דרוש מידע סיבים אופטיים האם זה משתלם?

• הוסף לסימניות
אני מתלבט אם להעביר את התשתית אינטרנט אצלי לתשתית עם סיבים אופטיים מה שיעלה את המהירות מ100 ג'יגה על הנייר(כ60 בפועל) ל500 ג'יגה על הנייר.
כרגע בשבילי המהירות סבירה למדי,
אך אני תוהה האם המשתמש הממוצע (אני...) באמת מרגיש בפועל את העלייה במהירות או שהעלייה אינה מורגשת מדי ולא שווה להשקיע בזה.
יש כאן כאלו שעשו את המעבר הנ"ל ויכולים לחוות דעה על השינוי והשיפור במהירות הגלישה שהם מרגישים או שלא?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
המהירות חד משמעית מורגשת. האינטרנט טס.
מה שיכול להיות זה שהחסימה תאט את הזרימה.

• הוסף לסימניות
זה עוזר למי שיש נטפרי?
גם אליי פנו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נראה לי שבנטפרי א"א לעבור את ה40 מגה
(ככה שמעתי פעם מטכנאי רשתות)
כנ"ל.
בזמנו בזק המליצו לנו לעשות 100 מגה אבל בנטפרי אמרו שהם עובדים עם 40.
האינטרנט בסדר גמור האמת, אבל מעניין אם משהו השתנה בנוגע לסיבים.
בכל אופן, אם אין הבדל משמעותי- לא דחוף לי.

• הוסף לסימניות
אבל מעניין אם משהו השתנה בנוגע לסיבים.
לא מסתבר שישתנה
מכיון ובנטפרי המחשב ניזון מהספק 'שלהם' וכל תעבורת הרשת עוברת דרכם, זה תמיד יעבוד על 40 עד שבנטפרי יחליטו להעלות את זה

• הוסף לסימניות
אני באתרוג, וזו חבילה של אתרוג עם סיבים, ככה שכנראה כן יש משמעות לזה אחרת לא היו מציעים את זה.

• הוסף לסימניות
גם אתכם בזק משגעים?
לא מפסיקים להתקשר כל חודש מחדש...

• הוסף לסימניות
אני בונה משרד עם 14 עמדות מחשב
האם סיבים אופטיים יעזור לי במהירות גלישה
כשיש לי חסימה של נטפרי

• הוסף לסימניות
כשיש לי חסימה של נטפרי
כן.

מנסיון, יעזור רק למי שמעלה ומוריד הרבה קבצים כבדים.

או למי שנצרך לשימוש בכמה מחשבים במקביל.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי ללקוח שלי בחדר מחשבים אינטרנט של סלקום סיב 1000 מ"ב עם סינון נטפרי ויש לו שם מהירות מטורפת
מה שצריך בעיקר לבדוק זה המהירות של הספק רוב הספקים שעובדים עם נטפרי לא תומכים בסיב יש רק ספק אחד תומך נטפרי שתומך בסיב ויש לו באמת מהירות מטורפת
כשיש לי חסימה של נטפרי

• הוסף לסימניות
אצלי נטפרי של סים כשר 100 מ"ב
בבדיקה מגיע ל70

• הוסף לסימניות
סיב אופטי זה חיים אחרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה