תודה!אין על הסופלה הזה
מושלם הכנתי כבר כמה פעמים
![]()
סופלה שוקולד, ללא מיקסר ובלי הרבה ביצים - מתכונים ב-10 דקות
מתכון לסופלה מנצח - נימוח ומושחת שמכינים בקערה אחת, ללא מיקסר ובלי הרבה ביצים עם מצרכים שיש בכל בית. סופלה שוקולד מתכון בטוח להצלחה >www.10dakot.co.il
הבו את המתכון המנצח,
ללא מרגרינה, המרה לשמן
וכמובן פרווה.
תודה!
אני עושה עם שמן יוצא מושלםאבל יש שם מרגרינה..
כמה יוצא?מתכון מהמם מעיתון משפחה לפני שנים:
130 גר' שוקולד מריר
1/2 כוס שמן
להמיס בסיר או במיקרוגל
לכבות ולהוסיף:
1 כוס סוכר
2 ביצים
2 חלמונים (אני שמה 3 ביצים ולא 2 ביצים ו2 חלמונים)
לערבב היטב היטב
ולהוסיף:
3/4 כוס קורנפלור
הסוד הוא באפיה הקצרה:
לאפות 13-15 דקות בלבד
המתכון יוצא מאד מתוק, אפשר להוריד קצת סוכר.
אני אישית אופה במאפינס היותר קטנים בגלכמה יוצא?
אני בד"כ מכפילה כמויות ויוצא לי 15-20 מאפינס קטניםכמה יוצא?
כדורי שוקולד....הכנתי סופלה ובטעות נאפה יתר על המידה והתקשה,
יש למישהי רעיון האם ניתן לעשות משהו?
כמה זמן בתנור?סופלה פצצה אנחנו מכינים כל שבוע
200 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמן
8 כפות סוכר
קמצוץ מלח
כוס קמח
4 בייצים
אחד אבקת אפיה
תהליך ההכנה
להמיס את השוקולד ושמן
להוסיף סוכר וקמצוץ מלח ולערבב היטב
ואז שמים את הקמח ואבקת אפיה ומערבבים
מוסיפים 2 ביצים ומערבבים
ומוסיפים עוד 2 ביציים ומערבבים
ואז שמים לתוך התבניות הקטנות חצי מהגודל של התבנית
ואז בכל אחד לשים קוביית שוקולד מריר
בתיאבוןן!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: בת הכפר ו-תמרוז2 //