סיגריות ללא הפסקה

• הוסף לסימניות
איך גורמים לקרוב משפחה, אדם חשוב, חכם ובעל שיעור קומה להפסיק לעשן סיגריות שפוגעות בבריאותו? (פתרונות כמו סיגריה חשמלית ודומותיה נוסו ללא הועיל).:confused::confused::confused:
מדובר בענין הכרחי וחשוב. ויבורך כל מסייע. חג שמח!!!

• הוסף לסימניות
לענ"ד,
אין דבר כזה "לגרום לו להפסיק לעשן".
הוא צריך לרצות.
דוס איז דוס! ואידך זיל גמור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;978709:
לענ"ד,
אין דבר כזה "לגרום לו להפסיק לעשן".
הוא צריך לרצות.
דוס איז דוס! ואידך זיל גמור...

וודאי שאי אפשר לשלוף לו את הסיגריה מהפה והוא צריך לרצות. איך אפשר לגרום לו לרצות או לחילופין להביא אותו למודעות מוחלטת שהעישון הורג????
ומה יהיה אם חלילה המודעות תבוא מאוחר מידי? לא מדובר במשהו בעלמא, מדובר בחיים עם כל המשמעות...

• הוסף לסימניות
משו שישמע אולי כטפשי - אבל עבד ועדיין עוזר.....
איך תגרמו לו להגיע לזה?! - צריך לחשוב.
אבי נ"י היה מעשן קופסא וחצי ליום, לא עזרו ההסברים שזה לא בריא - ומפריע לנו, ושיש נכדים בסביבה.....
בחורף האחרון הוא לקה בשפעת חריפה שהשכיבה אותו במיטה לשבועיים עם חום, לאחר שבוע וחצי, הוא הסכים ללכת לרופא, רק בתור השתדלות, כי לטענתו שפעת חולפת עם תרופות לאחר שבעה ימים, ובלי תרופות לאחר שבוע.
הוא הגיע לרופא בקופה, עשו לו בדיקות רגילות, והרופא אמר שכיון שעבר את גיל ה50 הוא צריך גם א.ק.ג. - הוא ניגש לבדיקה כשהוא רגוע, הוא יצא משם עם הטופס של התוצאה, וכשהרופא ראה, הוא אמר לו: "בלי משחקים, אתה נותן לי את מספר הפלאפון שלך, ונוסע למיון ישר, ללא שום התחכמות, אתה באמצע התקף לב, או מיד לאחריו"
לקחנו מונית ויצאנו למיון, הרופא במיון אמר לו שזה בעקבות עישון יתר, אבי אדם עסוק מאוד, וכל מה שהיה חסר לו זה אשפוז, צנטורים ומעקבים, הוא כבר התחל לחשוב מי ממלא את מקומו במה.....

כשאנחנו מחכים לתורו במיון - הוא אמר לי קחי את קופסת הסגריות ואם אבקש אחת, תאשרי לי רק אם עברו חמש שעות או יותר מהאחרונה.
הקופסה עברה אלי.
הוא עבר בדיקות דם מקיפות, צילומי רנטגן וא.ק.ג. - הכל חלק ותקין.
הרופא לקח את תופס התוצאות של הרופא מהקופה, ועובר עליהן, ואז הוא אומר לו, אדוני, נשלחת רק כדי להרגיש את הלחץ של שניה לפני ההתקף ומה הוא כולל בתוכו - בבדיקה בקופה עשו טעות אנוש - שמו את הלידים הבודקים הפוך בידיים, איך הרופא לא שם לב, ואיך כל הבודקים במיון עד הרופא ההוא לא ראו - מאת ה'.
רק הוא ראה את הצנטור מול עיניו הוא ירד לסיגריה עד שניים ליום.
מאז עבר כבר כמעט חודשיים והוא עדיין עומד בזה.
לא מאחלת לאף אחד להגיע ללחץ הזה, אבל לאחר מעשה - התוצאה הייתה כדאית.

• הוסף לסימניות
יש ספר "הדרך הקלה להפסיק לעשן" מאת אלן קאר
הספר עובד בשיטה פסיכולוגית ולכן הוא משפיע באופן מיידי אבל רק בגלל זה הרבה שקראו את זה והפסיקו לאחר תקופה חזרו לעשן כי הפסיכולוגיה התפוגגה צריך הרבה כוחות בשביל להמשיך עם הפסיכולוגיה הזאת
לתשומת לב הספר מיועד לציבור הכללי ולכן הוא לא מצונזר

• הוסף לסימניות
באדם חרדי - פשוט מאוד, מבקשים מהרב שלו לאסור עליו.
באדם חסידי - על אחת כמה וכמה, ואלפי חסידים - לאחר משפט אחד של ה"לב שמחה" זצוק"ל - זרקו את פאקט הסיגריות החדש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;978722:
באדם חסידי - על אחת כמה וכמה, ואלפי חסידים - לאחר משפט אחד של ה"לב שמחה" זצוק"ל - זרקו את פאקט הסיגריות החדש...

ואם הרבה מעשן גם????

• הוסף לסימניות
לדעתי - כמעשן שהפסיק הרבה פעמים וחזר, השפעה חיצונית מלא-מעשנים שווה לכפרות.
השפעה ממעשנים שנגמלו שווה אולי משהו.
הצרת צעדי המעשן והגבלת תחום העישון שלו יכולים לעשות משהו לחלק מסויים מהאנשים.
זה מדי מורכב מבחינה פסיכולוגית להסביר מה נותן העישון לבן אדם, מי שלא חווה את זה יכול לעמוד בצד ולתת עצות מעצות שונות, המשותף שבכל העצות, שהן אינן פוגעות במטרה, לא מספקות את היצר שגורם למעשן לעמוד ולעשן.
בתקווה להצלחה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אם הבנים;978717:
יש ספר "הדרך הקלה להפסיק לעשן" מאת אלן קאר
הספר עובד בשיטה פסיכולוגית ולכן הוא משפיע באופן מיידי אבל רק בגלל זה הרבה שקראו את זה והפסיקו לאחר תקופה חזרו לעשן כי הפסיכולוגיה התפוגגה צריך הרבה כוחות בשביל להמשיך עם הפסיכולוגיה הזאת
לתשומת לב הספר מיועד לציבור הכללי ולכן הוא לא מצונזר
הוא לכשעצמו, מודע באיזשהו מקום לסכנות שבעישון, ולא רק מודע אלא מרגיש (שיעול בלתי פוסק וכו') אבל מתכחש לענין, לא רוצה לתת לרגש להשתלט עליו וכל מילה שאומרים לו בענין הוא מתחיל לספר סיפורים על אנשים שעישנו וחיו עד זקנה ושיבה וכו' או על המרצה נגד עישון שגמר את ההרצאה ויצא לעשן סיגריה וכששאלו אותו איך זה מסתדר עם כל התאוריות עליהם דיבר, אמר, ואם אני מרצה על משולש, אני צריך להיות משולש?.
בקיצור, מנסה לשכנע את עצמו שלא זה לא יקרה. לכן לא נראה לי שיועיל לו ספר פסיכולוגיה כי זה פשוט יתן לו רעיונות על מה לצחוק אבל אולי כדאי שאני אקרא את הספר ואנסה לדלות ממנו את מה שכן יכול לעזור.
יש לך אותו או אולי ידוע לך איפה אפשר להשיג אותו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;978726:
לדעתי - כמעשן שהפסיק הרבה פעמים וחזר, השפעה חיצונית מלא-מעשנים שווה לכפרות.
השפעה ממעשנים שנגמלו שווה אולי משהו.
הצרת צעדי המעשן והגבלת תחום העישון שלו יכולים לעשות משהו לחלק מסויים מהאנשים.
זה מדי מורכב מבחינה פסיכולוגית להסביר מה נותן העישון לבן אדם, מי שלא חווה את זה יכול לעמוד בצד ולתת עצות מעצות שונות, המשותף שבכל העצות, שהן אינן פוגעות במטרה, לא מספקות את היצר שגורם למעשן לעמוד ולעשן.
בתקווה להצלחה...
אז איך בכל אופן הפסקת לעשן ולאיפה נעלם אותו יצר של עישון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפריד;978727:
הוא לכשעצמו, מודע באיזשהו מקום לסכנות שבעישון, ולא רק מודע אלא מרגיש (שיעול בלתי פוסק וכו') אבל מתכחש לענין, לא רוצה לתת לרגש להשתלט עליו וכל מילה שאומרים לו בענין הוא מתחיל לספר סיפורים על אנשים שעישנו וחיו עד זקנה ושיבה וכו' או על המרצה נגד עישון שגמר את ההרצאה ויצא לעשן סיגריה וכששאלו אותו איך זה מסתדר עם כל התאוריות עליהם דיבר, אמר, ואם אני מרצה על משולש, אני צריך להיות משולש?.
בקיצור, מנסה לשכנע את עצמו שלא זה לא יקרה. לכן לא נראה לי שיועיל לו ספר פסיכולוגיה כי זה פשוט יתן לו רעיונות על מה לצחוק אבל אולי כדאי שאני אקרא את הספר ואנסה לדלות ממנו את מה שכן יכול לעזור.
יש לך אותו או אולי ידוע לך איפה אפשר להשיג אותו?

אחרי שהוא יקרא את הספר הוא ידבר אחרת אא"כ הוא כ"כ עקשן שגם אם הוא יבין את הנאמר בספר הוא לא יוכל לרדת מהעץ
אני אישית מכיר הרבה שטענו טענות מטענות שונות וכשקראו את הספר השתכנעו והודו על האמת זאת מאחר שהספר מדבר גם הנקודה הזאת של הבושה של המעשנים להפסיק מחשש מה יאמרו הבריות וכו
את הספר ניתן לחפש בספריות שכונתיות (אולי בספריות הלא חרדיות זה נמצא יותר)
אם אתם לא משיגים ניתן לפלות אלי באישי 0573133941

• הוסף לסימניות
כמו שלריפוי כל מחלה צריך תרופה גם להפסקת עישון יש תרופות יעילות.
לאחר עישון כבד של עשרות שנים וניסיונות אין סופיים לגמילה בעזרת ספרים/רבנים וכדו'
נעזרתי בתרופה שבזמנו לא הייתה בסל התרופות ומחירה היה יקר מאוד.
היום יש מגוון רחב של תרופות בסל הבריאות שעוזרות לגמילה תוך כדי עישון,
יש לתרופות האלה תופעות לוואי והרגשת אי נוחות מסוימת אבל בסופו של תהליך מי זוכר אי נוחות רגעית.

אין ספק שגם לאחר 8 שנים של גמילה מוחלטת משהו עמוק בפנים עדיין מבקש את הניקוטין אבל היום במרחק של זמן ההתמודדות קלה הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;978758:
כמו שלריפוי כל מחלה צריך תרופה גם להפסקת עישון יש תרופות יעילות.
לאחר עישון כבד של עשרות שנים וניסיונות אין סופיים לגמילה בעזרת ספרים/רבנים וכדו'
נעזרתי בתרופה שבזמנו לא הייתה בסל התרופות ומחירה היה יקר מאוד.
היום יש מגוון רחב של תרופות בסל הבריאות שעוזרות לגמילה תוך כדי עישון,
יש לתרופות האלה תופעות לוואי והרגשת אי נוחות מסוימת אבל בסופו של תהליך מי זוכר אי נוחות רגעית.

אין ספק שגם לאחר 8 שנים של גמילה מוחלטת משהו עמוק בפנים עדיין מבקש את הניקוטין אבל היום במרחק של זמן ההתמודדות קלה הרבה יותר.
מה הם תופעות הלוואי אם מותר לשאול והאם זה מתאים למי שלא רוצה להפסיק לעשן אלא הסביבה היא שרוצה זאת עבורו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפריד;978809:
מה הם תופעות הלוואי אם מותר לשאול והאם זה מתאים למי שלא רוצה להפסיק לעשן אלא הסביבה היא שרוצה זאת עבורו?

למי שלא רוצה להפסיק לעשן לא יעזור כלום.
נקודה.

מה יכולה הסביבה לעשות? לדעתי, רק להתפלל.
(ולפתוח אשכולות בפרוג, ולדבר על זה עם כל העולם, זה רק מעצבן יותר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפריד;978728:
אז איך בכל אופן הפסקת לעשן ולאיפה נעלם אותו יצר של עישון?
זהו שהפסקתי וחזרתי
אצלי - הכל תלוי במצב הרוח ובמתח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;978871:
למי שלא רוצה להפסיק לעשן לא יעזור כלום.
נקודה.

מה יכולה הסביבה לעשות? לדעתי, רק להתפלל.
(ולפתוח אשכולות בפרוג, ולדבר על זה עם כל העולם, זה רק מעצבן יותר)
נראה מה היית עושה אם היית חיה בקרב מעשן בעוצמה שאני חיה.
מה שאני עושה זה בגדר השתדלות נצרכת וממש לא נובע מרצון לעצבן אף אחד.:mad::(:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפריד;978809:

תופעות הלוואי ממש לא נעימות...שום דבר לא מתאים למי שרק הסביבה רוצה עבורו את הגמילה.
לדעתי במצב הזה חבל"ז:(

• הוסף לסימניות
יש את שיטת אברהמסון שעובדת ב100 אחוז הצלחה כבר שנים. אבל מי שלא רוצה\מפחד להפסיק לא ילך לטיפול שם.
הרצון להפסיק חייב לבוא מהבנאדם.
מכירה אנשים שכבר למעלה מ10 שנים לא מעשנים אחרי טיפול שם.
כשאני יודעת כמה פשוט להפסיק לעשן בשיטה הזאת בתחילה כעסתי על אנשים שאני מכירה ולא מוכנים להפסיק לעשן אבל באותו מכון יש גם גמילה מסוכרים וגלוטן וכמו שאני מפחדת ללכת לגמילה כזאת למרות שתועיל לי והחיים לאחריה יהיו יפים מאד כמו שמדווחים גמולים אפשר להבין את אלה שלא רוצים להיגמל מעישון.זה חלק מהחיים שלהם,מהתעסוקה שלהם,הם לא יודעים להרגע בדרך אחרת כמו שאני לא יודעת להירגע בלי שוקולד...

• הוסף לסימניות
מה שאנחנו גרמנו לבן אדם לעשן אבל מדובר היה בבן אדם צעיר וחבר לחדר במשרד בעבודה
הוא התגאה שהוא מכור והוא גומר שני קופסאות ליום !
ואני הייתי אוסף קופסאות ריקות שלו וממלא אותם בסיגריות מהחפיסה שלו המלאה
וכך יצא שהוא מהשיך עם התחושה שהוא מעשן שני קופסאות ביום כשבפועל אחרי שובע הוא ירד לקופסא וחצי ואחרי חודש הוא עישן פחות מקופסא ביום !!!!!!
אחרי חודשיים וחצי שכל המשרד כבר היה בסוד העיניינים חשפתי בפניו את הסוד הוא התבייש מעצמו וראה שהוא מכור לתת מודע שלו ולא לסיגיריה עצמה ,(חבילה שלישית הוא לא היה קונה )
ומאותו יום היה חבילה במשרד שהייתה מספיקה לשבועיים + והוא נגמל מזה אחרי זה לגמרי לפחות לחצי שנה מה שאני יודע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה