מידע שימושי סייל על הספרים שלי!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אלמוני ספר ממש טוב
אבל ממש.

• הוסף לסימניות
למה את לא עונה לי מה נשאר
אני רוצה לדעת אם לחכות או לחפש במקום אחר
ממש ממש מתנצלת הספרים שרצית אזלו מזמן...
יש לי תמונה עדכנית של הספרים שנשארו לפני שאני מעלה אותה שוב אם את רוצה אני ישלח לך קודם.
מה המייל שלך.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה נשאר לקניה, יש אפשרות שתעלי תמונה?

• הוסף לסימניות
@שרילנקה
מעוניינת באדום לבן יכולה לבור לקחת.
פנוי עדיין? אם כן שמור לי...

• הוסף לסימניות
אשמח שתשלחי גם למייל שלי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח שתשלחי גם למייל שלי
click.pirsum19אין לכתוב כתובת מייל
@שרילנקה

• הוסף לסימניות
עדכון גם כאן.
20200930_135041.jpg

• הוסף לסימניות
אני רוצה את 3 הספרים של רחל שור
הגיבורים שלנו של חיים ולדר
ואחרי הסדר - יומנו של בחור ישיבה
יש אפשרות בירושלים?

• הוסף לסימניות
אני רוצה את 3 הספרים של רחל שור
הגיבורים שלנו של חיים ולדר
ואחרי הסדר - יומנו של בחור ישיבה
יש אפשרות בירושלים?
יש רק "חנינה" ו"מוגרלים" של רחל שור. ושאר מה שביקשת. אין לי הודעות פרטיות. תכתבי לי מייל או בטלפון.

יש אפשרות העברה לבית שמש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה