פנאי סיור בעוטף עזה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש את אתר התצפיתניות נחל עוז - תמונות של התצפיתניות שנפלו (גם לא כ"כ צנוע) , ותצפית על נחל עוז

• הוסף לסימניות
מי שקצת קרא ומבין היכן נקודות העניין גם אם בפועל לא נכנס לישובים עוברים בכבישים, במגוניות, ולחוש קצת ממה שקרה, ומההקף המטורף של הפלישה.

נראה לי רק בארי אפשר להזמין סיור מוקדם
כמו"כ מעבר ארז אפשר להגיע אבל אין הרבה מה לראות חוץ ממעבר נטוש....

יש לי רשימה של מוקדי עניין מי שרוצה אשלח במייל

נ.ב. כמו שאמרו האתר של מסיבת הנובה בהחלט לא מתאים מבחינת התמונות

• הוסף לסימניות
ממש לא משתלם לנסוע לשם אין מה לראות שם
רק את השמות של התצפיתניות

• הוסף לסימניות
יש לך פרטים אולי?
חיפשתי ברשת ולא מצאתי...
מחיפוש מהיר באינטרנט

אחותי וגיסי תוך כדי תנועה שאלו וסגרו היה להם סיעתא דישמיא הם היו הרבה בשביל לסגור קבוצה (לסיורים צריך לסגור מראש)

• הוסף לסימניות
הבנתי שהרב גולדווסר עושה סיורים בעוטף, יש למשהו מידע על זה?

• הוסף לסימניות
לבית של רחל גם אפשר להגיע
רק אין כ"כ מה לראות, חוץ מקיר ענק שקישטו ברחוב
והבית שלה שכבר שופץ
אבל כן ניתן להכנס לאווירה ולהרגיש
אבל שוב, לא רואים איזה משהו מיוחד, רק הקירות ליד קצת מנוקבים
נראה שכבר שיפצו שם הכל

• הוסף לסימניות
יש לי את "סרט הזוועות" המפורסם אבל זה הזוי מדי אני הצלחתי לצפות רק בכמה דקות ולא יכולתי להמשיך לא הייתי מציע לאף אחד לראות את זה זה לא פחות מזוועה זה לא ניתן לתאר...................
רק לדמיין מה אנשים עברו שם:( וכמה סיפורים עוד לא סופרו בכלל בגלל צנזורה

• הוסף לסימניות
יש לי את "סרט הזוועות" המפורסם אבל זה הזוי מדי אני הצלחתי לצפות רק בכמה דקות ולא יכולתי להמשיך לא הייתי מציע לאף אחד לראות את זה זה לא פחות מזוועה זה לא ניתן לתאר...................
המקורי או המצונזר שהוציאו לציבור?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למי שמעוניין יש את "קו האמונה" יש שם הרבה עדויות מאנשים שניצלו מהטבח 026404938

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה