סורגת??? - אשמח להערות\הארות!

• הוסף לסימניות
בובות ראשונות שלי ..(ללא הוראות סורגת לפי תמונה)
ומה עושים עם הכאבים בפרקים???????????????

• הוסף לסימניות
IMG-2559.jpg
PHOTO-2023-08-22-15-10-05.jpg

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!
בשביל בובות ראשונות זה אלוף!

• הוסף לסימניות
לא סורגת, אבל מבחינתי זה ווואווו...רמה מטורפת

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1860176
רציתי לשלוח את הבובה הראשונה הראשונה אבל לא מצאתי תמונה
והנה היא האבידה נמצאה במצב של הבובה ראשונה באמת!!!! חחח
תשמרי חזק את התמונות האלה, כשתהיי סורגת בליגת על, תהני לראות את הדרך שעשית...
אני סורגת כבר עשור (לרוב בשתי מסרגות)
מדי פעם נתקלת בתמונה של הדובי הראשון שסרגתי אי פעם....הוא יותר מביך מהארנבון הזה
ואי כמה הייתי גאה בו..חח

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה עושים עם כאבי פרקים אבל???????????

• הוסף לסימניות
אמנית אמיתית. מצטרפת להמלצה על שמירת תמונות.
לסרוג מתמונות ללא הוראות, כמה שיש בזה הגיון - יש בזה המון הבנה אמנותית, מתמטית ועיצובית. הבובות מדהימות!

וכאבי הפרקים, זה אומר שאת צריכה לעשות יותר הפסקות בסריגה - כלומר - לא לעשות רצף ארוך מדי של סריגה.
לא יודעת מה להמליץ לך מבחינה רפואית. תנסי להניע את המפרקים הכואבים, לשחרר, ואולי גם לעסות.

• הוסף לסימניות
וואו מדהים
עם הכאבים פשוט מתרגלים, (מנסיון על גיטרה-זה ממש דומה)
ואיפה את למדת את זה? סרטונים וכזה?
חיפשתי מלא ולא מצאתי משהו שבאמת הבנתי. ואין לי שום סבתא שיכולה ללמד אותי😜

• הוסף לסימניות
וואו מדהים
עם הכאבים פשוט מתרגלים, (מנסיון על גיטרה-זה ממש דומה)
ואיפה את למדת את זה? סרטונים וכזה?
חיפשתי מלא ולא מצאתי משהו שבאמת הבנתי. ואין לי שום סבתא שיכולה ללמד
אז האמת שזה היה קצת תהיליך עד שלמדתי באמת לסרוג 'מקצועי'
אמא שלי לימדה אותי בסיס בסיס איך לעשות לולאות על מסרגה אחת ואז ניסיתי להגדיל אז הוספתי עיניים וניהיה חורים ובכלל לא ניסיתי לסרוג בובה סתם לנסות לעשות משהו ... אז יצא מדלה דווקא יפה!
אבל הלמידה האמיתית היא בעיקר ניסוי וטעיה\תהיה לסרוג ולפרום ושוב ושוב ולבדוק מה קורה לחוט אם הוא יכנס פה וכו'
כשהצלחתי לסרוג כדור קטן -(בעצם הבנתי פה איך מגדילים ומקטינים) אז פשוט ישר קפצתי לארנב הוורוד ששלחתי שם
התחברתי אליו מאוד !!!!!
ואז התחלתי לקרא מלא מאמרים ממלא אתרים שמסבירים ונותנים טיפים - כי אין לי גישה ליוטיוב בכלל - חסומה ב''ה
ויש את האתר הזה:
שפעם הוא היה עובד... תנסו! שווה הוא עזר לי מאוד להבין את הבסיס מקצועי יותר !
וזהו מחפשים תמונות מפינטרסט קונים מסרגות מתאימות לבובה חוט ומתחילים לסרוג והמוון לפרום אבל הסיפוק מעבר להכלללל!!!!

אתרים שיכולים להועיל :

לא תכננתי כזה אורך של הודעה אבל אולי זה יכול לעזור למשהי...

• הוסף לסימניות
והבובות שלך אלופות!!!

איך אני אוהבת לסרוג!
עשית לי ממש חשק לנסות גם
הבעיה שסרגתי עד היום דברים פשוטים, כמו כובעים לתינוק, שמיכה וצעיף

• הוסף לסימניות
הבובות מהממות, ואם את אומרת שזה בלי הדרכה.... אז בכלל....
בקשר למפרקים-
אני רואה שאת סורגת עם חוט רגיל- אקרילן...
זה מאוד יכול להשפיע על הכאבים,
לסריגת בובות מאוד מומלץ חוט כותנה, ושהמסרגה תהיה יותר קטנה בחצי מידה0מידה שלמה,
וכך בעצם הסריגה מבחינת האצבעות יותר משוחררת כשהתוצאה יוצאת יפה וגם צפופה, דבר שמאוד חשוב דווקא בבובות- כשיש מילוי שלא רוצים שיצא החוצה...
אני יכולה לשער לפי הצורה של הבובות שאת מאוד מותחת את החוט, דבכ שכשלעצמו מאוד חשוב בבובות, אבל אפשר כנ"ל עם חוט כותנה,
אני סורגת כבר יותר מחמש עשרה שנה ואין לא כאבי מפרקים...

• הוסף לסימניות
הבובות מהממות, ואם את אומרת שזה בלי הדרכה.... אז בכלל....
בקשר למפרקים-
אני רואה שאת סורגת עם חוט רגיל- אקרילן...
זה מאוד יכול להשפיע על הכאבים,
לסריגת בובות מאוד מומלץ חוט כותנה, ושהמסרגה תהיה יותר קטנה בחצי מידה0מידה שלמה,
וכך בעצם הסריגה מבחינת האצבעות יותר משוחררת כשהתוצאה יוצאת יפה וגם צפופה, דבר שמאוד חשוב דווקא בבובות- כשיש מילוי שלא רוצים שיצא החוצה...
אני יכולה לשער לפי הצורה של הבובות שאת מאוד מותחת את החוט, דבכ שכשלעצמו מאוד חשוב בבובות, אבל אפשר כנ"ל עם חוט כותנה,
אני סורגת כבר יותר מחמש עשרה שנה ואין לא כאבי מפרקים...
תודה אנסה באמת לסרוג עם חוט כותנה - עם המסרגה אני מידה פחות מהצמר

• הוסף לסימניות
טוב חייבת להגיב כאן שלא ציפיתי לפידבקים כאלו בכלל!!!באמת שעשיתם לי חשק להוציא את חלקי הבובה שתקועים לי במדף מלפני שנה כבר ולהמשיך אותם לבובה שלמה ...
האמת שעצרתי בעיקר בגלל הכאבים וגם קצת הסתבכתי
אז אולי בזכותכם תבוא עוד בובה לעולם!!!😊😊😊
כי אין סיפוק כזה!

• הוסף לסימניות
טוב חייבת להגיב כאן שלא ציפיתי לפידבקים כאלו בכלל!!!באמת שעשיתם לי חשק להוציא את חלקי הבובה שתקועים לי במדף מלפני שנה כבר ולהמשיך אותם לבובה שלמה ...
האמת שעצרתי בעיקר בגלל הכאבים וגם קצת הסתבכתי
אז אולי בזכותכם תבוא עוד בובה לעולם!!!😊😊😊
כי אין סיפוק כזה!
אם את מתכוונת לכאבים באזור האגודל, אז אני גם סובלת מזה. רופא אורטופד המליץ לי על תומכים לאצבע - אם כך קוראים לזה - לישון עם זה בלילות. כשכואב לי מאוד אני שמה גם ביום. מורידה לפי הצורך. בנוסף דברתי עם מישהי מומחית לעיסוי ודיקור, היא הציעה לי הפסקה של סריגה במשך חודש ובאותו זמן לעשות אצלה דיקור סיני. בנוסף כדורי כורכומין אבל מאוד מסוימים שעוזרים לדלקות. קוראים לה מרים רוט. עוד לא התחלתי את הטיפול שלה.

• הוסף לסימניות
מחפשת סורגת להארכת שמלה עדיף באשדוד
אולי מישהי כאן באשכול?

שמלה סריג.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת