סיוע ממשלתי בתשלום שכר-דירה - מי יודע?

• הוסף לסימניות
לפני תקופה ארוכה, שמענו שיש אפשרות לקבלת סיוע בתשלום שכר דירה לזוגות שאין בבעלותם דירה הרשומה על שמם.
אנו עונים לקריטריון הזה אך מכיון שלא הייתה לי אזרחות ישראלית - לא הגשתי בקשה לסיוע. לאחרונה עשיתי עליה (לא כ"עולה חדש" אלא כ"תושב חוזר" כך שבכל מקרה אינני זכאי לסל קליטה :mad:) וכעת -
אשמח לדעת אם מישהו מתמצא בנושא הנ"ל ויוכל לומר לי למי ואיך צריך לפנות כדי לקבל את הסיוע המדובר.
מי שמכיר ויכול לכוון אותי באיזור חיפה בפרט, יבורך בכפל כפליים!
תודה מראש לכל המשיבים!
:)

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה קורה היום בזמנו (כמעט 7 שנים) הגענו לבנק אגוד מילנו טפסים וקבלנו א ת כסף לאחר אישור וכל הבירוקרטיה
זה הולך לפי ניקוד, הניקוד מושפע ממס' אחים, (של 2 הצדדים) מס' שנות נישואין ומס' ילדים
יש ניקוד מינימום לקבלת השתתפות ויש סכום מקסימום אותו אפשר לקבל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;602613:
אין לי מושג מה קורה היום בזמנו (כמעט 7 שנים) הגענו לבנק אגוד מילנו טפסים וקבלנו א ת כסף לאחר אישור וכל הבירוקרטיה
אפשר לעשות זאת רק דרך בנק איגוד או דרך כל בנק?

• הוסף לסימניות
אנחנו דווקא ניסינו ובגלל שהיה צריך לשקר (יענו קומבינות) ויתרנו בסוף
יש אנשים שמתמחים בזה
אבל יש לי גיס שסידר את זה בבני ברק.
הם מערימים הרבה ביורוקרטיה אם בא לך להתחיל עם זה... בשבילנו זה היה לא פחות ממשכנתא (תלושים מכאן ועד הודעה חדשה, חשבונות בנק, חוזה שכירות הצהרות מעו"ד.. ובסוף לא קיבלנו)

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שחייבים דרך בנק אגוד כנראה יש כמה מקומות שקשורים.
דווקא לא היינו צריכים יותר מדיי להתאמץ
היה לנו ניקוד גבוה, חוזה שכירות, וגם פירוט הכנסה
לא זוכרת בדיוק אבל קיבלנו מהר וזה עזר מאוד
בלי נדר אשאל בבוקר את בעלי הוא בטח זוכר ויודע יותר טוב ואעדכן, בע"ה

• הוסף לסימניות
אנחנו ממש כעת מנסים לעבוד על זה ב"עמידר", ממש בלי קומבינות, רק האמת לאמיתה.
צריך להביא תלושים וכד' (לפחות אחד מבני הזוג עובד במשרה מלאה) ועוד המון מסמכים, ואחרי וועדה וביורוקרטיה ארוכה- יש סיכוי לקבל עד 900 ש"ח לחודש.
אם תרצי יותר פירוט- אשמח לעזור יותר מאוחר.
תוכלי גם לברר אצלם בטל': *6266

• הוסף לסימניות
לפני כ-4 שנים משהו כזה גם אנחנו קיבלנו, לא חייבים קומבינות.

לגבי הפורצדורה, מה שהם צריכים זה בסה"כ מסמכים ברי השגה, כמו תלושים ודפי בנק וכדו', לא מעבר לזה.

כדאי מאוד ורצוי להגיע לשם מוכן עם כל המסמכים, חוזה שכירות, דפי בנק, תלושי שכר, וכל מה שיכול להיות קשור לענין.

עדיף להיות מצויד בצילום מכל המסמכים היות ועד כמה שזכור לי עלות צילום שם היתה יקרה מאוד.

להביא אבל את המקור ג"כ, כי הם ידרשו לראות את המקור.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מצ"ב חוברת מידע מאחת החברות הנותנות את השירות של הסיוע בשכר דירה

קבצים מצורפים

• מידע לקבלת סיוע בשכר דירה.pdf
    KB 321.9 · צפיות: 290
  • הוסף לסימניות
יש את חברת מגע"ר שאנחנו עשינו דרכם את התהליך. אמרו לנו בטלפון כל מה שצריך להביא והיינו צריכים לבוא לשם פעם אחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;603778:
יש את חברת מגע"ר שאנחנו עשינו דרכם את התהליך. אמרו לנו בטלפון כל מה שצריך להביא והיינו צריכים לבוא לשם פעם אחת.
יש לך אולי את הטלפון שלהם?

• הוסף לסימניות
יש להם אתר -
קו ארצי לשירות לקוחות :1599-500-301
שעות פעילות : ימים א' - ה' : 14:00– 08:00

סניף חיפה
רח' שער פלמר 1 קומה 6
ימים ראשון, רביעי וחמישי
משעה 8:30 עד 15:00
ביום שני משעה 8:30 עד 13:00 ומשעה 15:00 עד 18:30
בימים שלישי ושישי אין קבלת קהל

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה