- הוסף לסימניות
זה התמונה הראשונההתמונה הראשונה?
אני לא יודעת אם אני יכולה למצוא אותה.
אני אנסה
צפה בקובץ המצורף אנטישמיות.webp
זה התמונה הראשונההתמונה הראשונה?
אני אנסה
אני גם מנסה.התמונה הראשונה?
אני אנסה
אה, הבנתי מה אתה רוצהבקובץ זיפ, למניעת הבעיות שנטפרי אוהבים לעשות לPDF
מה שאני כתבתי לו?אני גם מנסה.
זוכרת לפחות את ההוראה או חלק ממנה?
זו ההוראה שנתתי לו בשינוי תמונהאני גם מנסה.
זוכרת לפחות את ההוראה או חלק ממנה?
מסובך,אבל אני לא יודעת איך עושים צילום מסך
הכי פשוט:אה, הבנתי מה אתה רוצה
אבל אני לא יודעת איך עושים צילום מסך
לא, אני מתכוון להוראה שנתן לו האנטישמי, שאדע לחפש לפיה את התמונה.מה שאני כתבתי לו?
את זה יש לי.
אבל את התגובה שלו, אין לי איך להעתיק.
מסובך,
אבל אם תיכנסי לוורד, תעשי "הוספה - צילום מסך", ואז תלחצי על החלונית של סורה- תוכלי אח''כ בהקשה על "אפשרויות" - ללחוץ על "שמור כתמונה", להעלות בזיפ - וזהו.
תודה רבה!הכי פשוט:
כפתור בקצה המקלדת, בשורה הקדמית, הכי קרובה למסך.
כתוב על המקש "PRT SC", או כל דבר אחר עם "SC", או כל המילה "SCREEN" (מסך)
רואה?
אה,את הה
לא, אני מתכוון להוראה שנתן לו האנטישמי, שאדע לחפש לפיה את התמונה.
ניסיתי לחפש "GAZA" או "PLEASE HELP FOOD", אבל אני לא מוצא שם.
אם רואים בבירור ברקע שזה סורה, זה טוב.אה,
העלתי עכשיו את התמונה
אבל זה לא איפה שרואים את כל התמונות, זה טוב?
סתכל בהודעה אחת מעליךאם רואים בבירור ברקע שזה סורה, זה טוב.
בינתיים נטפרי עוד לא פתחו את הצילום מסך.
אולי תעלי בזיפ?
(הוסבר פה בתחילת העמוד איך עושים את זה....)
כתבתי את זה אצלי בהורדות כדי שאני ידע מה להעלות. וזה השם שמצאתי לואבל הצלחת כבר מקודם!
וכבר ראיתי את הסרטון, שאגב, לא הצלחתי להבין למה הוא נקרא 'סרטון הסברה'?
אולי לדעתם להגיד על מישהו שהוא שמן זו מילת גנאי ולא מעוניינים לעשות תמונה כזו (full זה גם שבע וגם שמן)בEXPLORE בסורה מישהו יצר את התמונה הזאת
צפה בקובץ המצורף אנטישמיות.webp
שינתי את ההנחיה ל"That the sign will say I am very full" (אני מאד שבע)
וסורה לא נותן לי לציור תמונה.
הוא כותב משהו בסגנון " זה נגד המדיניות שלנו" וכו'
מה זה אומר?
חשבתי על זה, ואפילו שאלתי את הGPT!אולי לדעתם להגיד על מישהו שהוא שמן זו מילת גנאי ולא מעוניינים לעשות תמונה כזו (full זה גם שבע וגם שמן)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //