תשמרי חזק את התמונות האלה, כשתהיי סורגת בליגת על, תהני לראות את הדרך שעשית...צפה בקובץ המצורף 1860176
רציתי לשלוח את הבובה הראשונה הראשונה אבל לא מצאתי תמונה
והנה היא האבידה נמצאה במצב של הבובה ראשונה באמת!!!! חחח
אז האמת שזה היה קצת תהיליך עד שלמדתי באמת לסרוג 'מקצועי'וואו מדהים
עם הכאבים פשוט מתרגלים, (מנסיון על גיטרה-זה ממש דומה)
ואיפה את למדת את זה? סרטונים וכזה?
חיפשתי מלא ולא מצאתי משהו שבאמת הבנתי. ואין לי שום סבתא שיכולה ללמד
www.crochet-school.co.il
www.crochet-school.co.il
תרגילים לידיים ולאצבעות.בובות ראשונות שלי ..(ללא הוראות סורגת לפי תמונה)
ומה עושים עם הכאבים בפרקים???????????????
תודה אנסה באמת לסרוג עם חוט כותנה - עם המסרגה אני מידה פחות מהצמרהבובות מהממות, ואם את אומרת שזה בלי הדרכה.... אז בכלל....
בקשר למפרקים-
אני רואה שאת סורגת עם חוט רגיל- אקרילן...
זה מאוד יכול להשפיע על הכאבים,
לסריגת בובות מאוד מומלץ חוט כותנה, ושהמסרגה תהיה יותר קטנה בחצי מידה0מידה שלמה,
וכך בעצם הסריגה מבחינת האצבעות יותר משוחררת כשהתוצאה יוצאת יפה וגם צפופה, דבר שמאוד חשוב דווקא בבובות- כשיש מילוי שלא רוצים שיצא החוצה...
אני יכולה לשער לפי הצורה של הבובות שאת מאוד מותחת את החוט, דבכ שכשלעצמו מאוד חשוב בבובות, אבל אפשר כנ"ל עם חוט כותנה,
אני סורגת כבר יותר מחמש עשרה שנה ואין לא כאבי מפרקים...
אם את מתכוונת לכאבים באזור האגודל, אז אני גם סובלת מזה. רופא אורטופד המליץ לי על תומכים לאצבע - אם כך קוראים לזה - לישון עם זה בלילות. כשכואב לי מאוד אני שמה גם ביום. מורידה לפי הצורך. בנוסף דברתי עם מישהי מומחית לעיסוי ודיקור, היא הציעה לי הפסקה של סריגה במשך חודש ובאותו זמן לעשות אצלה דיקור סיני. בנוסף כדורי כורכומין אבל מאוד מסוימים שעוזרים לדלקות. קוראים לה מרים רוט. עוד לא התחלתי את הטיפול שלה.טוב חייבת להגיב כאן שלא ציפיתי לפידבקים כאלו בכלל!!!באמת שעשיתם לי חשק להוציא את חלקי הבובה שתקועים לי במדף מלפני שנה כבר ולהמשיך אותם לבובה שלמה ...
האמת שעצרתי בעיקר בגלל הכאבים וגם קצת הסתבכתי
אז אולי בזכותכם תבוא עוד בובה לעולם!!!
כי אין סיפוק כזה!
אמא שלי או אני. אם זה פשוט אני יכולה. ואם לא אעביר למאסטרית בתחום...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים