סורגים נקבצו עלי... אנשים טובים, המלצותיכם וחוות דעתכם

• הוסף לסימניות
ברור שמסגר פרטי יותר זול מטרלידור, אבל אין להשוות באיכות, אני מאוד מאוד מתחרטת שלא עשיתי טרלידור / מקסידור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1123474:
מנסיונכם, מה יותר זול, חברה כמו "טרלידור" / "מקסידור" או מסגר פרטי?

נכתב ע"י grafix;1123668:
ברור שמסגר פרטי יותר זול מטרלידור, אבל אין להשוות באיכות, אני מאוד מאוד מתחרטת שלא עשיתי טרלידור / מקסידור.

לא כזה ברור
ניתן להרים צלצול ולראות שהמחירים שווים אם לא יותר זולים בטרלידור/ מקסידור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1123340:
תודה לכל העצות.
אני מבינה שמה שאסור להתפשר עליו זה הצביעה בתנור שגורם שלא יחליד, הבנתי נכון?
יש 2 דברים: 1. גילוון. 2. צביעה בתנור.
1. גילוון: השריה של הברזל בתוך חומר עם אבץ בחום לוהט - זה מונע חלודה.
2. צביעה בתנור: כשמו - מיועד שהצבע יחזיק ולא יתקלף וידהה.
כדאי לעשות גילוון ע"מ שאחרי כמה חורפים לא יהיה 'שבילים' של חלודה, אבל זה לא משנה כלום בחוזק של הסורג, אלא אחרי עשורים שהחלודה כבר 'אוכלת' את הברזל.
המחיר של גילוון כולל צביעה בתנור!!

נכתב ע"י 3012;1123340:
אם כן, נניח שאני מבקשת את זה. איך אדע להבחין אם מה שקיבלתי זה צבוע בתנור? האם יש אפשרות שאני אוכל לבדוק את זה בעצמי?

תודה רבה!

כשעושים את הגילוון, עושים חורים בברזל של המסגרת שהוא עבה ויש חלל בפנים כדי שיכנס פנימה החומר ולא יהיה חלודה גם מבפנים. אפשר לחפש חורים בברזלים של המסגרת.

• הוסף לסימניות
סורג שנצבע בתנור, אפשר פשוט להרגיש שהציפוי שלו חלק, משהו כמו קיר שמרחו עליו שפכטל לפני הצבע.

• הוסף לסימניות
לתשומת לב, אני עשיתי סורג אצל אחת החברות שהוזכרו כאן, ואיני נוקבת בשמם מחשש לשה"ר אבל היתה בעיה בהתקנה וכנראה בעיקבות זאת יש לי נזילה מאותו חלון. הבעיה היא שאין הוכחה ברורה שהבעיה אצלם כי החלון היה חדש ולא ברור מי האשם.
לכן- תבדקו טוב טוב בגשמים שהכל תקין ותקחו אחריות מסודרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ks;1123692:
יש 2 דברים: 1. גילוון. 2. צביעה בתנור.
1. גילוון: השריה של הברזל בתוך חומר עם אבץ בחום לוהט - זה מונע חלודה.
2. צביעה בתנור: כשמו - מיועד שהצבע יחזיק ולא יתקלף וידהה.
כדאי לעשות גילוון ע"מ שאחרי כמה חורפים לא יהיה 'שבילים' של חלודה, אבל זה לא משנה כלום בחוזק של הסורג, אלא אחרי עשורים שהחלודה כבר 'אוכלת' את הברזל.
המחיר של גילוון כולל צביעה בתנור!!

כשעושים את הגילוון, עושים חורים בברזל של המסגרת שהוא עבה ויש חלל בפנים כדי שיכנס פנימה החומר ולא יהיה חלודה גם מבפנים. אפשר לחפש חורים בברזלים של המסגרת.

אוהו, תודה על הפירוט.
כתבת "המחיר של הגילוון כולל צביעה בתנור" עם שתי סימני קריאה!!
זה כל כך ברור ובטוח? תמיד זה יהיה כך?
כשאומרים לי "מגלוון" אני יכולה להיות בטוחה שזה כולל גם צביעה בתנור?
אשמח אם תשתפי מנין לך המידע הזה, זה יעזור לנו מאד!

• הוסף לסימניות
קיבלנו היום הצעת מחיר מאדם שקורא לעצמו "ד.ר. סורגים"
המחיר הסופי על:
סורג ישר לחזית סלון (גדול מאד)
+ סורג כלוב למרפסת שירות (ג"כ גודל מכובד + פתיחה לכביסה)
+ ו-3 סורגים כלוב ששתים מהם נפתחים גודל חלונות סטנדרט
=
7500 ש"ח.
ברגע האחרון נזכרתי לשאול "מה אני מקבלת במחיר הזה מבחינת החומר?"
והתשובה היתה "ברזל בעובי...."
קיצער, אם אנחנו רוצים מגלוון זה מייקר ב- 50%! היינו 10,350 ש"ח (!!!!!!!!!!) סה"כ.

איך נשמע לכם המחיר הזה?
הוא חישב לפי 525 ש"ח למטר סורג (יש לנו סה"כ כ- 20 מ' חומר....)

זה מחיר שפוי? סטנדרט? יקר? זול?

והאם שווה להשקיע כזה הבדל במחיר.

(אם מישהו עשה אצלו עבודה ויש לו מה לומר - אשמח בפרטי. תודה!)

כמו כן, אם מישהו קיבל הצעת מחיר זולה יותר למטר, אשמח לשמוע אצל מי והאם מרוצים.

לילה טוב!

• הוסף לסימניות
א. לא ברור שמסגר פרטי יותר זול. כדאי מאד לברר גם אצל מקסידור או טרלידוק.
ב. אני אישית אוהבת יותר סורגי מקסידור וטרלידור כיוון שההתקנה שלהם יותר 'נקיה', אין הלחמות כמו בסורגים 'רגילים'.
ג. צביעה בתנור זה למעשה צביעה בחדר מיוחד בצורה שאין אבק ולכן הצביעה נראית חלקה. בשונה מצביעה ידנית עם מברשת.
ולכן. לדעתי אין קשר בין 'צביעה בתנור' לבין 'גילוון' של הברזל.
ד. 5 חלונות זה כמות 'סטנדרטית' אצל החברות הללו. לכן אם את רוצה הנחה כדאי לארגן קבוצה. אך כדאי תחילה לברר כמה הנחה תצליחי לקבל על זה...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הו, ניקול, טוב שאת פה.
אולי מנסיונך בתחום "עיצוב פנים" את תדעי להמליץ על בעל מקצוע כזה שלקוחות שלך היו מרוצים ממנו?

• הוסף לסימניות
אני שמעתי מכמה שכנים שהם בררו אצל טרלי/מקסידור מחירים, ואמרו שהם מתלבטים בגלל המחיר הגבוה, ובסוף החברות רדפו אחריהם ומאוד הוזילו את המחיר.
ז"א, יש אפשרות להתמקח, המחיר אינו סופי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1123706:
קיבלנו היום הצעת מחיר מאדם שקורא לעצמו "ד.ר. סורגים"
המחיר הסופי על:
סורג ישר לחזית סלון (גדול מאד)
+ סורג כלוב למרפסת שירות (ג"כ גודל מכובד + פתיחה לכביסה)
+ ו-3 סורגים כלוב ששתים מהם נפתחים גודל חלונות סטנדרט
=
7500 ש"ח.
ברגע האחרון נזכרתי לשאול "מה אני מקבלת במחיר הזה מבחינת החומר?"
והתשובה היתה "ברזל בעובי...."
קיצער, אם אנחנו רוצים מגלוון זה מייקר ב- 50%! היינו 10,350 ש"ח (!!!!!!!!!!) סה"כ.

איך נשמע לכם המחיר הזה?
הוא חישב לפי 525 ש"ח למטר סורג (יש לנו סה"כ כ- 20 מ' חומר....)

זה מחיר שפוי? סטנדרט? יקר? זול?

והאם שווה להשקיע כזה הבדל במחיר.

(אם מישהו עשה אצלו עבודה ויש לו מה לומר - אשמח בפרטי. תודה!)

כמו כן, אם מישהו קיבל הצעת מחיר זולה יותר למטר, אשמח לשמוע אצל מי והאם מרוצים.

לילה טוב!

נשמע יקר מאוד, עלה לי 2 חלונות + דלת סלון 2 דלתות-2500

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1123711:
הו, ניקול, טוב שאת פה.
אולי מנסיונך בתחום "עיצוב פנים" את תדעי להמליץ על בעל מקצוע כזה שלקוחות שלך היו מרוצים ממנו?
האמת שאין לי מושג! אני לא מתעסקת בזה בכלל!
(לי אישית יש מקסידור. זה עוזר לך להחליט? ;))

• הוסף לסימניות
אגב, אין כמו מראה עיניים
גם אם את בוחרת מקסי' וטרלי' ובוודאי אם את בוחתר מסגר 'רגיל'- לראות עבודות שלו!!! לראות חיבורים! צביעה! הלחמות!

אגב, חשוב לשים לב- בהלחמה של החלון ניתזים 'שפריצים' של חומר שהורס זכוכית- כלומר את החלון שלכם... אז מומלץ להסיר את החלונות בזמן ההתקנה... אחרת אין מצב להעלים את השפריצים האלה- הם למעשה טבועים עמוק בתוך הזכוכית (מניסיון מר של מסגר שהתקין לנו נדנדה בחצר, והחלון שלידה עם נקודות שחורות זעירות שמעצבנות אותי כל פעם שאני מנקה את החלון :(). הבעיה הזאת כאמור לא קיימת בסורגי מקסידור וטרלידור

• הוסף לסימניות
מבירור שאני ערכתי לפני שנתיים,
התברר שמקסידור וטרלידור היו במחירים יותר נוחים ממסגר פרטי,
כמובן ביררתי על מסגר פרטי שעשוה עבודה איכותית, וקיבלתי מאד הרבה המלצות על אחד מקרית ספר,
תכלס בפועל המחירים אצל המסגרים האיכותיים היו הרבה הרבה יותר יקרים,
אז עשיתי בסוף אצל טרלידור.
אבל אין להשוות, המסגרות של מסגר פרטי עושה רושם הרבה יותר חזק ויצוק ועבה מאד וכמובן שהמחירים כללו את הגילוון,
בחברת טרלידור למשל אומרים שהמסגרות מאד חזקות ואני מאמינה שזה נכון אבל תכלס הם מאד דקים וכל גבר אם קצת כח יכול לפרוץ מסגרת כזו.
אבל הם יפים יותר ועדינים יותר גם מבחינת יופי.
אני חושבת שמי שגרה בקומה נמוכה עדיף להשקיע אצל מסגר פרטי איכותי,
בקומה גבוהה אין את הבעיה כ"כ של הפריצות, מבחינת לשים ילד לשבת בחלון - הם בכלל לא ממליצים, אבל אני לא אומרת שלא קורה שיושבים אצלי בחלון (קומה ג').

• הוסף לסימניות
גם אני לקחתי לפני כמה שנים הצעות מחיר מכמה מסגרים פרטיים. ולבסוף מקסידור היו יותר זולים.
להגנה מפני נפילות מצוין. מפני פריצות? לא התנסיתי אבל הסורגים שלהם בנויים אחרת מסורגים של מסגר. אין בכלל חיבורים והלחמות. בבסיס יש חורים ולתוכם מוכנסים המוטות לגובה.
המראה מאד יפה ונקי.
הם אומרים שזה מגלוון אבל שמתי לב שזה מתקלף בכמה מקומות. לא מחליד!
לשיקול דעתכם.

• הוסף לסימניות
רק אל תקחו מישהו בלי המלצות בגלל מחיר זול:eek:
ורק אל תשלמו לו לפני שהוא גומר ה- כ- ל כולל לתת לכם את המנעולים לסורגים הפתוחים, המנעולים שלי עדיין באוטו, אין לו זמן לבוא (4 שנים!) :eek:

בקושי הסכים לבוא לגמור ת'עבודה (אחרי איומים של חוסר המלצות וכד')

• הוסף לסימניות
תשומת לב, אני עשיתי סורג אצל אחת החברות שהוזכרו כאן, ואיני נוקבת בשמם מחשש לשה"ר אבל היתה בעיה בהתקנה וכנראה בעיקבות זאת יש לי נזילה מאותו חלון. הבעיה היא שאין הוכחה ברורה שהבעיה אצלם כי החלון היה חדש ולא ברור מי האשם.
לכן- תבדקו טוב טוב בגשמים שהכל תקין ותקחו אחריות מסודרת.
הבעיה שלך יכולה לקרות בכל התקנה של סורגים,
והפתרון הפשוט ביותר למלא בסיליקון את החורים של הברגים, זה מה שעשו אצלי אחרי שקראתי לחברת בניה שיש לי נזילה. הם ראו שזה מההתקנה של הסורגים, ברגע שמילאו את הבורג (הסורגים מותקנים במין ברגים גדולים חלולים) בסיליקון הפסיקו הרטיבויות.

• הוסף לסימניות
ממש תודה ענקית לכל המגיבים/ות!
נתתם לי הרבה נקודות למחשבה ולבדיקה ובעז"ה אני אשתף בתוצאות סקר המחירים.
תודה לכל אלו ששלחו המלצות בפרטי. אשמח לעוד!

בעיקרון, לא כל כך משנה לי היופי (שהשכנים ממול ישלמו על זה....:)
חשוב לי יותר המחיר הזול, מבלי להתפשר יותר מדי על איכות החומר ואיכות העבודה.
נא המלצותיכם!

יום נפלא!

• הוסף לסימניות
תופסת טרמפ על האשכול: בקומה א' ממש לא מומלצים סורגי טרלידור / מקסידור, או שאפשר לקחת סיכון?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת באיזה חברות מדובר, אך כדאי מאד לשים לב בהבדל שבין סוגי הסורגים.

לאחרונה ממש, היתה פריצה אצל שכנים, כשהגנבים ניסו תחילה להיכנס דרך הסורגים הכבדים, ללא הצלחה (הם נשארו קצת מעוקמים, לא קשה לראות את ניסיון הפריצה)

אז הם נכנסו דרך פתח אחר, בו הסורגים היו מחברה אחרת והתעקמו בקלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה