ספציפי פיזיותרפיה יכולה לומר לך שעזר לי לכתוב תלונה באתר שלהם תך שבוע התקשרה מנהלת של מחוז המרכז לקבוע איתי תורגם לכם קורה שאתם מחכים לתור במשך שבועות ואף חודשים?
האם גם בכללית לוקח כחצי שנה להשיג תור לרנטגן\ אורתופד\פזיותרפיה או ששם רץ יותר?
אשמח להמלצה האם כדאי לעבור
דווקא אנחנו הצלחנו לקבל תור לפיזיו בהמתנה של חודש...מעדכנת שגם ב"מאוחדת ".
אין תורים פנויים לכמה חודשים קדימה.
זה נוראי.מעדכנת שגם ב"מאוחדת ".
אין תורים פנויים לכמה חודשים קדימה.
אני לא יודעת מה פרסמו, אבל בגדול שיווק זה שיווק, לא?אז כל הפרסומות של מאוחדת בלוף אחד גדול?
כן, בגדול וגם בקטן.אני לא יודעת מה פרסמו, אבל בגדול שיווק זה שיווק, לא?
הפרסומות הכי קרציותיתכן ואני מתבלבל עם לאומית (עם המכונת כביסה)
ככה זה בבני ברקזווועה התורים.
ותסבירו לי למה צריך פרוטקציה כדי לקבל תור לאחיות? או לסקירת מערכות? או לרופא עינים
ואפילו לרופא משפחה אני לא מעיזה לבקש תור
כי המזכירות ישאלו אותי: זה ממש דחוף? מה בדיוק יש לו/ה
פשוט זוועה.
תודה רבה אני אנסהספציפי פיזיותרפיה יכולה לומר לך שעזר לי לכתוב תלונה באתר שלהם תך שבוע התקשרה מנהלת של מחוז המרכז לקבוע איתי תור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים