- הוסף לסימניות
כמה זה עולה ומהזה עוזר שיוצא הגוף חימום?בצורת אקדח -בטריה וממנה יוצא הגוף חימום, משא"כ במיניפיט שהכל בצורה סימטרית וישרה.
אם זה יהיה כמו המינפיט שזה בפנים מה הבעייה?
כמה זה עולה ומהזה עוזר שיוצא הגוף חימום?בצורת אקדח -בטריה וממנה יוצא הגוף חימום, משא"כ במיניפיט שהכל בצורה סימטרית וישרה.
אין בזה שום בעיה רק שכך הסיגריות הטובות יותר בנויות, אבל אם אתה רוצה עכשיה להתחיל אתה צריך מיניפיט כי זה נוח וזה עם בטריה ליום שלם וזה לא עם הרבה וואט.כמה זה עולה ומהזה עוזר שיוצא הגוף חימום?
אם זה יהיה כמו המינפיט שזה בפנים מה הבעייה?
מהזה וואט?אין בזה שום בעיה רק שכך הסיגריות הטובות יותר בנויות, אבל אם אתה רוצה עכשיה להתחיל אתה צריך מיניפיט כי זה נוח וזה עם בטריה ליום שלם וזה לא עם הרבה וואט.
וואט זה כמות החימום וכמה אידים יצאו (כמות העשן) והרבה וואט גומר הרבה מילוי.(חומר-כלשון @חיבור קווים מהכל)מהזה וואט?
וזה זולל הרבה חומר?
אז אם יש קצת וואט אני בעצם לא ירגיש כלום?שום טעם.לא?וואט זה כמות החימום וכמה אידים יצאו (כמות העשן) והרבה וואט גומר הרבה מילוי.(חומר-כלשון @חיבור קווים מהכל)
תרגיש טעם אבל לא הרבה עשן ולא כל כך חזק, חוץ מזה שאם מתחילים עם הרבה וואט ניהיה כאב ראש מרוב האדים.אז אם יש קצת וואט אני בעצם לא ירגיש כלום?שום טעם.לא?
אז כמה וואט זה צריך להיות?בנורמה.תרגיש טעם אבל לא הרבה עשן ולא כל כך חזק, חוץ מזה שאם מתחילים עם הרבה וואט ניהיה כאב ראש מרוב האדים.
תאמת שאני לא מעשן אבל עישנתי פעם חשמלי וזה היה נראה טוב.חיבור קווים מהכל כמה אתה מעשן ביום כרגע? זה יעזור להכוונה..
באלי אקספרס אפשר למצוא יחסית בזול.
אוקי אתה יכול לנסות את המיניפיט כי אין לך ענין בעוצמה של הניקוטין ושל הוואט.אם אתה רוצה הרבה עשן תנסה את הרגילות (אקדח כלשון זעליג..)תאמת שאני לא מעשן אבל עישנתי פעם חשמלי וזה היה נראה טוב.
ועכשיו אבקש רק תגובות ענינייות.ולא תגובות כמו אל תתחיל וכאילה
1.מה הפירוש לכוון תוואט לבוקר והצהרים?מהזה שעון מעורר?..אני יעשה קצת סדר: כל הסיגריות הרגילות עובדים בין 15-25 וואט (גם הרבה יותר אבל זה המומלץ)יש שם אפשרות לכוון את הוואט (בבוקר חלש בצהרים יותר חזק)
גוול באו והביאו משהו חדשני עובד על 5-7 וואט וחוסך בבטריה ובחומר ,אבל כדי שתרגיש משהו הם משתמשים עם ניקוטין מלח שהוא מאוד חזק ולא מומלץ.
באו שאר החברות ועשו סיגריות כמו של גוול אבל לא עם מערכת סגורה כמו בגוול ומכאן שאתה לא מוגבל לחומר שלהם ואפשר להשתמש עם ניקוטין רגיל.
הרבה אדים עושה כאב ראש זה נכון למי שלא רגיל ובנרגילות ששם ההספקים על 50 וואט ויותר.
בסיגריה אין את התחושה הזאת.אני באופן אישי ניסיתי את זה ואת זה .הקטנות מרגישות לי כמו מוצץ בפה וזה לא כ"כ מספק ואילו הרגילות אתה מסופק אחרי 5-6 שחתות.
מה אני ירגיש שזה הרבה עשן?אוקי אתה יכול לנסות את המיניפיט כי אין לך ענין בעוצמה של הניקוטין ושל הוואט.אם אתה רוצה הרבה עשן תנסה את הרגילות (אקדח כלשון זעליג..)
1.מה הפירוש לכוון תוואט לבוקר והצהרים?מהזה שעון מעורר?.. לא, בבוקר חלש יותר ובצהרים חזק יותר
2.מינפיט זה נקרא רגיל? לא,זה הקטנות
3.ניקוטין זה לא תלוי במילוי שאני שם?כן,אם אתה לא מעשן כרגע תקנה ללא ניקוטין.
4.אם תכל יום השתמשת 5 6 שעות ונשפת הרבה אז על כמה זמן היית צריך למלות?או לקנות מילוי?וזה לא שרף לך תגוף חימום? ממלא כ 3-4 מליליטר ביום, בבקבוקון יש 30 גוף חימום מחילפים לפי שימוש בערך אחרי חודש.
תשובות באדום.מה אני ירגיש שזה הרבה עשן?
שזה כמו הסגריות הרגילות עם האש?לא קשור זה הכמות עשן שיוצאת בפועל.
כן אבל תכלס אם אני קונה ללא ניקוטין יש גם ב20 שקל.בוא נאמר שהלכתי על שלש ניקוטין זה הולך?תשובות באדום.
אני חושב שענו לך כבר על הכל.אני טועה?אז כמה וואט זה צריך להיות?בנורמה.
וכמה עולה המינפיט הזה,?
ישך תמונה שלו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים