נכתב ע"י 3012;1123474:מנסיונכם, מה יותר זול, חברה כמו "טרלידור" / "מקסידור" או מסגר פרטי?
נכתב ע"י grafix;1123668:ברור שמסגר פרטי יותר זול מטרלידור, אבל אין להשוות באיכות, אני מאוד מאוד מתחרטת שלא עשיתי טרלידור / מקסידור.
יש 2 דברים: 1. גילוון. 2. צביעה בתנור.נכתב ע"י 3012;1123340:תודה לכל העצות.
אני מבינה שמה שאסור להתפשר עליו זה הצביעה בתנור שגורם שלא יחליד, הבנתי נכון?
נכתב ע"י 3012;1123340:אם כן, נניח שאני מבקשת את זה. איך אדע להבחין אם מה שקיבלתי זה צבוע בתנור? האם יש אפשרות שאני אוכל לבדוק את זה בעצמי?
תודה רבה!
נכתב ע"י ks;1123692:יש 2 דברים: 1. גילוון. 2. צביעה בתנור.
1. גילוון: השריה של הברזל בתוך חומר עם אבץ בחום לוהט - זה מונע חלודה.
2. צביעה בתנור: כשמו - מיועד שהצבע יחזיק ולא יתקלף וידהה.
כדאי לעשות גילוון ע"מ שאחרי כמה חורפים לא יהיה 'שבילים' של חלודה, אבל זה לא משנה כלום בחוזק של הסורג, אלא אחרי עשורים שהחלודה כבר 'אוכלת' את הברזל.
המחיר של גילוון כולל צביעה בתנור!!
כשעושים את הגילוון, עושים חורים בברזל של המסגרת שהוא עבה ויש חלל בפנים כדי שיכנס פנימה החומר ולא יהיה חלודה גם מבפנים. אפשר לחפש חורים בברזלים של המסגרת.
נכתב ע"י 3012;1123706:קיבלנו היום הצעת מחיר מאדם שקורא לעצמו "ד.ר. סורגים"
המחיר הסופי על:
סורג ישר לחזית סלון (גדול מאד)
+ סורג כלוב למרפסת שירות (ג"כ גודל מכובד + פתיחה לכביסה)
+ ו-3 סורגים כלוב ששתים מהם נפתחים גודל חלונות סטנדרט
=
7500 ש"ח.
ברגע האחרון נזכרתי לשאול "מה אני מקבלת במחיר הזה מבחינת החומר?"
והתשובה היתה "ברזל בעובי...."
קיצער, אם אנחנו רוצים מגלוון זה מייקר ב- 50%! היינו 10,350 ש"ח (!!!!!!!!!!) סה"כ.
איך נשמע לכם המחיר הזה?
הוא חישב לפי 525 ש"ח למטר סורג (יש לנו סה"כ כ- 20 מ' חומר....)
זה מחיר שפוי? סטנדרט? יקר? זול?
והאם שווה להשקיע כזה הבדל במחיר.
(אם מישהו עשה אצלו עבודה ויש לו מה לומר - אשמח בפרטי. תודה!)
כמו כן, אם מישהו קיבל הצעת מחיר זולה יותר למטר, אשמח לשמוע אצל מי והאם מרוצים.
לילה טוב!
האמת שאין לי מושג! אני לא מתעסקת בזה בכלל!נכתב ע"י 3012;1123711:הו, ניקול, טוב שאת פה.
אולי מנסיונך בתחום "עיצוב פנים" את תדעי להמליץ על בעל מקצוע כזה שלקוחות שלך היו מרוצים ממנו?
הבעיה שלך יכולה לקרות בכל התקנה של סורגים,תשומת לב, אני עשיתי סורג אצל אחת החברות שהוזכרו כאן, ואיני נוקבת בשמם מחשש לשה"ר אבל היתה בעיה בהתקנה וכנראה בעיקבות זאת יש לי נזילה מאותו חלון. הבעיה היא שאין הוכחה ברורה שהבעיה אצלם כי החלון היה חדש ולא ברור מי האשם.
לכן- תבדקו טוב טוב בגשמים שהכל תקין ותקחו אחריות מסודרת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים