סיגנון קצת אחר

• פותח הנושא YR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רוצה מאוד לשמועה (לקרוא) מה אתם חושבים על סיגנון הזה?

קבצים מצורפים

• scool.png
    KB 354.8 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אח..... החיות, הצבע, המתיקות! אני מאוהבת בציורים שלך!

• הוסף לסימניות
school-כך צריך לכתוב
צביעה מהממת! ציור חמוד!

• הוסף לסימניות
מתוק!!!

• הוסף לסימניות
חמודי!
מזכיר את נחמי והאילה הפצועה.
גם בלי המילה באנגלית זה סגנון שיותר אופייני לאיורים בחו"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;1082320:
גם בלי המילה באנגלית זה סגנון שיותר אופייני לאיורים בחו"ל.

מה זה נקרא סגנון של חו"ל? בגלל שהם "חוצניקים" מגיע להם סגנון יותר מעניין ומגוון?
קדימה! תהיו הראשונים להביא את זה לארץ. לתת לילדים אינטלגנציה מסויימת. של צביעה יותר אומנותית. זה נראה כזה אורירי, מה זה? צבעי מים? מאד יפה!!! ואני אוהבת שיש סגנונות שונים בצביעה. דבר שאני צריכה עוד ללמוד... אבל מי שכבר יודע- מה עוצר בעדו?....
ציור מהמם! מתוק ועליז!!!!

• הוסף לסימניות
גלויה טובה ומתוקה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1082348:
מה זה נקרא סגנון של חו"ל? בגלל שהם "חוצניקים" מגיע להם סגנון יותר מעניין ומגוון?
קדימה! תהיו הראשונים להביא את זה לארץ. לתת לילדים אינטלגנציה מסויימת. של צביעה יותר אומנותית. זה נראה כזה אורירי, מה זה? צבעי מים? מאד יפה!!! ואני אוהבת שיש סגנונות שונים בצביעה. דבר שאני צריכה עוד ללמוד... אבל מי שכבר יודע- מה עוצר בעדו?....
ציור מהמם! מתוק ועליז!!!!

יש אצלנו יותר מקובעות מצד מבקשי העבודה לסגנון חדשני ו'חוצניק',
יותר מתאפשר כשמוציאים משהו באופן עצמאי אבל רובינו נמצאות תחת לקוחות רוב הזמן.
פגשתי לא פעם, לתדהמתי הרבה, לקוחות שהעדיפו סגנון שבלוני ומוכר על פני סגנון חדש ומרהיב מפחד השינוי.

• הוסף לסימניות
מתוק וחי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1082488:
יש אצלנו יותר מקובעות מצד מבקשי העבודה לסגנון חדשני ו'חוצניק',
יותר מתאפשר כשמוציאים משהו באופן עצמאי אבל רובינו נמצאות תחת לקוחות רוב הזמן.
פגשתי לא פעם, לתדהמתי הרבה, לקוחות שהעדיפו סגנון שבלוני ומוכר על פני סגנון חדש ומרהיב מפחד השינוי.

נכון,
גם לי היתה לקוחה שרצתה הכל רגיל וברור אפילו בלי זויות שונות, הכל שיהיה מזוית רגילה.. טיפוסים סטנדרטיים..וכו' לא נתנה אך פתח קטן לדימיון :)
אבל מישהו מוכן להסביר לי במה הסיגנון הזה נרא 'חוצניק'? מה הכוונה? סליחה על הבורות..
הייתי אומרת שזה סיא ישראלי!

• הוסף לסימניות
יווו זה מתוקקק! אהבתי :)

• הוסף לסימניות
מתוק מדבש!
בספר ילדים עם תוכן זהה, הייתי מעדיפה ספר עם איורים כאלה על פני ספר עם איורים שבלוניים.

• הוסף לסימניות
יו מותק של ציורים!!
ישר שראיתי אמרתי יו מזכיר לי משהו אמריקאי קליל יותר..אין לי הסבר למה..
אבל אני רואה שאני לא היחידה שחושבת ככה..:)
זה קו קליל מתוק!!ממש אהבתי!!!!!
תעלה עוד מהסוג!!!

• הוסף לסימניות
טוב מאוד מאוד!

מעולה ומגניב.
הסגנון נחוץ ומשובח.
סגנון חוצניקי משמעו חופשי יותר ומלא השראה.
הרימו את דגל המעוף!

• הוסף לסימניות
חמוד ביותר
אהבתי את האפים האדומים חחח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YR;1082649:
נכון,
גם לי היתה לקוחה שרצתה הכל רגיל וברור אפילו בלי זויות שונות, הכל שיהיה מזוית רגילה.. טיפוסים סטנדרטיים..וכו' לא נתנה אך פתח קטן לדימיון :)
אבל מישהו מוכן להסביר לי במה הסיגנון הזה נרא 'חוצניק'? מה הכוונה? סליחה על הבורות..
הייתי אומרת שזה סיא ישראלי!

חוצניק משמעו:
- לא יוני.
- לא גדי.
- לא....
להמשיך? :)
בקיצור משהו עצמאי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1082843:
חוצניק משמעו:
- לא יוני.
- לא גדי.
- לא....
להמשיך? :)
בקיצור משהו עצמאי.
הרעיון שלך מובן
אבל צריך לכתוב כך
-לא דמוי יוני
-לא דמוי גדי
הם ציירים עם סגנון עצמאי ומעוף, הבעיה היא שהתלמידים מחקים את הציור שלהם ברמה הויזואלית ולא ברמה היצירתית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1082935:
הרעיון שלך מובן
אבל צריך לכתוב כך
-לא דמוי יוני
-לא דמוי גדי
הם ציירים עם סגנון עצמאי ומעוף, הבעיה היא שהתלמידים מחקים את הציור שלהם ברמה הויזואלית ולא ברמה היצירתית.

אני חושבת שכוונתי היתה ברורה מאד...
ומן הסודות הגלויים הוא שהר' גרשטיין הוא אדם מוערך עלי, ולא רק עלי, מאד מאד.
מובן מאליו שהן הוא והן גדי פולק הם אמנים בקנה מידה עצום,
וכל מה שאמרת במשפט האחרון. (:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....