צודקת.תודהנכתב ע"י RacheliArt;1082292:school-כך צריך לכתוב
צביעה מהממת! ציור חמוד!
נכתב ע"י תור הזהב;1082320:גם בלי המילה באנגלית זה סגנון שיותר אופייני לאיורים בחו"ל.
נכתב ע"י Magic Brush;1082348:מה זה נקרא סגנון של חו"ל? בגלל שהם "חוצניקים" מגיע להם סגנון יותר מעניין ומגוון?
קדימה! תהיו הראשונים להביא את זה לארץ. לתת לילדים אינטלגנציה מסויימת. של צביעה יותר אומנותית. זה נראה כזה אורירי, מה זה? צבעי מים? מאד יפה!!! ואני אוהבת שיש סגנונות שונים בצביעה. דבר שאני צריכה עוד ללמוד... אבל מי שכבר יודע- מה עוצר בעדו?....
ציור מהמם! מתוק ועליז!!!!
נכתב ע"י pr;1082488:יש אצלנו יותר מקובעות מצד מבקשי העבודה לסגנון חדשני ו'חוצניק',
יותר מתאפשר כשמוציאים משהו באופן עצמאי אבל רובינו נמצאות תחת לקוחות רוב הזמן.
פגשתי לא פעם, לתדהמתי הרבה, לקוחות שהעדיפו סגנון שבלוני ומוכר על פני סגנון חדש ומרהיב מפחד השינוי.
נכתב ע"י YR;1082649:נכון,
גם לי היתה לקוחה שרצתה הכל רגיל וברור אפילו בלי זויות שונות, הכל שיהיה מזוית רגילה.. טיפוסים סטנדרטיים..וכו' לא נתנה אך פתח קטן לדימיון
אבל מישהו מוכן להסביר לי במה הסיגנון הזה נרא 'חוצניק'? מה הכוונה? סליחה על הבורות..
הייתי אומרת שזה סיא ישראלי!
הרעיון שלך מובןנכתב ע"י pr;1082843:חוצניק משמעו:
- לא יוני.
- לא גדי.
- לא....
להמשיך?
בקיצור משהו עצמאי.
נכתב ע"י קקטוס;1082935:הרעיון שלך מובן
אבל צריך לכתוב כך
-לא דמוי יוני
-לא דמוי גדי
הם ציירים עם סגנון עצמאי ומעוף, הבעיה היא שהתלמידים מחקים את הציור שלהם ברמה הויזואלית ולא ברמה היצירתית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים