- הוסף לסימניות
תשקול מעבר לרכב פרטי יש סיכוי טוב שזה יהיה יותר זול(בשבילי זה הפרש של כ800 ש"ח לחודש!)
תשקול מעבר לרכב פרטי יש סיכוי טוב שזה יהיה יותר זול(בשבילי זה הפרש של כ800 ש"ח לחודש!)
לא אבל זה גם לא נותן כמעט כלום..אגב מה זה המועדון הסגול? זה כולל דמי מנוי?
לטובת המשך קיום האשכול אני לא נגרר בשום אופן להגיב להודעות כאלו שכל מטרתם הברורה היא ליצור ריב שיוביל לסגירה חוזרת חלילה.רק לי מרגיש שיש לך אינטרס קצת יותר מהלקוח הקטן?
אתה ממש אובססיבי לסיטי קאר
ולא, אין לי שום קשר אליהם, מוזמן לבדוק בציציותי...![]()
כןמי יודע האם העלית מחירים של סיטיקאר עודכנה???
נו אז מה עזר כל המלל כאן? אולי צריך לשנות את השיטה???
לאיזו שיטה?נו אז מה עזר כל המלל כאן? אולי צריך לשנות את השיטה???
היות והם סומכים על זה שהציבור ייכנע בסופו של דבר, השיטה צריכה להיות מחיקת המנוי, שלחתי להם מייל עם ניסוח מתורבת וענייני שאני רוצה למחוק את המנוי כולל כל הפרטים ופרטי האשראי, תוך מספר דקות קיבלתי מהם מייל שמסביר למה כדאי לי להשאיר את המנוי פעיל משום שאין עלות קבועה של דמי מנוי, תמיד טוב שיש את האופציה וכו' וכו' וכו'.
כתבתי להם שאכן אני חושב שיהיו מקרים שיהיה לי יותר קשה להסתדר אך היות ולדעתי המחיר החדש הוא מחיר מופרז לחלוטין, אני לא יכול להרשות לעצמי להשאיר אפשרות כזאת פתוחה.
לדעתי, רק מחיקה של כמות מנויים רצינית תוכל להחזיר את המצב לשפיות.
שימו לב! התחייבות לא לשכור למשך 3 חודשים או כל תקופה אחרת לא אפקטיבית כלל!!! ע"ע יש חסד... בעת הצורך כל אחד ישלם מחיר יקר.
אבל עדיין שווה תחבורה ציבורית מבחינה כלכלית ברוב הפעמים לדעתי בפרט אם אתה יש לך חופשי חודשי שאז בכ250שח ללא הנחה ועם הנחה יכול לעלות אר ורק 118 או כ160 וזה כולל את כל הנסיעות באוטובוס וברכבת הקלה באותו חודש... וכל אחד יעשה את השיקול שלוגם אני קיבלתי עכשיו עדכון
מדובר על נסיעה עירונית??
*ישראל מתייקרת: מחיר נסיעה עירונית יזנק ל-8 שקלים*
משרד התחבורה מפרסם צו לפיו בעוד חודש, בתאריך 24.4 יעלה מחיר הנסיעה באוטובוסים ל-8 שקלים.
לכל העדכונים
![]()
כמו בכל שוק מסחרי אפשר להניח לכאו' שאם מיי קאר יראו את הביקוש הענק ואם הרבה אנשים יפנו אליהם הם גם יעלו מחיריםתקופה ארוכה אני שוכר רכב מסיטי קאר בכל יום חמישי לשעתיים (10:00-12:00) עבור קניות, ומשלם 28.50 ש"ח (2 שעות ו-3 ק"מ). היום לקחתי לראשונה את מיי-קאר ושילמתי רק 17.40 ש"ח – בדיעבד גיליתי שאלו שעות מוזלות עם תעריף של חצי מחיר.
לפי המחירון החדש של סיטי קאר, נסיעה כזו הייתה עולה לי 37.70 ש"ח, כך שעם מיי-קאר יצא לי פחות מחצי מחיר!
לדעתי, היתרונות העיקריים של סיטי כרגע הם:
1. פריסה יותר רחבה של רכבים
2. חניות שמורות של העירייה (כולל חנייה חינם בכחול לבן שזה יתרון ענק, ולא ברור למה אי אפשר להחיל את זה על כל הרכבים)
3. ממשק יותר נח באתר
אני ממליץ לכולם לפנות למיי-קאר (office @mycar-israel.com) עם התייחסות לבעיות האלו, אפשר להניח שאם מספיק אנשים יפנו אליהם זה יזיז משהו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים