סינון חב"ד (טלפון)

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אשמח לדעת פרטים על סינון חב"ד בטלפון.
למשל כמה פתוח שם, האם הגלישה לא מרגישה חוסמת ממה שצריך,
אפליקציות פתוחות ועוד...

(אני חושב אולי להצטרף אליהם בטלפון)
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
הכוונה לנטספארק במסלול חבד?
אין לי מושג איך זה
אבל לפי דיבורים מהסביבה ממש לא מומלץ להתקין על סמארטפון מחברת שיאומי
זה דופק את הפלאפון (על שאר החברות אין לי מושג)

• הוסף לסימניות
הכוונה לנטספארק במסלול חבד?
אין לי מושג איך זה
אבל לפי דיבורים מהסביבה ממש לא מומלץ להתקין על סמארטפון מחברת שיאומי
זה דופק את הפלאפון (על שאר החברות אין לי מושג)

אני לא כל כך בטוח אם יש קשר לנסטפארק עם חב"ד, אבל שאלתי את סינון חב"ד ולא אמור להיות בעיה בטלפון Nothing, אז אז אני לא יודע למה דווקא שיאומי כן.

תודה רבה בכל זאת!

• הוסף לסימניות
למישהו יש סינון חב"ד בטלפון Nothing phone?
אשמח לדעת אם הסינון בסדר במכשיר הזה.

(הגיוני שלא להרבה, זה לא חברה מוכרת כל כך לעת עתה)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איפה השירות לקוחות שלהם יש בווצפ?
אגב יש להם ווצפ ללא תמונות פרופיל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה