- הוסף לסימניות
יאללה אמןמשהי אמרה לי,
אבדוק איתה שוב ואעדכן
יאללה אמןמשהי אמרה לי,
אבדוק איתה שוב ואעדכן
אמרו שב17 באתר וב18 בחנויותמישהו יודע אם התחיל כבר בזרה?
איזה הנחות יש?אמרו שב17 באתר וב18 בחנויות
אין לי מושג.איזה הנחות יש?
עם הבדל משמעותי ממש?אבל בדרך כלל בהתחלה זה הנחות פחות שוות מהסוף
אבל זה אסור בעיקרון בעניין גזל, את כל האמת.לחכות עוד שבועיים, ההנחות יותר משתלמות...
או לקנות עכשיו,[היום לפני הסייל] להחזיר עוד 28 יום נגיד, לקבל את הכסף חזרה ליד [מזומן/אשראי] ולקנות שוב חזרה.
חיסכון של כ3000 ש"ח...
באירופה (בכל אופן בלגיה) כמעט כל מוצר זול ב- 30-40 ש"ח, קניתי שם מעיל יצא 100 ש"ח ובארץ זה עולה 180 ש"ח.מישו יודע אם זה נכון שכדאי להזמין מזארה יוון או טורקיה עם משלוח עד הבית?
זה פער רציני?
והאם זה מסובך?
יש חנויות שמחזירים את הכסף לפי מה שזה עולה בזמן שאת מחזירה ולא לפי מה ששילמתלחכות עוד שבועיים, ההנחות יותר משתלמות...
או לקנות עכשיו,[היום לפני הסייל] להחזיר עוד 28 יום נגיד, לקבל את הכסף חזרה ליד [מזומן/אשראי] ולקנות שוב חזרה.
חיסכון של כ3000 ש"ח...
אין לי מושגהנחות של כמה אחוזים?
עם הבדל משמעותי ממש?
שמעתי שזה לא כזה מסובך אם עושים דרך שיפטנבולמישו יודע אם זה נכון שכדאי להזמין מזארה יוון או טורקיה עם משלוח עד הבית?
זה פער רציני?
והאם זה מסובך?
מה הקוד קופון?שמעתי שזה לא כזה מסובך אם עושים דרך שיפטנבול
אני אישית לא הזמנתי משם,
המחירים משמעותי זולים מפה בארץ ובסיילים בכלל.
ויש קוד קופון למשלוח.
צפה בקובץ המצורף 2131506
רשום בתמונהמה ה
מה הקוד קופון?
בשעה 22:00בזארה - מהיום בלילה מבצעים באתר,
כתוב שזה לארה"ברשום בתמונה
extra25
יש מישהו שעשה את זה ויודע להדריך?שמעתי שזה לא כזה מסובך אם עושים דרך שיפטנבול
אני אישית לא הזמנתי משם,
המחירים משמעותי זולים מפה בארץ ובסיילים בכלל.
ויש קוד קופון למשלוח.
צפה בקובץ המצורף 2131506
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים