- הוסף לסימניות
עוד בדיון.
למי להאמין?הגנים ככל הנראה ב10 במאי ט"ז אייר
עוד בדיון.
למי להאמין?הגנים ככל הנראה ב10 במאי ט"ז אייר
אני רק שאלה בנוגע ל"למידה מרחוק" של הגנים.
מה זה הדבר הזה?
הילדה שלי בת ה-4 חריגה שהיא "הקשיבה" לגננת 4 דקות ביום הראשון ומיצתה את הקטע סופית?
הגננת גם ניסתה איתה שיחת ועידה - בקשה בלי רמקול - הילדה הסירה חצי מהזמן את הטלפון מאוזן ומדי פעם נלחץ לה איזה כפתור עד שנלחץ כפתור הכיבוי.
נראה לי שמישהו פה באמת מדמיין שהילדות מסוגלות בגיל 4(!!) לשבת ולהקשיב רבע שעה לשיעור מוקלט ועוד להפנים משהו... הגזימו קצת עם הגיל של המסוגלות ללמידה מרחוק או עם העבודה בעיניים על כל העולם העיקר לקבל משכורת...
דרך אגב אני מפרגנת את המשכורת לגננת אפילו שהבת שלי לא טורחת להקשיב לה שניה - וחבל שהגננת תעבוד להקליט שיעורים מושקעים בשביל הכסף הזה - הבנות בין כה לא מסוגלות ....
[/QUOT.
כן!הסתחחרתי...
הדיון נגמר?!
אז למה אין הודעה ברורה.
מתגעגעים למסיבות עיתונאים של ביבי...
ומה לגבי הבנות?על פי הסיכומים, בשלב הראשון יחזרו בציבור החרדי רק תלמידי הישיבות הקטנות, וגם ילדי הגנים, כשבשלב הבא, יחזירו באופן מדורג את ילדי תלמודי התורה מכיתה ו' ומעלה.
בנוגע לציבור הכללי, שם הוחלט ההפך. ילדי כיתות א-ג יחזרו כבר ביום ראשון, שאר הכיתות יחזרו ללימודים רק בעוד חודש.
בחדרי חרדים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים