מידע שימושי סינון עסקן לפאלפון האם מומלץ?

• הוסף לסימניות
לצורך עבודתי אני צריכה טלפון חכם עם מייל צאט ובנקים
האם סינון עסקן מומלץ?

• הוסף לסימניות
נחשב הכי פתוח מבין הסינונים הקיימים
נתיב יותר טוב, מתקינים גם על מכשירים שלא נקנו אצלם

• הוסף לסימניות
אמרו לי שבנתיב השירות לא משהו לכן חשבתי על עסקן
מה זאת אומרת פתוח, הרמה הכי סגורה אצלם נחשבת פתוחה לעומת הסינון של נתיב?

• הוסף לסימניות
אשמח למידע ממי שמשתמש בחסימה של עסקן

• הוסף לסימניות
בעסקן אין שירות ותמיכה אנושית אלא יש להשאיר הודעה ואח"כ חוזרים אליך לפעמים תוך זמן קצר. או דרך האפליקציה שלהם שקורסת לעתים תכופות.

הסינון די קרוב לנתיב.

• הוסף לסימניות
אשמח למידע ממי שמשתמש בחסימה של עסקן
היה לי עסקן כמה חודשים, לא זוכר לומר בבירור מה יותר פתוח, אבל התחושה הייתה 'פרוצה' יותר, נתקלתי לעתים תכופות יותר בדברים שאני לא רוצה להתקל בהם.
היה לי גם הדרן, כיום יש לי נתיב, השירות דווקא בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
יש לנו כיום עסקן ועוד פרו שזה אומר אפס אפליקציות ולצערי יש שם פרצות שמובילות למצב של טלפון פרוץ לחלוטין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה