לא חכמה רק לעקוב....עוקבת
אשמחעשינו אצל ערבי, אם זה מעניין אחפש לך את המספר שלו
אני צריכה סורג פשוט ביותררק אל תעשו את הטעות שלנו בסורגים האלו, כי לא חשבנו ו שזה מסוכן כ"כ הרבה דוגמא כי ילדים יכולים לטפס (קנינו פרספקס לשים על הדוגמא שילדים לא יטפסו )
האבסורד הוא שהיהודים שאתה מזמין אצלם סורגים קונים אותם מהערבי, ובסופו של דבר אתה גם מקבל את אותו מוצר, גם מפרנס את הערבי וגם משלם יותר כי הרי אתה מזמין אצל יהודי....נראה לי אבסורדי, לקחת ערבי שיתן לנו מוצר שאמור להיות בטיחותי...
עדיף לשלם עוד כסף ולשמור על בטחונינו בצורה ראויה. [נקבל גם סורג בטיחותי יותר, וגם שהכסף לא ישמש נגד בטחונינו...].
חחחחנכון, באמת חשוב לברר את זה, מי שמעסיק ערבים לא ראוי באמת להשתמש בשירותיו, ובאמת חבל על הכסף
הי, איזה יופי של בית.052-2-689-326 ערפאת (לא להיבהל מהשם)
רק אל תעשו את הטעות שלנו בסורגים האלו, כי לא חשבנו ו שזה מסוכן כ"כ הרבה דוגמא כי ילדים יכולים לטפס (קנינו פרספקס לשים על הדוגמא שילדים לא יטפסו )
צפה בקובץ המצורף 486000
מה שאין - אין. מה לעשות?חחחח
כמה עובדי בניה יהודים יש?
כמה רצפים? כמה טייחים? כמה בנאים?
כל הקבלנים היהודים - מעסיקים תחתם קבלן משנה ערבי המביא פועלים שונים!
יש מעט מאד קבלנים יהודים הנותנים עבודה עברית בלבד...
המנוי לא זמין יש לו מספר נוסף?052-2-689-326 ערפאת (לא להיבהל מהשם )
אני יכול להמליץ על ערבי בשם חמודי 0528986685, עובד הרבה בבני ברק ועשה לנו לאחרונה ממש עבודה טובההמנוי לא זמין יש לו מספר נוסף?
אם עדיין אקטואלי, אשמח למספריש לי מסגר יהודי (אפילו חרדי) באיזור בית שמש והסביבה, הוא לוקח מחירים זולים
(דלת 2.05*2.16 חלון 116*110 חלון ממ"ד נפתח 1.05*1.00 וסורג 1.50*1.30 ב4000 שקל, ברזל 12 מ"מ מלא צבע מגולוון).
ויש לו גם פועל ערבי אבל הוא מגיע בעצמו לוקח מדידות, דואג להזמין, מוביל אליך, מתקין בעצמו בסיוע הפועל הערבי, אני אישית הרבה יותר רגוע ככה מאשר להזמין כמה ערבים שאין להם מישהו מעליהם שמשגיח שיעשו את העבודה כמו שצריך ושלא יעשו נזקים.
אם מישהו רוצה פרטים שיכתוב לי באישי.
אשמח למספריש לי מסגר יהודי (אפילו חרדי) באיזור בית שמש והסביבה, הוא לוקח מחירים זולים
(דלת 2.05*2.16 חלון 116*110 חלון ממ"ד נפתח 1.05*1.00 וסורג 1.50*1.30 ב4000 שקל, ברזל 12 מ"מ מלא צבע מגולוון).
ויש לו גם פועל ערבי אבל הוא מגיע בעצמו לוקח מדידות, דואג להזמין, מוביל אליך, מתקין בעצמו בסיוע הפועל הערבי, אני אישית הרבה יותר רגוע ככה מאשר להזמין כמה ערבים שאין להם מישהו מעליהם שמשגיח שיעשו את העבודה כמו שצריך ושלא יעשו נזקים.
אם מישהו רוצה פרטים שיכתוב לי באישי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים