש קבוע ותדיר יותר במערכות התחבורה הציבורית. על כן ההנחה תינתן לנוסעי חופשי-חודשי, שהפגיעה הצפויה בהם בשל עליית התעריפים הייתה צפויה להיות משמעותית ביותר.

שרת התחבורה והבטיחות בדרכים מירי רגב:
הבאנו ״צדק תחבורתי״ לישראל
מהיום הראשון הודעתי שלא אאפשר את העלייה במחירי התחבורה הציבורית, ואני שמחה היום על הבשורה הגדולה לציבור.
בנוסף לכך שביטלנו את העליה במחירי התחבורה הציבורית, הרפורמה אותה אני מובילה ״צדק תחבורתי״ יוצאת לדרך ותעניק הנחות משמעויות לאוכלוסיות נרחבות בחברה הישראלית, ותתמרץ את הציבור להשתמש בתחבורה הציבורית ולוותר על רכבם הפרטי.
אני רוצה להודות לרה״מ נתניהו, לסגן השרה מקלב, למנכ״ל רה״מ ולמשרד האוצר, שנרתמו יחד על מנת למנוע את הגזירה על ציבור משתמשי התחבורה הציבורית.
בימים אלה כאשר הציבור כורע תחת יוקר המחיה, צריך לעשות הכל על מנת לפעול להוזיל את השירותים לאזרח.

שר האוצר בצלאל סמוטריץ':
אנחנו מונעים היום את עליית מחירי התחבורה הציבורית. זה לא היה פשוט אבל הפכנו כל אבן לשם כך. כשר אוצר אני מחויב למאבק ביוקר המחיה ולהמשך שירותי התחבורה הציבורית באופן מיטבי וללא התייקרויות. בשיח משמעותי עם משרד התחבורה, מצאנו את המקורות התקציביים לכך. התחבורה הציבורית חשובה לי ואני תומך בייעול ושיפור מערך התחב"צ. נמשיך לפתח את הכלכלה הישראלית ולדאוג לכיס של כל אזרחי ישראל.
יחזרו ההנחות בערים החרדיות?
וממתי זה נכנס לתוקף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה