לא הייתי רוצה שהמורה של הבת שלי תעביר על חוצפה כזאתאני לא הייתי מענישה על דבר כזה אלא הייתי זורמת עם הילדה בקטע טוב.
לגבי ההפרעות אכילה בדקתם אופציה של מרפאות אכילה?לבן שלי בן 3 וחצי יש עיכוב שפתי משמעותי (מטופל בהתפתחות הילד ועם קלינאית תקשורת)
בנוסף יש לו הפרעות אכילה אינו אוכל כמעט דבר.
לא הצלחנו להכניס אותו לגן שפה מהיעדר מקום, אך בועדת זכאות ואפיון (חריגה) קיבל זכאות לסייעת אישית
אבל נודע לנו בצורה ברורה שהסייעת האישית למעשה מתפקדת בגן כסייעת שלישית לכלל הגן ואינה מקדישה זמן מיוחד לבן שלנו. עמלנו קשה מאוד שיקבל את הסייעת ואנחנו מאוד מאוכזבים.
בהתחלה הייתה איתו ממש כמו שסייעת צמודה צריכה להיות, קישרה איתו עם חברים עזרה לו ונתנה לנו חוות דעת ולאט לאט נעשתה עזר לגן באופן כללי כאמור. מאוד לא נעים לנו אפילו לדבר איתה על זה. מה ניתן לעשות? (למרות האכזבה התגברנו ונתנו לה מתנה מאוד מושקעת לפורים ששלחנו עם הילד ואפילו תודה לא אמרה….)
שאלה נוספת
מעט קטנוני אבל זה רק כנספח לשאלה הראשונה
הבת בכיתה ה צחקקה.
המורה: אולי תשתפי אותנו על מה צוחקת שכולנו נצחק אמנם עבר פורים בכל זאת חודש אדר
הבת: הפעם לא עלייך למרות שיש על מה.
אכן חוצפה מחוץ לגבולות הטעם הטוב
אך התגובה תמוהה יותר: המורה נתנה לה לכתוב על בלוח את השיר
השפן הקטן שכח לסגור הדלת הצטנן המסכן וקיבל נזלת לה לה לה אפצי, וכו 3 פעמים. ולעמוד ליד מילות השיר עד סוף השיעור.
עד עכשיו למרות שאני ממש ממש
מנסה להבין את המסר לא מצליחה.. גם הבת שלי לא. נקמנות? שעשוע? בצחוק, ברצינות? מה המטרה ומה המסר?!
שוב, האמירה היתה בהינתן שהציטוט הואלכל אלה הטוענות שהמורה הזמינה את זה, סליחה, אבל זה משפט מקובל מאוד מפי מורות 'אולי תשתפי אותנו שנדע מה מצחיק' - והוא בוודאי לא מצדיק כזו תשובה חצופה כזו.
ההבדל פשוט- המורה עשתה עסק מצחקוק, וככל שהעסק גדל-גם המבוכה של הילדה, וכמו הרבה ילדים- היא כיסתה את המבוכה בחוצפה.הבת בכיתה ה צחקקה.
בלת"קלבן שלי בן 3 וחצי יש עיכוב שפתי משמעותי (מטופל בהתפתחות הילד ועם קלינאית תקשורת)
לא הצלחנו להכניס אותו לגן שפה מהיעדר מקום, אך בועדת זכאות ואפיון (חריגה) קיבל זכאות לסייעת אישית
אבל נודע לנו בצורה ברורה שהסייעת האישית למעשה מתפקדת בגן כסייעת שלישית לכלל הגן ואינה מקדישה זמן מיוחד לבן שלנו. עמלנו קשה מאוד שיקבל את הסייעת ואנחנו מאוד מאוכזבים.
בהתחלה הייתה איתו ממש כמו שסייעת צמודה צריכה להיות, קישרה איתו עם חברים עזרה לו ונתנה לנו חוות דעת ולאט לאט נעשתה עזר לגן באופן כללי כאמור. מאוד לא נעים לנו אפילו לדבר איתה על זה. מה ניתן לעשות? (למרות האכזבה התגברנו ונתנו לה מתנה מאוד מושקעת לפורים ששלחנו עם הילד ואפילו תודה לא אמרה….)
שאלה נוספת
הבת בכיתה ה צחקקה.
השפן הקטן שכח לסגור הדלת הצטנן המסכן וקיבל נזלת לה לה לה אפצי, וכו 3 פעמים. ולעמוד ליד מילות השיר עד סוף השיעור.
מנסה להבין את המסר לא מצליחה.. גם הבת שלי לא. נקמנות? שעשוע? בצחוק, ברצינות? מה המטרה ומה המסר?!
מסכימה איתך!בלת"ק
את מציגה 2 בעיות שונות עם פיתרון אחד:
תקשורת.
פשוט לפנות לאיש הצוות ולתקשר איתו. עובדי הוראה, סייעו. וגננות הם בני אדם בדיוק כמוך וכמו כל בעיה בחיים עם אנשים הדרך הנכונה היא פשוט לדבר איתם.
מאוד לא נעים לכם לדבר עם הסייעת? זה הזמן להבין שבתור אנשים בוגרים עושים גם מה שלא נעים.
לא מבינים את המורה? תרימו טלפון, תתנצלו ותשאלו כל מה שיש לכם לשאול.
זה מכבד את הצד השני ובעיקר אתכם. בהצלחה!
לדעתי את צריכה לדבר ישירות עם הסיעת ברור ומובן (כמובן שתחילה רק בטוב וכו' ואז לדרוש ולבקש את מה שצריכה לעשות כדי שלא תראה התגוננות ולא יועיל וכו')דיברתי עם הגננת
בלתק חלקי.לבן שלי בן 3 וחצי יש עיכוב שפתי משמעותי (מטופל בהתפתחות הילד ועם קלינאית תקשורת)
שאלה נוספת
הבת בכיתה ה צחקקה.
בעולם שלנו לא .סייעת רפואית שמשגיחה על 2 ילדים בגן/בבי"ס מקבלת תעריף כפול?/תעריף גבוה יותר מהשגחה על ילד אחד?
במעון כןאולי תדענה לענות לי...
סייעת רפואית שמשגיחה על 2 ילדים בגן/בבי"ס מקבלת תעריף כפול?/תעריף גבוה יותר מהשגחה על ילד אחד?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //