- הוסף לסימניות
לאיזה חלק מהמשכנתא את מתכוונת במסמך?לענ"ד לסלק את הפריים
ריבית הכי גבוהה
ואין עמלת היון
בדיוק.אני הייתי חושב על מחזור ושה-100K יהוו פיתוי
אני חייב לדעת האם עשיה את זה לבד?שלום וברכה,
המשכנתא שלי די חונקת ואני מעוניין לסלק חלק ממנה עם מאה אלף ש"ח שנכנסו לי לאחרונה.
אשמח לשמוע ממביני עניין - איזה מתוך המסלולים של המשכנתא עדיף לי לסלק עם הסכום הזה?
מצ"ב דו"ח יתרות לסילוק שקיבלתי מהבנק.
תודה רבה
מדובר על משכנתא זמנית במסגרת קבוצת רכישה...אני חייב לדעת האם עשיה את זה לבד?
ולמה? כי תסתכל לבד "כל" המסלולים שלך יש כרגע יותר כסף ממה שלקחת לפני כ3 שנים!!!
זה מטורף!!!
מיחזור דחוף!!!!
שים לב כשאתה קורא דוח יתרות לכל הפרטיםאני חייב לדעת האם עשיה את זה לבד?
ולמה? כי תסתכל לבד "כל" המסלולים שלך יש כרגע יותר כסף ממה שלקחת לפני כ3 שנים!!!
זה מטורף!!!
מיחזור דחוף!!!!
לא שמתי לב שזה קובצה רכישהמדובר על משכנתא זמנית במסגרת קבוצת רכישה...
רק באופן הזה הבנק הסכים לתת את הליווי לבניה.
עכ"פ, בהמשך כשנקבל טופס 4 על הדירות נוכל לעשות מחזור, אבל בינתיים אלה התנאים שנתנו לנו..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים