דרוש מידע סיבים אופטיים האם זה משתלם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אין לי בבנין עדין סיבים
יש דרך לעשות?

• הוסף לסימניות
אם אין לי בבנין עדין סיבים
יש דרך לעשות?
אפשרי דרך בזק יש להם מבצעים מטורפים עכשיו על סיבים דמי התקנה 299 במקום 450 המבצע מסתים מחר בערב ומחירים מאוד זולים לחודשים ראשונים אם את מעונינת לשמוע פרטים
th9934746*gmail.com

• הוסף לסימניות
לא מסתבר שישתנה
מכיון ובנטפרי המחשב ניזון מהספק 'שלהם' וכל תעבורת הרשת עוברת דרכם, זה תמיד יעבוד על 40 עד שבנטפרי יחליטו להעלות את זה
וזה גם הנתון שאני אראה בבדיקת מהירות
או שהבדיקת מהירות גבוהה אבל בגלישה זה איטי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וזה גם הנתון שאני אראה בבדיקת מהירות
או שהבדיקת מהירות גבוהה אבל בגלישה זה איטי
אני לא טכנאי ואני לא כותב מידיעה
ההיגיון אומר שזה מה שתראה בבדיקת מהירות, מכיוון ובבדיקה הוא בודק מה המחשב שלך יכול לקבל ולא מה הרשת של בזק יכול לספק

• הוסף לסימניות
אם ידוע לכם משהו על סיבים אופטיים של אתרוג באלעד? תודה רבה

• הוסף לסימניות
תשלחו כתובת ואבדוק לכם אם יש ..

באופן עקרוני אם יש במקום סיב של בזק אז הם פשוט רוכבים על זה דרך שו"ס..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואם אין ברדיוס של קילומטר?
אם אין אז אין..
תוך כמה שנים יגיע לכל חור במדינה
אבל מנסיון אישית אם יש חסימה על המחשב אז השרת של החסימה לא בנויה עדין למהירות של הסיב וזה עדין לא מהירות כמו שחושבים...

• הוסף לסימניות
תשלחו כתובת ואבדוק לכם אם יש ..

באופן עקרוני אם יש במקום סיב של בזק אז הם פשוט רוכבים על זה דרך שו"ס..
אם אין אז אין..
תוך כמה שנים יגיע לכל חור במדינה
אבל מנסיון אישית אם יש חסימה על המחשב אז השרת של החסימה לא בנויה עדין למהירות של הסיב וזה עדין לא מהירות כמו שחושבים...

ממה שידוע לי בכל אלעד יש סיבים אופטיים לא של בזק אלא של חברה אחרת שמציעה את אתרוג כספק, ואתרוג יודעת לתת את המהירות של הסיבים האופטיים..

• הוסף לסימניות
ממה שידוע לי בכל אלעד יש סיבים אופטיים לא של בזק אלא של חברה אחרת שמציעה את אתרוג כספק, ואתרוג יודעת לתת את המהירות של הסיבים האופטיים..
באיזה רחוב ואיזו חברה?

• הוסף לסימניות
לכל המעוניין
מחיר מבצע הזוי!
1000 מ"ב לשנה ב69 שקל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איפה הפריסה שלהם?
של איזה חברה? ובאיזה מקומות זה כבר מחובר?

• הוסף לסימניות
ואפשר לבחור ספק? עם אילו ספקים הם עובדים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה