סורגים, איפה הכי זול??

• הוסף לסימניות
צריכה סורג פשוט לחלון ביח"ד
מי המומלצים?
בב"ב

• הוסף לסימניות
עשינו אצל ערבי, אם זה מעניין אחפש לך את המספר שלו

• הוסף לסימניות
052-2-689-326 ערפאת (לא להיבהל מהשם :) )

רק אל תעשו את הטעות שלנו בסורגים האלו, כי לא חשבנו ו שזה מסוכן כ"כ הרבה דוגמא כי ילדים יכולים לטפס (קנינו פרספקס לשים על הדוגמא שילדים לא יטפסו )

WhatsApp Image 2019-04-18 at 19.09.08.jpeg

• הוסף לסימניות
רק אל תעשו את הטעות שלנו בסורגים האלו, כי לא חשבנו ו שזה מסוכן כ"כ הרבה דוגמא כי ילדים יכולים לטפס (קנינו פרספקס לשים על הדוגמא שילדים לא יטפסו )
אני צריכה סורג פשוט ביותר
איך המחירים שלו?

• הוסף לסימניות
נראה לי אבסורדי, לקחת ערבי שיתן לנו מוצר שאמור להיות בטיחותי...
עדיף לשלם עוד כסף ולשמור על בטחונינו בצורה ראויה. [נקבל גם סורג בטיחותי יותר, וגם שהכסף לא ישמש נגד בטחונינו...].

• הוסף לסימניות
נראה לי אבסורדי, לקחת ערבי שיתן לנו מוצר שאמור להיות בטיחותי...
עדיף לשלם עוד כסף ולשמור על בטחונינו בצורה ראויה. [נקבל גם סורג בטיחותי יותר, וגם שהכסף לא ישמש נגד בטחונינו...].
האבסורד הוא שהיהודים שאתה מזמין אצלם סורגים קונים אותם מהערבי, ובסופו של דבר אתה גם מקבל את אותו מוצר, גם מפרנס את הערבי וגם משלם יותר כי הרי אתה מזמין אצל יהודי....
אנחנו עשינו סורגים אצל יהודי, ובפעם השניה שהיינו צריכים, ביררתי מאיפה היהודי שעשינו אצלו מביא את הסורגים, ופניתי ישירות לערבי, וחסכתי את דמי התיווך.

• הוסף לסימניות
נכון, באמת חשוב לברר את זה, מי שמעסיק ערבים לא ראוי באמת להשתמש בשירותיו, ובאמת חבל על הכסף

• הוסף לסימניות
נכון, באמת חשוב לברר את זה, מי שמעסיק ערבים לא ראוי באמת להשתמש בשירותיו, ובאמת חבל על הכסף
חחחח
כמה עובדי בניה יהודים יש?
כמה רצפים? כמה טייחים? כמה בנאים?

כל הקבלנים היהודים - מעסיקים תחתם קבלן משנה ערבי המביא פועלים שונים!
יש מעט מאד קבלנים יהודים הנותנים עבודה עברית בלבד...

• הוסף לסימניות
052-2-689-326 ערפאת (לא להיבהל מהשם :) )

צפה בקובץ המצורף 486000
הי, איזה יופי של בית.

איזה מספר צבע עשית בקירות, האם זה בהיר או ככה בתחושה?
כמה עולה הקרניז?

• הוסף לסימניות
חחחח
כמה עובדי בניה יהודים יש?
כמה רצפים? כמה טייחים? כמה בנאים?

כל הקבלנים היהודים - מעסיקים תחתם קבלן משנה ערבי המביא פועלים שונים!
יש מעט מאד קבלנים יהודים הנותנים עבודה עברית בלבד...
מה שאין - אין. מה לעשות?
אבל מה שיש, ויש הרבה תחומים שיש, מסגרים, נגרים ועוד ועוד, חובה עלינו לדעת ולפרנס את אחינו!

• הוסף לסימניות
יש לי מסגר יהודי (אפילו חרדי) באיזור בית שמש והסביבה, הוא לוקח מחירים זולים
(דלת 2.05*2.16 חלון 116*110 חלון ממ"ד נפתח 1.05*1.00 וסורג 1.50*1.30 ב4000 שקל, ברזל 12 מ"מ מלא צבע מגולוון).
ויש לו גם פועל ערבי אבל הוא מגיע בעצמו לוקח מדידות, דואג להזמין, מוביל אליך, מתקין בעצמו בסיוע הפועל הערבי, אני אישית הרבה יותר רגוע ככה מאשר להזמין כמה ערבים שאין להם מישהו מעליהם שמשגיח שיעשו את העבודה כמו שצריך ושלא יעשו נזקים.

אם מישהו רוצה פרטים שיכתוב לי באישי.

• הוסף לסימניות
אנחנו עומדים לעשות בעז"ה אצל סיני סורגים, נחשב זול מאוד, דרך קבוצות רכישה וכו'.
שמענו עליו הרבה דברים טובים. עוד לא התנסנו.

לגבי אצל יהודי וכו'.
מעבר להכנה יש את ההתקנה, גם אני מרגישה שעדיף שאת זה יבצע יהודי.

• הוסף לסימניות
(דלת 2.05*2.16 חלון 116*110 חלון ממ"ד נפתח 1.05*1.00 וסורג 1.50*1.30 ב4000 שקל, ברזל 12 מ"מ מלא צבע מגולוון).
ויש לו גם פועל ערבי אבל הוא מגיע בעצמו לוקח מדידות, דואג להזמין, מוביל אליך, מתקין בעצמו בסיוע הפועל הערבי, אני אישית הרבה יותר רגוע ככה מאשר להזמין כמה ערבים שאין להם מישהו מעליהם שמשגיח שיעשו את העבודה כמו שצריך ושלא יעשו נזקים.

אם עדיין אקטואלי, אשמח למספר

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את המספר של ההוא מבית שמש תודה

• הוסף לסימניות

אשמח למספר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה